Jdi na obsah Jdi na menu
 


PROSINEC 2017

HURÁ, PŘIJDE JÉŽÍŠEK!!!!!!

article preview

loonapix_15122257741477064081.jpg

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PŘEJEME VŠEM KRÁSNÉHO JÉŽÍŠKA, POHODOVÉ, KLIDNÉ, RADOSTNÉ A SPOKOJENÉ PROŽITÍ VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ SE VŠEMI, KTERÉ MÁTE RÁDI,

DĚKUJEME VÁM VŠEM MOC ZA PODPORU, MATERIÁLNÍ, FYZICKOU, PSYCHICKOU I FINANČNÍ POMOC V LETOŠNÍM ROCE, S NÍŽ SE NÁM PODAŘILO PŘIJMOUT DO ÚTULKU A TÍM PÁDEM POMOCI 67 FRETKÁM A NAJÍT NOVÉ DOMOVY 75 FRETEČKÁM (COŽ JE HISTORICKÝ REKORD ÚTULKU) !!!!

DĚKUJEME ZA VAŠE PŘÁNÍ :-)

 

DOPIS PRO JÉŽÍŠKA

16.12.

Dnes odjel do nového domova Tiddly :-) Odjel daleko, k rodině, která má s chovem kluků zkušenosti, a bude se mít super. Moc děkujeme za adopci a přejeme mnoho super společných chvil. 

Annienka stále bojuje, díky všem vašim příspěvkům jsme uhradili fakturu za její léčbu v Brně :-) a všem moc děkujeme za balíčky a finanční příspěvky pro naše fretečky k vánocům. Moc díky. 

12.12.

maggio2.jpgTak jsem si myslela, že letos skončíme na počtu 66 přijakých freteček, ale dnes volal pán z Loun, který dával inzerát na prodej květnového samečka, že nám ho dá do útulku. Tak pro něho Irča dojela. Je to mladý klučina, šíleně hubený, váží pouze 495 g na 7 měsících (naši blešáci měli v tu dobu 1,5 kg, takže tomuto celé kilo chybí :-( ), pravděpodobně byl dárek za vysvědčení, který se neosvědčil. Byl v kleci, krmen konzervami.. Samozřejmě kouše, je nevychovaný, hladový, tak ho musíme dát nejdříve dohromady a pak se uvidí, jak to klučík bude zvládat. Dostal jméno Luftík. 

 

8.12.

Nově je zamluvená i Fifinka, která se bude stěhovat na jich Čech po Novém roce. Místo ní k nám přijede fretečka nalezená v lese. TAkže už máme plány i do dalšího roku. 

Prozatím pro vás na vánoce máme připravené kalendáře na příští rok, řekla bych, že povedené, snažili jsme se, a objednávat můžete na našem eshopu. http://www.fretkyboleslav.cz/eshop/kategorie/pro-dvounozce----/kalendare/

5.12.

Malé shrnutí práce útulku od ledna do dneška.. Do útulku jsme přijali celkem 66 fretek. 

Do nových domovů odešlo 74 fretek - adoptivním rodinám moc děkujeme :-)

K dnešnímu dni je v útulku 44 freteček - to je nejčastější otázka, kterou všichni kladete, kolik máme freteček :-)

K adopci jsou aktuálně: AMY, BOUNTY, ČIKITKA, DROGON, DVOJICE FALCO A ROZÁRKA, FIFINKA, DVOJICE JŮLI A ŽOFI, MAREČEK - NEJLÉPE S VAMPÝRKOU, SE KTEROU SE STALI VELKÝMI KÁMOŠI :-) , TIDDLY, JUEGO, DVOJICE VIKI A BORÍSEK. S výběrem vhodné fretečky pro vás velmi rádi poradíme :-)

4.12.2017 

Začátek měsíce, a 2 fretečky už jsou v adopci, další pojedou v sobotu, takže na vánoce dostanou fretečky Nitka, Jane, Žížel, Amuška, Růženka, nový domov, což je to nejkrásnější, co si mohou přát !!!! Moc za adopce děkujeme. 

I fretečky se těší na Jéžíška a tak vám píší dopis: DOPIS PRO JÉŽÍŠKA

Kdož byste nám chtěl ještě pomoci, protože dost freteček v útulku je starých, abychom nemuseli stále jezdit na veterinu, hodil by se nám glukometr (např. https://www.docsimon.cz/zbozi/glukometr-easygluco-auto-coding-s-testovacimi-prouzky-a-lancetami). Ale potřebujeme jen 1, tak když byste chtěl někdo fretečkám nadělit pod stromeček tuto užitečnou věcičku, dejte vědět, my tuto žádost o dárek "stáhneme", resp. napíšeme zakoupeno, aby se nám jich nesešlo více.. Moc děkujeme. Glukometr už má svého Jéžíška, paní Sáru, tak tento dárek rušíme.. zatím jsme přidali ještě stříkačky na krmení, a i ty už mají svého Jéžíška, slečnu Gabču.. Moc děkujeme všem.. a určitě se v dopise ještě najde, co fretečky si přejí. Moc moc díky :-)

A také jsme opět pro vás připravili kalendáře na příští rok, letos jsou 4 druhy: 

NÁSTĚNNÝ VELIKOST A3

NÁSTĚNNÝ VELIKOST A4

STOLNÍ TÝDENNÍ

NÁSTĚNNÝ KUCHYŇSKÝ

Objednávat můžete u nás v e-shopu: http://www.fretkyboleslav.cz/eshop/kategorie/pro-dvounozce----/kalendare/

 

 
 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 31
Celkem: 2846293
Měsíc: 32293
Den: 1428