Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pája

Pohlaví: samec

Nar. 2018

Kastrace/očkování: ano/ano

Chování: zatím ne zcela vychovaný, není vhodný k začátečníkovi, ale ke zkušenému chovateli

article preview

11.7.2020

img_7176.jpgDnes jsme si prostřednictvím naší pobočky ve Šternberku převzali dvouletého freťáčka, kterého si původně vzala z nevyhovujících podmínek již zkušená chovatelka fretek, nicméně, Pája byl těžký oříšek, a i když se snažila, dokázala ho za cca 3/4 roku vychovat tak, aby mohl s nimi a jejími 2 malými dětmi sdílet domácnost. Rozhodla se tedy ho dát k nám, do výchovy a další adopce. 

Pája je zatím vcelku v pohodě, ale uvidíme, jak se bude chovat, až najdeme odvahu mu dát ochutnat naše vlastní prsty, zda nám je nesežere... Zatím se poznáváme a své ruce máme rády a potřebujeme je, tak neriskujeme :-)

30.8. Pája je takové prasátko... Kadí všude možně, co se týká kousání, tak už nás stihl pokousat a zvyká si, ale s tou výchovou nám dá ještě práci. 

Může si hledat nový domov, ale jen ke zkušenějšímu chovateli. S fretkami problém nemá. 

img_7721--kopie-.jpg2.11.20

Pája je prostě svůj. V kleci i mimo ni kadí kam se mu zachce, patří mezi největší prasátka v útulku. Nevím nevím, jak si chce s tímto najít nový domov... Kdo by chtěl doma čuňátko, po kterém musí tolik uklízet. A přitom je to škoda, je to nádherný obrovský kluk... No, třeba se ten správný človíček pro Páju najde :-) 

 

1.12.2021 Pája se přestěhoval k Irče domů, a dostal průjem. Byli jsme s ním tedy v Brně na veterině, co a jak, a tak dostal ATB, problém se střevy. 

15.12.2021 Pája je OK, ATB zabrala, a tak to vypadá, že vše bude OK. 

26.12.2020 Pája se vrátil k nám do útulku. Mezitím jsme zjistili, že Pájovi tak nějak vadí mužské pohlaví. Jestli má špatné zkušenosti, nevíme. Nebo jestli je to tím, že chodí jen občas a potřebuje stálého člověčího parťáka.. těžko říct. V každém případě by se toto muselo vyzkoušet. A v jeho nevýhodu ještě hraje to, že je fakt děsné prasátko... Tak nevím nevím, jestli s tímhle popisem si Pája najde domov.. :-( a přitom je tak krásný, mladý... no budeme doufat :-)

6.2.2021 Jak se Pája vrátil zpět do útulku, opět dostal průjem. TAkže má problémy se změnou prostředí. Opět dostal ATB, a už je zase OK. V mezidobí však hodně zhubl, a tak počkáme, jak zase nabere, dá se dohromady, a nevíme, co s ním bude dělat další změna domova. Raději ještě chvíli počkáme, vezeme ho občas někam na víkend a tak, aby si zvykal na změny a mohl jít potom v klidu do adopce. 

13.3. Pája se stabilizoval. Nemůžu říci, že přibral, protože váží skoro pořád stejně, ale krásně papká a po zdravotní stránce je v pohodě. Nerada bych ho však dávala někam daleko od nás, případně aby byl blízko veteriny v Brně, protože opravdu nevím, co udělá, až opět změní prostředí a lidi.. obávám se, že opět může propuknout průjem ze stresu, a proto bychom byli rádi nablízku my, nebo alespoň kvalitní veterina. 

A také by zájemce o Páju měl být již zkušenější chovatel, který si s ním bude umět poradit :-) 

17.9. Pája byl zase 3 týdny na kaši, a tak jsme vyrazili do Brna... Pája měl velmi špatné zoubky, zánět, tak zoubky ošetřili a bere atb a ještě má špatné ledviny, dostal léky. Páju přesouvám do virtuální adopce... u něho člověk nikdy neví, co kdy zase bude ... 

 

 
 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Statistiky

Online: 15
Celkem: 2858251
Měsíc: 34817
Den: 1315