Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLÍDÁNÍ FRETEK

9. 9. 2010

HLÍDÁNÍ FRETEK

9.9. 2010 Protože sem tam hlídáme nějakou freťulku, rozhodli jsme se vytvořit i stránku pro ně, aby i majitelé mohli sledovat, jak se jejich miláčkové mají..

22.4.2011 - I hlídání freteček má však svá pravidla.. o fretečky hlídané se staráme stejně jako všechny, tudíž jako o naše vlastní, mají vše co potřebují, věnujeme ji lásku, čas, opatrujeme je atd.. Však.. i my se však podle hlídání potřebujeme zařídit.. tudíž bychom byli rádi, kdybyste nám řekli, na jak dlouho chcete fretečku pohlídat (cena za hlídání je 1000,- na měsíc se vším všudy, s granulkama, pamlskama, kočkolitem, stále čistou klecí a jednou týdně praným a voňavým pelíškem :-), s vycházkama atd..). V případě onemocnění fretky - stát se může kdykoliv cokoliv, pochopitelně potřebujeme Váš - nejlépe předem souhlas - s návštěvou veterináře a ošetřením s tím, že účelně vynaložené náklady na léčbu fretečky poté uhradíte. Dále bychom byli rádi, kdybyste si fretečku vyzvedli dle předem domluveného termínu.. může se stát, že budete potřebovat pohlídat fretečku i déle a my ji pochopitelně nevyhodíme na ulici, ale rádi ji pohlídáme i déle, ale byli bychom rádi, kdybyste nás o této skutečnosti včas informovali.. Např. Angela jsme si brali na měsíc.. na náš dotaz, kdy si Angela vyzvednou, prodloužili majitelé hlídání o další měsíc a pak zase.. Nám to nevadí, Angel je super freťák, ale musíme počítat především s místem pro fretečky útulkové a tak bychom byli vždy rády, abchom věděly, na čem jsme.. a ne že vůbec nevíme, kdy a zda vůbec si majitelé svou fretku vyzvednou.

Také prosím počítejte s vlastním dovozem fretečky k nám a také vyzvednutí u nás.. pochopitelně se můžeme domluvit na nějaké alternativě, ale je to velmi individuální.. mějte prosím na mysli, že i my jsme matky od rodin, od rodinných domů, s pracovními povinnostmi a ještě povinnostmi k fretečkám z útulku, které nám kromě všeho ostatního zaberou opravdu několik hodin denně.. a tak abychom my místo vás jezdili sem a tam, a tím musely něco zanedbat - protože jinak to bohužel nejde - jak nastavit čas ještě nikdo nevymyslel - tak to si prostě nemůžeme dovolit.

díky za pochopení. Jinak pochopitelně fretečky pohlídáme velmi rády a s láskou :-)

 

obrazek1.jpg31.01.2011 - dostali jsme na hlídání Angela - už 6ti letého nekastrovaného freťáčka, jehož majitelé se stěhují a tak dali Angela cca na měsíc k nám, aby se vyhnul všemu tomu shonu :-) Angel je velmi vychovaný a hodný... je přeci jen starší a tak jsme zjistili, že nejvíce mu chutnají konzervičky od gourmetu, na ty se vyloženě vrhá... jinak však v ničem nezaostává.. je šikovný a akční - vyleze si z klece, proběhne se, ale vzhledem k věku běhá jen chvilku a zase si zaleze zpět do klece do pelíšku :-)

21.4. Angel by se měl zítra vracet domů.. už si u nás zvykl, snad nebude mít problémy s návratem do své rodiny :-) Je to opravdu osobnost :-) Získat si Angela není jen tak :-) Navíc je to opravdu nádherný, obrovský freťák.. největší ze všech co jsem kdy viděla :-)  a někdy i pěkná potvrůka.. pěkně mě párkrát prohnal.. jak se mi chtěl zakousnout do nohou a já jsem se snažila mu zdrhnout.. je velmi rychlý, kolikrát jsem běžela přes celý barák :-) Rošťák jeden :-)

23.04. Angel odjel domů...:-) svou paničku poznal a tak snad bude vše OK.. dostal od nás na cestu konzervičky a granulky, aby doma věděly, co poslední měsíce papkal a co mu chutná a je zdravé a věříme, že mu bude doma fajn :-)

31.1. nějak jsem opomněla na tyto stránky dopisovat hlídané fretky.. přes vánoce jsme hlídali celkem 4 fretečky, 2 (z toho jeden byl "náš" Piškotek - až do ledna)... všechny byly v pohodě a spokojené se vrátily k majitelům.. 

p1010062.jpg- v červenci 2010jsme měsíc hlídali nádherného samečka Rica – ze začátku jsme se báli jeden druhého, ale po pár dnech už byl Rikoušek miláček rodiny..Rici je takový medvídek - jinak jsme mu snad ani neřekli..  a protože byl červenec a jeho panička zkoumala svět, Rikoušek zkoumal naši zahradu, nejvíce se mu líbilo jezírku se želvama. Pak se pochopitelně vrátil k majitelce... 

cikolinda.jpg- už několikrát jsme hlídali Hance freťulky či freťulky, které si od nás z útulku vzala, a protože i teď musí Hanka do lázní, máme na 10 dní Čikouška a Lindičku.. Hančina naprosto úžasná a dokonalá péče jim u nás bude chybět, protože tak, jak se mají u ní, se u nás mít bohužel nebudou – ale i tak jim dáme vše nej, co můžeme.. vždyť obě jsou i naše fretčí „děti“. Ale co jsou v péči Hanky, z Čikouška je nádherný fretčí sameček, jak má být a z Lindičky je překrásná stříbrná fretčí dáma  Tímto děkujeme moc Hance za veškerou péči, kterou jim dává.. 17.9. se Lindi a Čikoušek vrátili k Hance.. snad u nás byli spokojení oni a Hanka nabrala nové síly v lázních :-)

17.9.-26.9. hlídáme krásný tchoří páreček z Prahy -  Huga a Jessicu.. tak krásného samečka už jsme dlouho neviděli, a to ho paní majitelka "vysvobodila" ze jednoho zverimexu, kde ho nemohla nechat, když viděla, jak strádá... a jaký je z něj krásný "kus chlapa" :-) Oba jsou strašně hodní..

 V neděli odjel Hugo a Jessinka domů, vypadali spokojeně a i majitelka vypadala spokojeně, že se u nás freťulky měly dobře :-) To jsme moc rádi :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Roller - Nové investice od 50 do 10 milionů

Nové investice od 50 do 10 milionů
Nové investice, bankovní identity nebo platby mobilním telefonem s fixní úrokovou sazbou 3 % s pomocí soukromého investora od 50 do 10 mil. Kč lze vrátit do 5 minut, včetně l zaslání peněz po podpisu smlouvy. Vše obratem zařídíme k Vaší spokojenosti. Kontaktujte nás na: Rollerdominika@gmail.com
Whatsapp: +420702455380

Alina Muller - Dr. Ajayi je mocný kouzelník, na kterého se můžete spolehnout

Jen chci, aby celý svět věděl o tomto kouzelníkovi, kterého jsem potkal před časem, nemůžu říct, co všechno pro mě udělal. můj manžel mě opustil před 4 lety s mými dětmi Surfovala jsem na internetu, když jsem se setkala s svědectvím tohoto úžasného muže online, rozhodla jsem se to zkusit a můj manžel je nyní zpět a jsme opět šťastní, nemohu dát vše, s čím mi pomohl písemně, vše, co mohu říci, je mockrát děkuji, jsem velmi šťastný a on mě ujistil, že dělá spoustu kouzel, včetně

*Kouzlo lásky
*Kouzlo síly
*Kouzlo úspěchu
*Osud těhotenství
*Kouzlo manželství
*kouzlo pro dobře placenou práci
*Ochranné kouzlo
*zaklínadlo vyhrát soudní spor
*kouzlo štěstí atd.

Pokud potřebujete pomoc kouzelníka Dr. Ajayiho, kontaktujte ho na této e-mailové adrese (drajayi1990@gmail.com) nebo si ho přidejte na whatsapp +2347084887094 a proberte s ním svůj problém. Je to dobrý člověk a vždy mu budu vděčná.

Alina Muller - Dr. Ajayi je mocný kouzelník, na kterého se můžete spolehnout

Jen chci, aby celý svět věděl o tomto kouzelníkovi, kterého jsem potkal před časem, nemůžu říct, co všechno pro mě udělal. můj manžel mě opustil před 4 lety s mými dětmi Surfovala jsem na internetu, když jsem se setkala s svědectvím tohoto úžasného muže online, rozhodla jsem se to zkusit a můj manžel je nyní zpět a jsme opět šťastní, nemohu dát vše, s čím mi pomohl písemně, vše, co mohu říci, je mockrát děkuji, jsem velmi šťastný a on mě ujistil, že dělá spoustu kouzel, včetně

*Kouzlo lásky
*Kouzlo síly
*Kouzlo úspěchu
*Osud těhotenství
*Kouzlo manželství
*kouzlo pro dobře placenou práci
*Ochranné kouzlo
*zaklínadlo vyhrát soudní spor
*kouzlo štěstí atd.

Pokud potřebujete pomoc kouzelníka Dr. Ajayiho, kontaktujte ho na této e-mailové adrese (drajayi1990@gmail.com) nebo si ho přidejte na whatsapp +2347084887094 a proberte s ním svůj problém. Je to dobrý člověk a vždy mu budu vděčná.

Sara - kontaktujte doktora Ajayi ještě dnes a rozlučte se se svými životními problémy

Dobrý den, když se chystáte číst toto, víte, že vaše problémy jsou napůl vyřešeny, pokud s nimi můžete podniknout kroky, protože je to mocný duchovní muž zvaný Dr Ajayi, kterého jsem potkal při čtení nějakého článku online, máte problémy ve vašem vztahu? a chcete trvalé řešení nebo máte nějaké zdravotní problémy Dr Ajayi vás ohromí svým skvělým kontaktem na něj na WhatsApp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com Pomůže mi s kouzlem, které přivedlo mého manžela domů po 9 měsících odloučení, je také schopen připravit bylinky na jakýkoli druh nemoci.

Agnese Jozefzoon - jste úžasný, DR WALE

Chci svědčit o mocném DR WALE za záchranu mého vztahu. Musím být jedním z mála, kdo nemá problém někomu ukázat a říct, jak jsem vděčný za to, že jsem ze svého vztahu udělal melodický a hladký vztah. Snažila jsem se být pozitivnější ohledně svého vztahu se svým přítelem, zdá se, že to trvalo věčnost. Další paní mi vzala mého snoubence a oba se přestěhovali. Plakala jsem a hledala jsem, aby se vrátil, ale on odmítl přijmout mé hovory ani vrátit mé zprávy. Můj přítel mě seznámil s mocným kouzlem jménem DR WALE, který mi pomohl seslat velmi mocné kouzlo lásky, které během týdnů přivedlo zpět mého snoubence. Byl jsem ohromen a překvapen, když mě můj snoubenec volal, aby mě prosil o odpuštění, kvůli mocnému kouzlu lásky DR WALE. Pokud máte jakýkoli manželský nebo vztahový problém, neváhejte kontaktovat DR WALE pomocí následujících způsobů. Jeho jaké sap Kontaktní údaje, Můžete mu také zavolat nebo mu napsat přes WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

Zelma Michel - Děkuji, DR WALE

Důrazně doporučujeme tuto službu pro ty, kteří mají potíže se snahou obnovit svůj vztah/manželství. On je skutečný obchod. můžete kontaktovat DR WALE WHATSAPP: +2347054019402
Z úcty k tobě a tvým kouzlům musím toto svědectví oznámit všem. Byl jsem u jiných kouzelníků, aniž bych viděl žádný výsledek. Jen jsem si přál, abych k vám přišel dříve, dostal jsem od vás to nejlepší. Můj bývalý manžel byl roky pryč a já jsem všude chodila a hledala pomoc od jiných kouzelníků, ale žádný výsledek, dokud mě můj přítel nepředstavil DR WALE. Poté, co bylo kouzlo lásky hotové, mi od něj konečně zavolal. Jeho kouzla dělala zázraky a můj manžel je zpět plný lásky. Bylo to jako zázrak! Najednou se vrátil s květinami a řekl, že bych mu měl odpustit, byla jsem opravdu ohromená a šokovaná, když můj manžel poklekl a prosil o odpuštění a abych ho přijal zpět. Opravdu mi chybí slova a jsem šťastný, jsi Bůh poslal mně a celé mé rodině. A teď jsem zase jednou radostnou ženou. Děkuji mnohokrát, DR WALE. Pro každého, kdo hledá skutečného kouzelníka, kontaktujte DR WALE NA WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

Debby Abba - Jak jsem dokázala získat zpět svého manžela s pomocí kouzelníka jménem Dr Ajayi

Můj manžel mě opustil, aby mohl být s jinou ženou, Dr. Ajayi je mocný duchovní muž, ke kterému se můžete obrátit, pokud potřebujete pomoc, je dokonalým kouzelníkem, který vám může pomoci vyřešit vaše životní problémy. můžete ho kontaktovat na jeho e-mailu: drajayi1990@gmail.com a můžete ho také kontaktovat na jeho WhatsApp / Viber čísle: +2347084887094 pomohl mi získat zpět mého manžela po 4 letech odloučení, byla jsem na pochybách, ale doktor Ajayi byl schopen odstranit pochybnosti s dobrými výsledky. Dr Ajayi také připravuje bylinky na jakýkoli druh nemoci, Byliny na léčbu impotence u mužů, bylinky na léčení myomů, Byliny na otěhotnění, bylinky na onemocnění ledvin, Lék na cukrovku a jakýkoli zdravotní problém Dr Ajayi na ně má bylinky.

Victoria Hernan - Pán voodoo mi zachránil manželství a udělal ze mě matku

Tohle štěstí si prostě nemůžu nechat pro sebe. Před 10 lety jsem se vdala a neměla jsem žádné dítě, můj manžel se ke mně začal chovat pohrdavě vedle mé tchyně. Frustrovalo mě to, hledal jsem pomoc online, pak jsem viděl spoustu svědectví o tom, jak VOODOO LORD pomohl mnoha mužům a ženám. Okamžitě jsem ho kontaktoval na Whatsapp a vysvětlil mu svou situaci, slíbil pomoc, dal nějaké pokyny, které jsem musel dodržovat, abych přinesl dokonalé výsledky. Udělala jsem vše, jak mi nařídil, později mi řekl, abych šla do nemocnice po 2 týdnech na těhotenský test a k mému překvapení jsem byla těhotná a byla to pro mě opravdu skvělá zpráva. Jsem mu tak vděčná, protože jsem porodila krásné chlapečky (dvojčata), kteří vypadají jako jejich otec. Nyní mám klid ve svém domě s manželem a tchyní. Kontaktujte ho na Whatsapp +2348097014925.....e-mail voodooconnect60@gmail.com

Victoria Hernan - Pán voodoo mi zachránil manželství a udělal ze mě matku

Tohle štěstí si prostě nemůžu nechat pro sebe. Před 10 lety jsem se vdala a neměla jsem žádné dítě, můj manžel se ke mně začal chovat pohrdavě vedle mé tchyně. Frustrovalo mě to, hledal jsem pomoc online, pak jsem viděl spoustu svědectví o tom, jak VOODOO LORD pomohl mnoha mužům a ženám. Okamžitě jsem ho kontaktoval na Whatsapp a vysvětlil mu svou situaci, slíbil pomoc, dal nějaké pokyny, které jsem musel dodržovat, abych přinesl dokonalé výsledky. Udělala jsem vše, jak mi nařídil, později mi řekl, abych šla do nemocnice po 2 týdnech na těhotenský test a k mému překvapení jsem byla těhotná a byla to pro mě opravdu skvělá zpráva. Jsem mu tak vděčná, protože jsem porodila krásné chlapečky (dvojčata), kteří vypadají jako jejich otec. Nyní mám klid ve svém domě s manželem a tchyní. Kontaktujte ho na Whatsapp +2348097014925.....e-mail voodooconnect60@gmail.com

Vanessa - vb2623128@gmail.com

Manžel mě opustil se 3 dětmi a šel zůstat s milenkou, cítila jsem, že jsem na něj použila kouzlo, chtěla jsem se vším skoncovat, málem jsem spáchala sebevraždu, protože nás opustil s ničím, byla jsem citově sklíčená. Ale všechno díky patří rabaovi, kterého jsem potkala online v jeden věrný den, když jsem hledala tipy, jak vzít svého manžela domů, narazila jsem na několik svědectví o tomto konkrétním muži. Někteří lidé svědčili, že přivedl zpět svou bývalou milenku, někteří svědčili, že jim pomohl otěhotnět, vyléčit rakovinu a další nemoci, někteří svědčili, že se modlil, aby zastavil rozvod a získal dobrou práci a tak dále. Je úžasný, také jsem našel konkrétně svědectví, bylo to o ženě jménem Kayla, která svědčila o tom, jak za necelé 2 dny přivedl zpět svého bývalého milence a na konci jeho svědectví zahodila e-mail. Po přečtení všech těchto svědectví jsem se rozhodl to zkusit a vysvětlil mu svůj problém. Za pouhých 48 hodin se ke mně manžel vrátil. Řešíme své problémy a jsme ještě šťastnější než kdy jindy. rabaa, jsi talentovaný muž a děkuji ti za všechno, co jsi v mém životě udělal. Pokud máte problém a hledáte skutečného a opravdového kouzelníka, zkuste to kdykoli, je to odpověď na vaše problémy. můžete ho kontaktovat na whatsapp na +33758437496 nebo e-mailem drrabaahealing@gmail.com pomůže vám vyřešit vaše problémy ve vztahu nebo manželství

nicole perdu - Půjčky do 24 hodin

Půjčky do 24 hodin po celé ČR. Máme pro vás nejnovější nabídky půjček, nabízím půjčky od 50 000 Kč do 50 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 %. Moje podmínky půjčky jsou velmi jasné a jednoduché. Moje půjčka je velmi bezpečná a čestná.
E-mail: perdunicole574@gmail.com

Florentina Sanni - Jak jsem dokázala získat zpět svého manžela s pomocí kouzelníka jménem Dr Ajayi

Můj manžel mě po 12 letech manželství opustil, aby byl s jinou ženou, cestoval na služební cestu a nechtěl se vrátit domů, aby byl se svou rodinou, hledala jsem pomoc, když jsem narazila na Dr Ajayi, mocné kouzlo slévač. Vysvětlila jsem mu svou situaci a vyšlo najevo, že můj manžel byl očarován tou druhou ženou, proto zapomněl na domov, doktor Ajayi udělal kouzlo a můj manžel byl propuštěn z otroctví a já jsem šťastná, že je zpátky doma po 3 letech odloučení, pokud potřebujete jakoukoli pomoc, neváhejte kontaktovat Dr Ajayi na whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo na váš e-mail: drajayi1990@gmail.com

Florentina Sanni - Jak jsem dokázala získat zpět svého manžela s pomocí kouzelníka jménem Dr Ajayi

Můj manžel mě po 12 letech manželství opustil, aby byl s jinou ženou, cestoval na služební cestu a nechtěl se vrátit domů, aby byl se svou rodinou, hledala jsem pomoc, když jsem narazila na Dr Ajayi, mocné kouzlo slévač. Vysvětlila jsem mu svou situaci a vyšlo najevo, že můj manžel byl očarován tou druhou ženou, proto zapomněl na domov, doktor Ajayi udělal kouzlo a můj manžel byl propuštěn z otroctví a já jsem šťastná, že je zpátky doma po 3 letech odloučení, pokud potřebujete jakoukoli pomoc, neváhejte kontaktovat Dr Ajayi na whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo na váš e-mail: drajayi1990@gmail.com

Vania Aaron - Svědectví o tom, jak mé štěstí bylo obnoveno zpět do mého života

Ahoj mé jméno je Vania Aaron z Wisconsinu ve Spojených státech. Jsem jedním z těch lidí, kteří věří, že jedinou nejlepší technikou, jak dosáhnout veselosti a potěšení ve vašem vztahu, je prostřednictvím kouzel odlitků. Ať už je to mocné kouzlo afrických lásky nebo Voodoo kouzla, ale realita je, pokud máte autentické kouzelnické kolečko, věci by měly jít podle toho. Dokázal jsem, že čas, kdy se milenec pohyboval nahoru a dolů, nevěnoval pozornost našemu vztahu a viděl jsem, že můj vztah je ve špatném prostoru. Pak mi přítel řekl, že jediný způsob, jak dosáhnout štěstí ve vašem vztahu, je prostřednictvím lásky kouzel. Setkal jsem se s doktorem Isikolo a on mě odhodil své závazné kouzlo lásky, věci šly podle očekávání, protože mi trvalo tři dny, než jsem viděl výsledky. Plně doporučuji láska kouzla od Dr. Isikolo všem, kteří se setkají s podobným problémem s vztahy. Kontaktujte jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho společnost Whatsapp: +2348133261196

precious - Re: Svědectví o tom, jak mé štěstí bylo obnoveno zpět do mého života

Po dvou letech rozpadlého manželství mě manžel opustil se dvěma dětmi. Měl jsem pocit, jako by můj život skončil, málem jsem se zabil a citově jsem byl hodně dlouho. Díky kouzlu zvanému Dr.Pellar jsem se setkal online. Jednoho věrného dne, kdy jsem brouzdal internetem, jsem našel mnoho svědectví o tomto konkrétním magickém kole. Někteří lidé tvrdili, že přivedl zpět svou bývalou milenku, někteří tvrdili, že obnovuje dělohu, léčí rakovinu a další nemoci, někteří tvrdili, že umí kouzlit, aby zastavil rozvod atd. Setkávám se také s jedním konkrétním svědectvím, bylo to o žena volala Linda, vypověděla, jak za necelé 2 dny přivedl zpět svou bývalou milenku, a poté, co skončilo svědectví, zahodil poštovní e-mailovou adresu Dr.Pellara. Po přečtení toho všeho jsem se rozhodl to zkusit. Kontaktoval jsem ho emailem. Napsal jsem mu email a vysvětlil mu můj problém. Za pouhých 48 hodin se ke mně manžel vrátil. Naše problémy jsme vyřešili a jsme ještě šťastnější než předtím. Dr.Pellar je opravdu nadaný muž a nepřestanu ho zveřejňovat, protože je to úžasný člověk... Pokud máte problémy a hledáte skutečné a opravdové kolo kouzel, které by vyřešilo všechny vaše problémy, kontaktujte Dr.Pellara prostřednictvím e-mailu na drpellar@gmail.com

Kayla Roham - thank you chubygreat

Ahoj všichni, chci využít této příležitosti k tomu, abych vám řekl o velmi dobrém kouzelníkovi, který se svými magickými schopnostmi dělá zázraky. Dělá zázraky, jako když pomáhá lidem dostat se zpět ke svému partnerovi, o kterém si myslí, že ho ztratil, s jeho magickou silou můžete získat povýšení na vašem pracovišti a tolik řešení, která nemůžete předvídat. můžete ho kontaktovat s jeho e-mailovou adresou chubygreat@gmail.com nebo mu můžete poslat přímou zprávu Whatsapp s číslem +2349056504566, je vždy k dispozici. A ujišťuji vás, že ho budete kontaktovat, váš problém je zažehnán. chubygreat je velmi dobrý v tom, co dělá. Děkuji chubygreat za vaši dobrou práci

Anna Jana - Potřebujete podnikatelskou a naléhavou půjčku pro osobní potřebu?

Dobrý den, máte zájem o půjčku? nabízíme podnikatelský úvěr, osobní půjčku, úvěr na auto, půjčku, studentský úvěr, podnikatelský zájem, lian pro obchodní expanzi v rozmezí od jakékoli částky. Naše nabídka je jednoduchá a rychlá. nabízíme půjčku jak investorům, tak společnostem. e-mail: kdfin11@gmail.com

Shira Hamid - jak moje manželství zachránil mocný kouzelník jménem doktor Ajayi

Měla jsem vážné problémy se svým manželem a to ho přimělo se odstěhovat. Věci se zhoršily, začal chodit do klubů, opíjet se a omdlévat. Někdy, když jsme spolu mluvili po telefonu, vyhrožoval mi, prostě nebyl sám sebou a naše děti trpěly tím dramatem. Opravdu ho miluji a byli jsme manželé 15 let, což nám dalo tři krásné kluky. Také jsem ztratil spoustu peněz za terapeuty a sesilatele kouzel. Byl jsem zadlužený a cítil jsem, jak se můj svět hroutí. Můj přítel, kterému pomáhal se stejnou věcí, mě seznámil se sesilatelem kouzel jménem Dr Ajayi a myslel jsem si, že je to jen podvod, ale tentokrát to bylo jiné. Udělala jsem vše, o co mě doktor Ajayi požádal, a po několika dnech zavolal můj manžel a řekl, že se vrací domů a neví, co ho to popadlo. Můj manžel má nyní práci a byl střízlivý, což pomohlo zlepšit naše finance a dnes jsme bez dluhů. Je zázrak, že jsem nikdy nevěřil, že je to možné, ztratil jsem veškerou naději, dokud jsem nenašel doktora Ajayi, mocného sesilatele kouzel. Pokud máte potíže ve svém manželství / vztahu a jakýkoli druh životních problémů, věřím, že vám doktor Ajayi může pomoci kontaktovat doktora Ajayi na Viber / Whatsapp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

Kayla Roham - thank you chubygreat

Ahoj všichni, chci využít této příležitosti k tomu, abych vám řekl o velmi dobrém kouzelníkovi, který se svými magickými schopnostmi dělá zázraky. Dělá zázraky, jako když pomáhá lidem dostat se zpět ke svému partnerovi, o kterém si myslí, že ho ztratil, s jeho magickou silou můžete získat povýšení na vašem pracovišti a tolik řešení, která nemůžete předvídat. můžete ho kontaktovat s jeho e-mailovou adresou chubygreat@gmail.com nebo mu můžete poslat přímou zprávu Whatsapp s číslem +2349056504566, je vždy k dispozici. A ujišťuji vás, že ho budete kontaktovat, váš problém je zažehnán. chubygreat je velmi dobrý v tom, co dělá. Děkuji chubygreat za vaši dobrou práci

Kayla Roham - thank you chubygreat

Ahoj všichni, chci využít této příležitosti k tomu, abych vám řekl o velmi dobrém kouzelníkovi, který se svými magickými schopnostmi dělá zázraky. Dělá zázraky, jako když pomáhá lidem dostat se zpět ke svému partnerovi, o kterém si myslí, že ho ztratil, s jeho magickou silou můžete získat povýšení na vašem pracovišti a tolik řešení, která nemůžete předvídat. můžete ho kontaktovat s jeho e-mailovou adresou chubygreat@gmail.com nebo mu můžete poslat přímou zprávu Whatsapp s číslem +2349056504566, je vždy k dispozici. A ujišťuji vás, že ho budete kontaktovat, váš problém je zažehnán. chubygreat je velmi dobrý v tom, co dělá. Děkuji chubygreat za vaši dobrou práci



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Statistiky

Online: 24
Celkem: 2854330
Měsíc: 33691
Den: 1576