Jdi na obsah Jdi na menu
 


LEDEN

article preview

snihmala.jpg 

 

 

 

 

snimek1.jpgTěšíme se na vás všechny v sobotu 10.2. v Brně !!! :-) výstava fretek, jako taková, je zrušena, jelikož se nepřihlásilo dost freteček, nicméně další program zůstává, máme vše připraveno, čekají na vás hodnotné a krásné ceny, diplomy, medaile a další překvapení, budeme diskutovat o tom, jak na fretky, jak je seznámit, a velmi důležitý bod bude v 10.00 hodin přednáška MVDr. Jekla na téma kastrace fretek a onemocnění inzulinom. Takže den bude pro všechny určitě přínosem. Občerstvení na místě, obchůdky, možnost zakoupit pelíšky, kočkolit, kšírky, granule, prostě téměř cokoliv :-) Takže.. uvidíme se v Brně :-)

 

 

 

31.1.

img_5313.jpgDnes přijel nový freťáček Alvinek.. Je moc hodný, zatím na whiskaskách, ale hlavně může jít hned do adopce :-) 

Ke konci minulého týdne přišly zprávy o zdravotním stavu Maikyho, výsledky histologie, které nejsou vůbec pozitivní, Maiky má rakovinu... uvidíme, jak to bude pokračovat, zatím jsme chemoterapii odmítly a budeme dávat prednison.. je to moc těžké... 

 

18.1.

Kytička byla dnes na kastraci, vše zvládla v pohodě... tak jak bude fit, a po očkování, půjdeme vyzkoušet, co bude říkat na fretčího kámoše... a pokud to klapne, tak se bude stěhovat k fretčímu kámošovi. 

Včera byl krásný sníh a krásně, tak jsme s freťulema vyrazili ven a udělali foto.. dávám do fotogalerie :-) Nejvíc si to tedy užíval Lufík, ten skákal snad půl metru vysoko, a také Mareček.. zatímco Vampýra se hnala zpět do přepravky.. snížek prý neee :-)

Nově opět v prodeji prolézací roury Thru-way a také ohrádky pro fretky, objednávejte v  našem e-shopu :-) 

 

16.1.

8.1. přibyla do útulku nová obyvatelka - albínka Kytička. Kytička je 2.5 letá fretka, která musela z domu z dovůdu vánočního dárku - koťátka s PP, se kterým si nerozumněla... je to krásná prozatím nekastrovaná freťule, která už má nový domov, pokud si bude rozumět s již adoptovaným klučíkem Juegem.. takže by se pak stěhovala k němu :-)

Stříbrňák Luftík se lepší a lepší, za chvíli z něho bude krásný a hodný freťák.. Prozatím je před námi ještě kus práce :-)

A protože se blíží podávání daňovým přiznání, písněte mi prosím emailem, komu mám zaslat potvrzení o daru za rok 2017 :-) za vaše dary moc děkujeme :-) 

 

5.1.

Vítáme vás všechny v novém roce :-) Během vánočních svátků jsme měli něklik návštěv, 3 dny před koncem roku našel nový domov Juego, a to jako malým zázrakem o dvě vesnice dál, takže bydlí blízko a má se super :-) Takže celkem odešlo do nových domovů 75 freteček!!!! I během svátků jste posílali dotazníky k adopci, v těchto dnech budu vše vyřizovat, o vánocích mě tak trochu zkolila chřipka, a tak jsem "vypla" a léčila se.. takže nyní opět naskočím.. dále finišujeme s přípravami akce v únoru v Brně, o všem budete prosřednictvím jak těchto stránek, tak facebooku informováni :-)

Příští týden se chystáme do Brna na veterinu na kontrolu s Maikim, Annienkou, kterou stále pravidelně po několika hodinách, ve dne v noci, krmím stříkačkou, a Annie sice krásně papká, ale nechce chodit.. odplazí se kadit, a zase spinká.... nevím, kde je chyba, a tak na to musí přijít na veterině Jekl&Hauptman, a doufám, že na to přijdou, protože za tu dobu mi opravdu Annie přirostla jako pupeční šnůra :-) Pak pojede na zoubky ještě Barnísek. Takže opět máme "zásobu" fretčích marodů.. 

Včera jsem si ještě vyzvedla opožděný balíček od Gabči - s několika krabicema stříkaček na krmení, a tak mám pocit, že tohle máme na několik let - Gabčo - moc díky :-) On někde přepsal na balík PSČ, a tak se balíček zdržel... takže jsem ho dostala až včera..  

Slíbila jsem fotečky freteček, což jsem o vánocích díky nemoci nestihla, a tak si toto dám za úkol na příští dny a do konce týdne nafotím a fotečky pošlu :-) 

Co se akcí a plánů na nový rok týče, tak první akcí tedy bude 10.2. setkání v Brně v Lužánkách, poté Dovolená s fretkou v červnu v Č.Krumlově s návštěvou otáčivého divadla, zámku, sjíždění Vltavy :-) a pak ještě podzimní setkání, focení fretek na kalendář pro další rok.. 

Jelikož hodně lidí stále tápe v základech chovu fretek, hodláme vytvořit krátká videa se všemi tématy, jak na fretku, postupně budeme zveřejňovat :-) 

Dále bychom chtěli obnovit DMS, takže plánů a úkolů na tento rok je tolik, že budu ráda, když vše postupně zvládneme :-)

Děkujeme vám všem ještě jednou za podporu v loňském roce a těšíme se na vše, co nám přinese nový rok :-) 

 
 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 18
Celkem: 2844410
Měsíc: 32154
Den: 1548