Jdi na obsah Jdi na menu
 


Olor

 

krasavec-olorek.jpg  7.9.2010 miloučký sameček OLOR , pravděpodobně letošní mimčo, cca 5ti měsíční, moc milý, hodný, vyjukaný, ale zkoumavý.. Dáme mu také pár dní karanténu, ale zdá se být po zdravotní stránce v pořádku, tedy až na 1 klíště, které si přinesl s sebou :-) a pak může hned do nové rodiny :-)

9.9. Olor je kouzelný... když ho vezmu do ruky, vždy se mě pacičkama obejme.. mám dojem, jako že má strach co bude.. ale je takový heboučký :-) krásný a bude hodný :-) spíš je ještě vyjukaný co že se to s ním v posledním týdnu děje.. chuděrka  maličká ....

10.9. Olorek je mazlíček.. postupně překonává strach a a chová se jako správný fretčí puberťák.. tzn že zatím neví, jak moc může kousnout, ale je chytrý, učí se rychle a hlavně - je kouzlený.. takový medvídkojzní... huňatý, prostě k mazlení jako stvořený :-)

13.9. Olorek byl s námi v neděli na výletě, je to mazel nad mazly..  miloučký, hodňoučký, úžasný.. vše zkoumá, cestování snáší perfektně - v přepravce se mu tedy moc nelíbí, ale v autě na klíně spinká spokojeně :-), občas si jen velmi rád kousne do ucha :-) potvrůrka :-) jinak je to zlato :-) huňatý kožíšek :-)

17.9. Olorek je prostě zlatíčko nad zlata.. neustále voňavý, huňatý kožíšek jak od beránka.. a miloučký :-) a strašně hravý.. včera např. měl na gumičce hračku, tahal si ji do pelíšku, gumička zapříčinila, že mu vždy vyskočila a Olí zase znovu.. vydržel si tak hrát snad hodinu :-) bude to skvělý společník :-)

20.9. Olorek je zlatíčko.. i tak vypadá.. huňatý, jako medový, správně prdlý, hravý, skotačivý, prostě naprosto úžasný...měl by jít do nového domova již tento týden.. už se pro něj vše připravuje.. a moc se na něj těší :-)

27.9. Z Olorka se stalo pěkné prasátko.. jakmile má nový záchůdek, musí za každou cenu (nepomůže ani přivázání záchůdku) vyházet ven všechen kočkolit a pěkně se v něm vyrochnit.. :-) ale jinak je prostě skvělý.. potřebuje strašně pohybu, je pořád velmi živý, a je naprosto úžasný a krásný... :-)

5.10. Olorek se nám už zase trochu zlepšil, sice záchůdek vyhrabává dál, ne už tolik, ale hlavně velmi rád "hodí káko" do druhého rohu, než má záchůdek... potvora.. :-) Ale jinak je to mazel nad mazly, nádherný freťáček :-)

5.10. Dnes by měl jet do nového domova.

6.10. Olorek opravdu včera odjel do nové rodiny, kde jsou z něho naprosto nadšení - a my máme obrovskou radost... má psí kamarádku Ruby a zatím je vše v pohodě :-) Děkujeme.

21.12. Olorek nám začíná dospívat :-)

a pár foteček s kámoškou Ruby a Amálkou:-)pc190016.jpg

 

 

 

 

 

16.3. Olorek a Pixlík - 2 naprosto srdeční "záležitosti" - prostě fretečky i zulíbání :-) Olorek je úžasný.. strašně komunikativní, milý, krásný  - prostě SUPER fretka :-)

17.3. Tak jsme nakonec přistoupili s Olorkem na kastraci, "dospělý" už je vcelku nějakou dobu, tak mu kastrace snad již nebude působit žádné zdravotní problémy. Olí je po kastraci v pohodě, a již se pro něj chystá společně s Amálkou nový domov - budou se stěhovat k Barče a Ferdovi také z našeho útulku.. to se jim rodinka pěkně rozroste :-) o takové dva raubíře :-)

******************************************************************

 

p1010197.jpg

14.2.14 - před dvěma dny se nám z adopce vrátil Olorek spolu se svými kámoši. Je to již druhá adopce, ze které se Olorek musel vrátit.. mezitím nám dospěl, letos, je mu 3.5 roku a je to opravdu krásný obrovský moc hodný klučina. Je zatím trochu psycho a dává ocásek nahoru, ale lítá a všechno zkoumá. V adopci však byl zvyklý na své kamarády, a tak do další adopce může jít pouze se svým kámošem Tanem. Byli dlouho spolu a nebudeme je dělit. :-)  Prozatím je v karanténě, po nezbytné karanténní době a očkování bude k adopci. Hodí se i k začátečníkovi, je moc hodný -) Podaří se mu konečně najít tu pravou a stálou rodinu?

11.3. Olorek je prostě zlatíčko.. a krásné zlato.. však proto, že je k adopci pouze s Tanem, tak o ně nikdo nejeví zájem, začátečníci se bojí vzít si 2 fretky najednou.. a přitom vysvětlovat, že nejlepší hračka pro fretku je fretka, uvádět příklady jiných, i začátečníků, že si stejně brzy k jedné fretce pořídí druhou a že je pak problém je dát dohromady, zatím nefungují.. lidé se bojí dvou fretek najednou... však dát Olorka či Tana samotného, by pro ně byl velký stres a tak věříme, že se ještě najde rodina, která si vezme oba kluky společně :-)  Oba jsou opravdu moc hodní a vhodní i k dětem. A to zase tak často nebývá, takže mají obrovské plus :-)

16.3.  Tak nám Olorek osišel.. kámoš Taník odjel do nového domova k fretčí kamarádce Barča, a Olí zůstal ve společnosti Ferda a Marči.. Takže tím se mění jeho adopce - buď může jít k jiné fretečce v rodině, nebo společně s Ferdou či Marčou či oběma :-)

28.6.  Olorek měl v mezidomí 3 měsíců velmi špatné období. Volali majítelé Taníka, že si vezmou i Olorka, nejpozději do poloviny května, spíše do konce dubna. A tak odešli Marča a Ferda společně koncem dubna do adopce a Olorek osiřel úplně.. Chvíli to bylo dobré, jenže po čase mu to bylo dlouhé a začal smutnět a nejíst.. Strašně zhubl a byl na kaších a byl to velký problém. Jakž takž se nám podařilo z toho Olorka dostat a 21.6. přijel Taník.. !!! To bylo radosti !!! Nyní jsou již týden spolu, spinkají spolu, nehnou se spolu a Olorek - který mezitím začal jíst alespoň gourmet konzervičky - začal s Taníkem zase papkat i granulky !!! Hurá!!! je vyhráno a oba kluci se mají super v nové rodině :-) Moc děkujeme. Za adopci a záchranu Olorka :-)

 

 
 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Statistiky

Online: 15
Celkem: 2860124
Měsíc: 35573
Den: 1219