Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ferda - Sheldon

ZAMLUVENÝ

Narozen: 2017

Barva: albín

kastrace/očkování: ANO

Chování: hodný, vhodný k lidem i fretkám. 

Místo nálezu/způsob přijetí do útulku: od majitele, nález 2019 - obec Březová, okres Praha - západ

article preview

16.5.2018

img_7182.jpgDnes jsme přijali freťáčka, ročního albínka Fredyho. Fredy je vychovaný dětmi, a je suprový. Po kastraci bude k adopci. 

1.6. Fredy je zamluvený, čekáme na kastraci, očkování a koncem června půjde do nové rodiny, kde se na něj moc těší a dali mu jiné jméno - Sheldon  neboli Shely.

21.6. Sheldonek byl 14.6. na kastraci a již je zcela zotavený a koncem měsíce už se bude stěhovat do nové rodiny :-)

29.6.18 Shely odjel do nového domova. Hned jsme měli fotky, jak si Shely hraje s dětmi.. No, mám z toho trochu strach hned na první den, ale Shely byl dětmi vychován, tak snad to všichni zvládnout bez kapiček krve :-) Moc děkujeme za adopci :-)

Na přelomu srpna a zářínjsme od majitelky dostali zprávu, že Sheldonka již nechtějí... Jasně, začala škola a už není čas... co k tomu říci. Majitelka nám ho nemohla dovézt, a tak jsme se domluvili, že jak pojedeme na seminář do Prahy v půlce září, že se pro Sheldonka stavíme.. Jenže.. dva dny předtím, než jsme si ho měli vyzvednout, nás majitelka informovala, že se Sheldonek ztratil. Nebyla moc sdílná, ani ochotná pomoci s hledáním. A tak jsme udělali sbírku (za příspěvky moc děkujeme), zaplatili Psího detektiva a Sheldonka hledali.. Dávali jsme inzerát do novin, hledali jsme i osobně.. obešli jsme sousedy, všude po obci rozvěsili letáčky a hledali jsme i opakovaně. Sheldonek nikde.. Majitelka nám nepomohla, ani neotevřela dveře, a pak psala, že nás sledovala za záclonou.. a vynadala nám, jak dlouho jsme hledali, že jsme u toho svačili atd.. No, raději dále bez komentáře.. Jak jsem se mohla v adopci tak seknout????!!!! Další velmi smutné ponaučení pro mě :-(

10.7.2019 SHELDONEK SE NAŠEL !!!! Věřte či nevěřte, před týdnem přišel. na zahradu v obci Březová okres Praha západ freťák... několik dní paní čekala, zda se ozve majitel a pak volala k nám do útulku. Pro freťáčka jsme si dojeli a jaké bylo naše udivení, když jsem již pohmatem zjistla, že má čip, a ještě větší div, že čip je náš, a vrchol, že se jedná o v září ztraceného freťáčka Sheldonka.. Sheldonek je hubený, má přerostlé drápy, ale že by byl přes celou zimu venku se mi nezdá... jeho osud neznám a mohu se jen dohadovat, pravdu se ani nikdy nedozvím. Důležité je to, že je Sheldonek zase zpět u nás a v pořádku. OSUDE, DĚKUJEME. Děkuji nálezci, děkuji Lukášům za dovoz. Moc díky  Jsem neuvěřitelně šťastná, že Sheldonek nikde nezemřel, ale že se našel 

 
 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 27
Celkem: 2843490
Měsíc: 31846
Den: 1731