Jdi na obsah Jdi na menu
 


Devil

snimek-266.jpg5.4.2011 z útulku v Ústí nám dovezli freťáčka odchyceného před cca 14ti dny tamější policií..  vypadá na loňské mimino, pravděpodobně nezvládnutá fretka.. je šíleně snimek-265.jpgdivoký a kousavý.. nejen v útulku, ale i u nás, se už "vyznamenal" - prokousal rukavice, prokousnul celou vitamínovou pastu, když jsme ho šli fotit a tak tak jsme si zachránili vlastní kůži :-) Takže dostal podle svého chování i jméno: DEVIL. Věříme však, že z Devila bude časem Andílek a bude si moc hledat novou milující rodinu. Prozatím však zcela určitě ne. Po zdravotní stránce je v pořádku. Nekastrovaný tchořovitý sameček :-)

l1010256.jpg11.4. Mám potěšující zprávy o Devilkovi.. nebude takový "drsoň", jak se na první pohled zdálo... jen prostě není zvyklý na lidi a tak se bojí, a kouše... není agresivní... pastu mi lízal z ruky, a venku běhal a běhal  a byl k neunavení.. :-) v jeho fotoalbu můžete najít fotečky z víkendu :-) l1010244.jpgbyl s námi na cestách a byl pořád venku :-) capkal na vodítku sem a tam a moc se mu to líbilo :-) Takže budeme dál "pracovat" na tom, aby si u nás co nejdříve Devil zvykl a zvykl si na lidi a bude z něho super fretka.. jinak je moc krásný... velký, krásně zbarvený, krásně "vykrmený", prostě freťák jak má být :-) :-)

14.4. Z Devilka mám velkou radost.. snaží se i chodit na záchůdek, což je výkon :-) a už se vůbec nezdá agresivní.. dá se normálně vzít do ruky, pomazlit, líže pastu a když je puštěný volně, vůbec nejde po nohou, a i když někdy strachy uskočím a jsem připravena k útěku - naučená od Shreka - Devil si mě ani nevšimne a jde si po svém  :-) myslím, že brzy bude OK a k adopci.. papká všechno do mu dám, palmsky, konzervičky, granulky, syrové hovězí masíčko - je vděčný opravdu za všechno.. je krásný, bude z něho super freťáček :-)

15.4. Devil je úžasný.... o nějakých kousancích nemůže být ani řeč, nejspíš byl jen ze začátku šíleně vystrašený, tak kousal opravdu jako vzteklý čert, ale je to mazel :-) správně praštěný puberťák.. stačí mu dát hračku na gumičce a držet druhý konec a člověk se nestačí divit, co dokáže vyvádět za "psí" kusy... skáče, lítá, blbne, schovává se a zase vyskočí z úkrytu, no prostě je skvělý :-) trošku zkousne při hře, ale pustí.. o nějakém kousanci nemůže být ani řeč :-) tak kdo chcete úžasného prdlého fretčího klučinu, neváhejte :-)

18.4. Devilek je úžasný... neskutečně skotačivý a hravý, miláček.. tedy až na prokousnutý prst na noze, který zvládl včera během nestřežené chvilky.. přičítám to jeho "vyprovokování" ze strany našeho Pepína - 2 samečkové v říji, potřeboval se někde "vybít" a já byla nejbllíž.... prostě jen chci upozornit pro případné zájemce, že i když je Devilek zlatíčko, pořád je to šelma a člověk musí být na pozoru :-)

23.4. s Devilkem si užíváme víkend, hodně jsme venku, Devil už chodí na kšírkách suprově a je to tedy turista... :-) chodí velmi rád a dlouho.... :-) a šlape jedna radost :-) a i jinak.. je to zlatíčko.. opravdu moc hodný freťák.. :-)

5.5. S Devilkem jsme strávili i další víkend a čekali jsme na budoucí páníčky, kteří se měli přijet podívat, ale asi na něho zapomněli.. takže máme zase Devilka doma :-) je to mazlík :-) je úžasně skotačivý a hodný :-) cizích lidí se ještě bojí, to couvá a kouká, ale když se rozdovádí, tak je úžasně prdlý :-) prostě fretka jak má být :-)

6.5. Devilek je moje zlatíčko.. je moc hodný.. i když je zavřený, kouká, jestli bude moci jít ven, ale nelomcuje klecí (jako např. Shrek), prostě je takový rozumný.. pokud běhá - a rád - je úžasný, hravý, skotačivý, nejraději má hru na schovku.. zaleze pod kuchyňskou linku a vykukuje :-) miluje všechny pamlsky :-) je vhodný i pro začátečníka (a jaký to byl divoch :-) )

9.5. Devilek je zlatíčko.. je strašně hodný, hravý, přitom správně fretkovsky "prdlý" - lítá jako pometlo a pořád si chce hrát :-) kdopak chcete domů krásného čertíka? ještě plánujeme kastraci, asi na čtvrtek :-)

17.5. Devilek je šílený zlatíčko, řekla bych, že v "hodnosti" resp míře toho, jak je hodný, předčil i Serváce... je to mazlíček a moc miloučký... čertík jeden :-) moc by potřeboval milující domov... běhat, hratá si, celé dny.. to u nás bohužel nemůže, musí se střídat s ostatními fretečkami... najde brzy nový domov? :-)

19.5. Devilek byl včera na kastraci.. po narkóze dlouho spinkal a tvářil se polomrtvě.. dostával vodu s medem, po troškách a v půl druhé v noci už byl OK, spapkal Viyo kapsičku a dokonce se vrhl i na konzervičku.. pak zase spinkal až do rána, na vyhřívané dečce a ráno už byl fit, běhal a tak se přemístil do svého stálého pelíšku :-)

30.5. Devilek je naprosto suprový puberťák, který lítá, skotačí blbne a říká si o pozornost... Dnes poputuje do nového domova, kde doufám, že bude veškerou pozornost mít :-) je poddajný, neškrábe na klec, je fakt super :-) místo Devilka andílek :-)

1.6. Devilek dle plánu odjel a věříme, že se má super :-)

30.6. Devilka jsme si k nám vzali na prázdniny :-) Je to úžasný kluk, ale pro akce do škol a školek se moc nehodí.. je to divošek, i když hodný :-) a tak prázdniny stráví u nás. Ihned se skamarádil s holkama - Jolinkou a Baruškou a tak tam bydlí pospolu :-)

1.8. Devilkovi společnost holek svědčí, jsou super trojka.. a jak vývádějí, jsou všichni stejně staří, nedokážu se představit je někdy rozdělit :-)

27.8. Tak jsme dostali zprávu, že by raději do škol a školek místo Devilka někoho klidnějšího, a tak jsme se rozhodli pro Nelinku a Wilíka. A Devilek je znovu "k mání" - tak neváhejte, dlouho určitě nebude :-) je to chlap samý sval :-) a navíc hodný :-) společenský :-) kdo by mohl odolat :-)

8.9. Moje zlatíčko Devilek je úžasný.. skvělý společník nejen Barušky a Jolinky, ale také lidí :-) miloučký, hodný, krásný kluk. A kdybyste viděli, co toto komando dokáže vyvádět :-) :-) jsou skvělí všichni :-)  Devilek by měl jet v sobotu do nového domova k dalším dvou kamarádům.. tedy, doufejme, že si padnou do oka.. :-)

12.9. Devilek dle plánu odjel do nové rodiny, i Piškotkovi a holkám :-) takže už jsou doma ve 4 a zvykají si na sebe a Devilek i na nové prostředí.. jsme zvědaví na další zprávy, jak to pokračuje :-) Ale Lucka je skvělá :-) děkujeme Lucko. už máš od nás 3 fretečky.. klobouk dolů :-)

02.07.2012 - Tak máme Devilka zpět.. Lucka se stěhuje za prací do Anglie a tak se Devilek a Josefínka vrací k nám.. přijeli v pátek 29.6. Devilek je stále stejně skvělý, akorát zatím na změnu reaguje tím, že nás občas kousne - do nosu, do brady, teče krev, ale není to nic drastického.. je to prostě správný rošťák.. Brzy se srovná a bude zase skvělý :-)

12.7. Devilek je skvělý :-) strašně hodný, skotačivý, hravý, prostě suprový.. zkoušela jsem ho včera pustit s Jasmínkou a Robím, když by odjela Josefínka, aby nebyl sám, ale nevyšlo to.. Na Jasmínku se vrhl on a pro změnu Robímu neseděl Devilek, takže toto nevyšlo..škoda :-) tak se pokusím mu pak najít jiného kámoše :-) Je to ale krásný kluk, snad u nás nebude dlouho :-)

3.9. K Devilkovi nemám moc co napsat nového.. je prostě skvělý, hravý, skotačivý, mazlivý, naprosto úžasný.. zatím se mi nepodařilo ho skamarádit se žádnou fretečkou, každou kouše.. :-( a tak bydlí stále sám a čeká na nový domov :-)

30.9.2012 Devilek konečně (snad) našel konečný domov. Stěhoval se do Prahy k Michalovi, který bydlí s dalšími 3 kámoši a všichni se moc na Devilka těší.. takže Devilek bude mít o zábavu a hry postaráno :-) Moc si to zaslouží.. Takže věřím, že bude vše Ok :-)

25.1.2014 Tak máme Devilka po roce a půl opět zpátky v útulku.. Bohužel u pana Michala se změnila bytová situace a už si nemohl Devilka nechat. Zatím však počítá s tím, že cca v červnu si ho vezme zpět, a tak bude zatím u nás Devilek na dovolené :-)

5.2. Devilek je suprový :-) a u nás si celkem rozumí s Fredíkem pražským, a tak kluci běhají spolu :-) spinkají zatím ještě každý zvlášť :-)

6.3. Devilek odjel dnes do nového domova. Věříme, že se bude OK a napíšeme zprávičky z nového domova, jakmile budou :-) 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Terka - Devilek

Jsem moc ráda,že to našemu prdelínkovi dobře dopadlo

Hanka a Bédíček - Devil

:-D No, tak koukám, že Devilek je pěkný číslo.. :-) Určo ho dáte brzy do kupy.. ;-)

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Statistiky

Online: 9
Celkem: 2871632
Měsíc: 35279
Den: 793