Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČÍRO

snimek-305.jpgsnimek-306.jpg

 

4.5. Včera jsem dostali mladého (loňské mimino - podzimní) hodného tchořího nekastrovaného samečka původně koupeného ve zverimexu v MB. Jmenuje se ČÍRO. Je hodný a může jít hned do adopce. Původní majitelé se musejí stěhovat a tak ho dali k nám k další adopci..

6.5. Číro je nádherný, obrovský, krásný a hodný, vymazlený freťák. Vhodný i pro začátečníka. Příští týden bychom chtěli ještě zařídit kastraci a může jít do adopce. Kdož by však chtěl Číra nekastrovaného, není problém, zatím máte čas se ozvat :-)

9.5. Číro "putuje" na kastraci zítra :-) je fakt úžasný :-)

11.5. Číro je pěkný rošťák... když je zavřený, bije "hlavou o mříže" - tedy ne hlavou, ale packama a snaží se dostat ven.. potřebuje hodně volnosti a pohybu, je to úžasný uličník.. moc hodný... včera byl na kastraci, vše OK :-)

23.5. Číro včera ze srazu odjel do nového domova.. Paní, co měla Číra zamluveného a měla si přijet  pátek, se neozvala, a protože Číro na srazu okouzlil Janu a Standu, tak ho u nás přece nebudeme držet pro nic za nic, když už Číro může mít novou opravdu super rodiny a ještě 3 fretčí a jednoho psího kamaráda.. Číro odjel :-) myslím, že ho často uvidíme :-) Janě a Standovi moc díky :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

jebakiju - Čiro = Matýsek

To už to budou dva roky, co je Matýsek u nás? to to letí. Matýsek se má dobře. A začnu trochu od začátku.
Seznamování Matýska s naší 3člennou smečkou (6letá Bára, její dcera 5letá Kimy, 4letý vnuk Báry Jumísek) dopadlo nad očekávání. Nejdříve jsem seznámila Matyho s Bárou, ta je takový seznamovací článek mezi novou a domácí fretečkou. Byla jsem s nimi týden na chalupě. Oba si spolu hráli, jako by se znali od malička.
Po týdnu přijel zbytek. Jumíska (do té doby byl hlavou smečky) jsme vzali do jedné ruky a Matyho do druhé. Navzájem se očichali a to zatím stačilo. Tak jsme postupovali několik dnů. Po týdnu jsme oba za naší asistence pustili na zem. Pušilo se pušilo. V dalším seznamování nám poměrně dost pomohla zahrada. Protože Matýsek s holkama neměl žádné problémy, začali jsme je všechny spolu pouštět právě tam. Jumísek neměl tolik času Matyse napadat (proč také, vždyť je na zahradě tolik zajímavějších věcí, než jedno mladé ucho). A cca za tři neděle bylo vše v naprosté pohodě. Hráli si, dováděli a honili se všichni pospolu. Není nad krásnější pohled vidět je, jak řádí. Dnes jsou nerozluční kámoši.

Alena - Byvala majitelka Ciro

Dobry den.ciro je ve skvele rodine se kterou se i casto osobne vidame a tak urcite budou i fotky.tesi me vas zajem o cira.cekame vsak na vase stanovisko ohledne psika.take stojite o fotky a zajimate se o jeho osud ?

Jana - Re: Byvala majitelka Ciro

Dobrý den určite bych byla moc ráda kdyby jste sem nějaké ty fotečky Číra dala Děkuji...

kristýna a Ajron - fretáček

Číro je fakt krásný,náš fretáček byl na kastraci a už začíná být hodnoučký tak kastrace asi pomohla.Akorát bych mu chtěla pořídit kamaráda ale v bytě 2+kk nevím no možná až si pořídíme větší.Myslíte si že pro samečka by byl lepší sameček nebo samička?Jinak máte všechny fretulky moc krásný.Přeji krásný den.

Alena - Re: fretáček

Dobry den.k sameckovi je lepsi holcina.kdyz budete mit zajem juknete na prehled fretecek k adopci a na podminky adopce. Hezky den.

jana - Číro

Dobrý den,ráda bych se zeptala jestli máte ještě samečka bud Číra nebo Devílka,jsem začátečnice i když jsem fretulku měla před pár lety.Děkuji za odpověd.Nashledanou Nováková

Alena - Re: Číro

Dobry den.fretecky ktere jsou k adopci ci zamluvene muzete najit v prehledu. Pokud mate vazny zajem juknete na podminky k adopci a ozvete se.

Jan Červinková - Bívalá majitelka Číra

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli nové majitelé budou stále posílat fotky ČÍRA...?Děkuji Nashledanou Bívala Majitelka

Alena - adopce

Dobrý den, pošleme Vám e-mail ohledně adopce. Hezký den. Alena

Stanislava - adopcia

zabula som vam nechat kontakt straz@post.sk/0917722574

Stanislava - adopcia

Dobry den,
chcem sa len informovat ci je este ciro k adpocii?? mame doma fredusku tiez sme si presli krutu vychovu a ruju a vsetko s tym spojene tak by som rada k nej kamosa ale takeho co je socializovany a nekuse ,lebo nasa Freda nekuse iba mna rano ma musi polyzat a vecer tiez nez ideme spat ale deti/12,14 rokov/ tak nepripusti k sebe jasi sa s nimi ,chodi k nim do postele pospavat ale nesmia ju na ruky lebo ich stipne,tak by som rada k nej chlapcekaale takeho co nekuse lebo mi ich je az luto ze sa snou nemozu mazlit tak predbezne zistujem ak by sme sa rozhodli na 100% pre druhu pretku ci by bolo mozne a ake su podmienky pripadne cena?? zatial to je na 90%.Vopred dakujem za odpoved Stanislava Ražova

Lucka - Re: adopcia

Číro k adopci pořád je je to hodný sice říjný ale naprosto mazlivý medvídek jem je potřeba kastrace v podmínkách pro adopci naleznete vše co potřebujete vědět je tam také dotazník ten vyplňte a pošlete nám ho na email utulek.boleslav@seznam.cz a mi se vám ozveme a dohodneme se na dalších krokách pro adopci

Hanka - Číro

teda na té druhé fotce má pěkně záškodnickej výraz ;oDDD

peckyova - dotaz

Jak je ciro stary? A jak se snasi s ostatnima fretkama, jednu doma mame?

Lucka - Re: dotaz

Čírovi je cca 1 rok s ostatními fretkami jsme ho ještě neskoušeli jelikož je to sameček v říji a máme ho teprve od včerejška takže se nejdřív seznamujeme spolu potom s jinými fretkami

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 20
Celkem: 2835595
Měsíc: 30421
Den: 1439