Jdi na obsah Jdi na menu
 


Felinka

felinka-a-blondisek.jpg Nar. Felinka 2013, Blondísek 2012 - zemřel

Barva: Felinka tchořovitá, Blondísek stříbrňák

Kastrace, očkování: ANO

Vhodní k jiným fretkám: NE

14.11.2015

Dnes jsme si v Praze vyzvedli tři fretečky, Felinku, Blondík a Cosmínka, kteří byli x-krát nechtění.. Nejdříve dala paní z H.K.  Felinku a Blondíka paní Z.K., Cosmík je nalezenec. Z.K. je dala T.V., a ten se o ně nezvládl postarat, tak skončili u nás v útulku. Domovy budeme hledat Felince a Blondíkovi společně a Cosmínk může jít zvlášť, nejlépe k jiné fretce v rodině :-) Všichni jsou moc hodní, do adopce půjdou kastrovaní, očkovaní, čipovaní. 

FELINKA

2 letá,nekastrovaná holčička.Měla už miminka,jak je vidět.Je trochu dominantní na jiné fretečky,ale na lidi je hodná.Jen cizí si drží od těla ze začátku a umí ukázat,kde má zoubky.Ovšem,jak si jí získáte,je zlatíčko.

BLONDÍK

3 letý kluk,kastrovaný.Je to salámista,ale přeci jenom se umí poprat,když něco chce.Jinak pusinkuje.Hrozně nám připomíná velkého blondýna Pierra,tak dostal jméno Blondík.Blonďáček.



Více zde: http://fretky-fretky.webnode.cz/news/felinka-blondik-a-cosmik/
 

1.2.2016 Felinka s Blondískem se v sobotu přestěhovali k nám, Blondísek už je po kastraci, Felinku kastrace ještě čeká a protože jsou naprosto úžasní, mohou oba společně do adopce i k malým dětem a začátečníkům.. Blondísek pusinkuje každého koho potká :-) jsou oba fakt miláčkové :-) 

8.2. Na Felinku s Blondíksem se byla podívat nová rodina a jsou zamluvení, už se na ně moc těší :-) Budou se stěhovat do N.Boru :-)

24.2. Felinka s Blondískem odjeli do nového domova :-)

3.3. Mluvila jsem dnes s novou rodinou Felinky a Blondíska. Mají se skvěle, Blondísek řádí s dětmi a Felinka si omotala kolem prstu novou paničku. Dnes mi líčila, jak ji Felinka vždy štípne, když něco chce, a pak se neskutečně dlouho mazlí... no, mají oba skvělou rodinu, a co více si přát :-) Moc za to děkujeme :-)

felinka-a-blondisek.jpg3.8.2016 Felinka i Blondísek se po 5ti měsících vrátili z adopce zpět k nám do útulku z důvodu alergie nové majitelky. Oba jsou v pořádku, Blondísek je přímo tlustý, Felinka je zlatíčko a Blondísek samozřejmě také. Takže čekají na tu správnou rodinu :-) 

Felinka je tříletá holčina, Blondísek 4letý klučina... čekají na tu super novou rodinu, možno jak k začátečníkům, tak dětem, tyhle fretky  jsou naprosto skvělé :-)

4.1.2017 Tahle super dvojce je znamluvená.. protože měl Blondísek těsně před vánocemi zdravotní problémy a byl 23.12. na vymačkání žlázek, a nejsme si jisti, zda je to vše, co mu po zdravotní stránce je, protože má zvláštně velké bříško, chceme ještě před adopcí raději oba - Felinku i Blondíska - vzít na celkovou rodinu do Brna, abychom věděli, že je rodině dáváme po zdravotní stránce v pořádku a nebude s nimi mít starosti :-) Takže jak budou OK, pojedou do super rodiny, kde už se na ně moc těší :-)

12.2.17 Na kontrole na VFU Brno vše dopadlo dobře, Felinka i Blondísek jsou v pořádku, a tak ve čtvrtek 9.2. odjeli do nové rodiny do Prahy :-)

7.5.2018, po cca 1 a čtvrt roce se nám tito úžasňáci vrátili do útulku, z důvodu změn bydlení v rodině, resp. alergii,  a tak už nemohli zůstat :-(. Oba jsou stále naprosto skvělí a úžasní. Najdou ještě domov, kde by byli v pohodě a lásce ? :-)

loonapix_16440922032443243947.jpg2.2.22 Dnes nos Felinka opustila. Velmi rychle ji vyrostl nádor na krku, lymfatické uzliny, a v podstatě jen co jsme to objevili, tak Felinka zemřela... Dožila se krásných téměř 9 let. Byla to úžasná hodná freťule :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Monika Hejdová - Době den

Mohu nektere nabídnout novy domov, 2 fretky jsem uz mela tak mam zkušenosti. Jen jsem trochu daleko, Litomyšl

Barbora Svobodová - Zákrok o fretečky

Dobrý den,

měla bych zájem o tyto dvě fretečky, měla jsem již dvě. Dožili se krásných 10-ti let. Klasický postelový typ bez klece naučené na kočkolit a kšíry na procházku po parku a na volno v přírodě.

S pozdravem B. Svobodová

Alena - Re: Zákrok o fretečky

Dobrý den paní Svobodová, děkujeme moc za zájem o Felinku a Blondíska. Budeme velmi rádi, když budou mít super nový domov. Bohužel v současné době řešíme zdravotní problém Blondíska, a rádi bychom ho vzali v průběhu ledna ještě do Brna k MVDr Jeklovi, aby nám sdělil, zda je Blondísek OK či co mu je, a mohli bycho ho s klidným svědomím dát do adopce, aby i nová rodina nemusela hned řešit zdravotní problémy. Prozatím jsme jeho zdravotní stav řešili u vetů v okolí, ale to nemám jistotu, že je v pořádku. Jak tedy bude toto vyřešené, můžeme se na adopci domluvit. Děkuji za zájem a pochopení. Alena Nedbalová

Barbora Svobodová - Re: Re: Zájem o fretečky

Dobrý den,
děkuji za odpověď.
Budu rada, kdyby jste se mi ozvala na e-mail pokud se dozvíte něco nového. Hlavně ať to není nic vážného a bude v pořádku co nejdříve.
Přeji krásný zbytek dne a ještě jednou děkuji,
s pozdravem

Svobodová

E-mail: barus.svobodova@gmail.com

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Statistiky

Online: 15
Celkem: 2813401
Měsíc: 27753
Den: 1125