Jdi na obsah Jdi na menu
 


SURRY

p1010307.jpg

4.1.2013 SURRY k nám do útulku přijela 28.12.2012. Byla k nám dána majitelkou z důvdou, že napadá nejstarší členku rodiny, již 90ti letou babičku, která z ní má strach a pak hold musí Surry z domu. Surry je jinak skvělá, vychovaná, socializovaná, nekousavá, cca 8mi měsíční fretčí holčina. Je krásná, na holčinu velká a fakt pohodová. Co se kousání týče, nesnažila se o to u  nás ani jednou. Trochu problémy má Surry jen se záchůdkem, do kterého se "strefí" jen občas.

Surry k nám již přišla s asi týdenní říjí, a tak se v nejbližších dnech podrobí operaci - kastraci. Po doléčení může jít hned do adopce, a to i k začátečníkovi.

10.1. Surry je po kastraci. Vše zvládá super, zatím krmíme vodou s medem a kaší. Spinká na vyhřívaném polštářku a doufám, že ráno už bude vše OK. Jako vždy, pro jistotu spolu dnes strávíme noc :-) Surry je však miláček nad miláčky. I když po operaci ji není do zpěvu, nekousne ani za mák, ani náznak. Je to zlatíčko. I na veterině byla poslušná holka :-) Je úžasná... Dokonce to i vypadá, že bude mít brzy nový domov ještě se stejně starou fretčí kamarádkou. Tak snad to klapne :-)

18.1. Surry je miláček.. je milá, hodná, se  záchůdkem je to 50 na 50, občas tam, občas vedle, po kastraci je už OK, a je připravena k adopci. Docela se snese i s jinými fretkami. Je suprová.. Surikata :-)

2.2. Surry absolvovala kastraci, vše proběhlo v pořádku a Surry byla prostě naprostý miláček a zlatíčko. Velmi se zkamarádila s Vendelínem, strašně se spolu vyblbli a vyřádili a nakonec odešli společně dne 31.1. i do adopce, do rodiny, kde již s fretmai mají zkušenosti. No.. řekněte.. co víc si přát? Moc díky.. za adopci, za zprávy.. :-)

4.6. Surrynka však nevydržela v adoptované rodině ani měsíc, protože začala malou členku rodiny - pětiletou holčičku - kousat. Ano, Surry prostě potřebuje autoritu nad sebou. Pokud ji má, je skvělá.. úžasná.. jakmile však najde "slabý" článek, osobu starší, nebo naopak malou, začne na ně útočit. Proč? Těžko říct, ale je to fakt, který musíme brát v úvahu při adopci Surrynky. Surry je jinak skvělá, hravá, milá, úžasná.. Nehodí se však do rodiny s malými dětmi a staršími lidmi, kteří by se jí báli. Momentálně bydlí v pětce s Čestmírkem, Artíkem, Vendelínkem a Jamalkem.. jako jediná holka a velmi si spolu rozumí. Do adopce by se hodila k jiné freťuli, se kterou by si rozuměla a mohla si s někými hrát, a nebo společně s některým kámošem ze "své" pětky :-). 

11.7. Surrinka odjela dnes do nového domova k fretčí kámošce Kačence.Zatím si holky rozumí tak na půl a Surry se snažila již několikrát kousnout novou paničku, však s tím jsme počítaly a nová majitelka Surry je již zkušená fretkařka a nenechá se jen tak vyvést z míry. Takže vše zvládne :-) A my jsme rádi, že má Surry super nový domov, se super majitelkou i fretčí kámoškou :-) Děkujeme. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nováková Anna - Narozeniny

Dnes 16,4,2018 Surrynka slaví šesté narozeniny

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Statistiky

Online: 8
Celkem: 2871551
Měsíc: 35376
Den: 829