Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLÍDÁNÍ FRETEK

9. 9. 2010

HLÍDÁNÍ FRETEK

9.9. 2010 Protože sem tam hlídáme nějakou freťulku, rozhodli jsme se vytvořit i stránku pro ně, aby i majitelé mohli sledovat, jak se jejich miláčkové mají..

22.4.2011 - I hlídání freteček má však svá pravidla.. o fretečky hlídané se staráme stejně jako všechny, tudíž jako o naše vlastní, mají vše co potřebují, věnujeme ji lásku, čas, opatrujeme je atd.. Však.. i my se však podle hlídání potřebujeme zařídit.. tudíž bychom byli rádi, kdybyste nám řekli, na jak dlouho chcete fretečku pohlídat (cena za hlídání je 1000,- na měsíc se vším všudy, s granulkama, pamlskama, kočkolitem, stále čistou klecí a jednou týdně praným a voňavým pelíškem :-), s vycházkama atd..). V případě onemocnění fretky - stát se může kdykoliv cokoliv, pochopitelně potřebujeme Váš - nejlépe předem souhlas - s návštěvou veterináře a ošetřením s tím, že účelně vynaložené náklady na léčbu fretečky poté uhradíte. Dále bychom byli rádi, kdybyste si fretečku vyzvedli dle předem domluveného termínu.. může se stát, že budete potřebovat pohlídat fretečku i déle a my ji pochopitelně nevyhodíme na ulici, ale rádi ji pohlídáme i déle, ale byli bychom rádi, kdybyste nás o této skutečnosti včas informovali.. Např. Angela jsme si brali na měsíc.. na náš dotaz, kdy si Angela vyzvednou, prodloužili majitelé hlídání o další měsíc a pak zase.. Nám to nevadí, Angel je super freťák, ale musíme počítat především s místem pro fretečky útulkové a tak bychom byli vždy rády, abchom věděly, na čem jsme.. a ne že vůbec nevíme, kdy a zda vůbec si majitelé svou fretku vyzvednou.

Také prosím počítejte s vlastním dovozem fretečky k nám a také vyzvednutí u nás.. pochopitelně se můžeme domluvit na nějaké alternativě, ale je to velmi individuální.. mějte prosím na mysli, že i my jsme matky od rodin, od rodinných domů, s pracovními povinnostmi a ještě povinnostmi k fretečkám z útulku, které nám kromě všeho ostatního zaberou opravdu několik hodin denně.. a tak abychom my místo vás jezdili sem a tam, a tím musely něco zanedbat - protože jinak to bohužel nejde - jak nastavit čas ještě nikdo nevymyslel - tak to si prostě nemůžeme dovolit.

díky za pochopení. Jinak pochopitelně fretečky pohlídáme velmi rády a s láskou :-)

 

obrazek1.jpg31.01.2011 - dostali jsme na hlídání Angela - už 6ti letého nekastrovaného freťáčka, jehož majitelé se stěhují a tak dali Angela cca na měsíc k nám, aby se vyhnul všemu tomu shonu :-) Angel je velmi vychovaný a hodný... je přeci jen starší a tak jsme zjistili, že nejvíce mu chutnají konzervičky od gourmetu, na ty se vyloženě vrhá... jinak však v ničem nezaostává.. je šikovný a akční - vyleze si z klece, proběhne se, ale vzhledem k věku běhá jen chvilku a zase si zaleze zpět do klece do pelíšku :-)

21.4. Angel by se měl zítra vracet domů.. už si u nás zvykl, snad nebude mít problémy s návratem do své rodiny :-) Je to opravdu osobnost :-) Získat si Angela není jen tak :-) Navíc je to opravdu nádherný, obrovský freťák.. největší ze všech co jsem kdy viděla :-)  a někdy i pěkná potvrůka.. pěkně mě párkrát prohnal.. jak se mi chtěl zakousnout do nohou a já jsem se snažila mu zdrhnout.. je velmi rychlý, kolikrát jsem běžela přes celý barák :-) Rošťák jeden :-)

23.04. Angel odjel domů...:-) svou paničku poznal a tak snad bude vše OK.. dostal od nás na cestu konzervičky a granulky, aby doma věděly, co poslední měsíce papkal a co mu chutná a je zdravé a věříme, že mu bude doma fajn :-)

31.1. nějak jsem opomněla na tyto stránky dopisovat hlídané fretky.. přes vánoce jsme hlídali celkem 4 fretečky, 2 (z toho jeden byl "náš" Piškotek - až do ledna)... všechny byly v pohodě a spokojené se vrátily k majitelům.. 

p1010062.jpg- v červenci 2010jsme měsíc hlídali nádherného samečka Rica – ze začátku jsme se báli jeden druhého, ale po pár dnech už byl Rikoušek miláček rodiny..Rici je takový medvídek - jinak jsme mu snad ani neřekli..  a protože byl červenec a jeho panička zkoumala svět, Rikoušek zkoumal naši zahradu, nejvíce se mu líbilo jezírku se želvama. Pak se pochopitelně vrátil k majitelce... 

cikolinda.jpg- už několikrát jsme hlídali Hance freťulky či freťulky, které si od nás z útulku vzala, a protože i teď musí Hanka do lázní, máme na 10 dní Čikouška a Lindičku.. Hančina naprosto úžasná a dokonalá péče jim u nás bude chybět, protože tak, jak se mají u ní, se u nás mít bohužel nebudou – ale i tak jim dáme vše nej, co můžeme.. vždyť obě jsou i naše fretčí „děti“. Ale co jsou v péči Hanky, z Čikouška je nádherný fretčí sameček, jak má být a z Lindičky je překrásná stříbrná fretčí dáma  Tímto děkujeme moc Hance za veškerou péči, kterou jim dává.. 17.9. se Lindi a Čikoušek vrátili k Hance.. snad u nás byli spokojení oni a Hanka nabrala nové síly v lázních :-)

17.9.-26.9. hlídáme krásný tchoří páreček z Prahy -  Huga a Jessicu.. tak krásného samečka už jsme dlouho neviděli, a to ho paní majitelka "vysvobodila" ze jednoho zverimexu, kde ho nemohla nechat, když viděla, jak strádá... a jaký je z něj krásný "kus chlapa" :-) Oba jsou strašně hodní..

 V neděli odjel Hugo a Jessinka domů, vypadali spokojeně a i majitelka vypadala spokojeně, že se u nás freťulky měly dobře :-) To jsme moc rádi :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Chloe Donald - svedectvo o Dr. Isikolo

Četl jsem několik svědectví o sesilateli milostných kouzel od Dr. Isikolo o tom, jak pomohl spoustě lidí přivést zpět jejich bývalé milence do 48 hodin. Upřímně jsem jen přemýšlela, jestli je to skutečné a jestli by tento muž mohl skutečně pomoci přivést zpět mého milence, kterého tak miluji. Rozhodla jsem se ho kontaktovat, protože svého přítele moc miluji a už jsme od sebe pár měsíců, opravdu mi moc chyběl. Zkoušel jsem všechny ostatní způsoby, jak ho dostat zpět, ale nepodařilo se. Kontaktoval jsem doktora Isikolo a řekl mi, že můj bývalý se ke mně vrátí během příštích 48 hodin, jakmile dodržím postup, jak se vše dělá. Doktor Isikolo mi ho propustil, abych věděl, jak moc ho miluji a chci. A otevřel oči, aby si představil, kolik toho spolu sdílíme. Můj bývalý je teď zase zpátky ke mně. Když právě píšu toto svědectví, jsem ta nejšťastnější dívka na světě a já a můj přítel žijeme šťastný život a naše láska je nyní silnější než kdy jindy. kontaktujte ho a on vás nezklame. také. Jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také Whatsapp na +2348133261196.

GeorgCop - How to outsource your busy work? Hire a Freelancer!

Start saving with freelance services today! All for your website - Development, Promotion, Texts, SEO, On-Page SEO, Audit, Video. Online services from $10 -> tinyurl.com/y87fpyrj

Lora Milan - testimony about the good works of Dr Isikolo

Slibuji, že se o toto svědectví podělím po celém světě, jakmile se ke mně vrátí můj přítel, já jsem Lora Milan a chci poděkovat Dr. Isikolo za to, že mému vztahu a mé rodině přinesla radost a štěstí. Chci vás všechny informovat, že existuje sesilatel kouzel, který je skutečný a pravý. Nikdy jsem v žádnou z těchto věcí nevěřila, dokud jsem neztratila svého přítele, potřebovala jsem pomoc, dokud jsem nenašla doktora Isikola, sesilatele kouzla roští, A on mi seslal kouzlo lásky a ujistil mě, že dostanu svého přítele zpět za 2 dny. po seslání kouzla. O čtyři dny později mi zazvonil telefon a byl to tak šokujícím způsobem, že to byl můj přítel, který se mi poslední 3 roky neozval, omluvil se za zlomené srdce a řekl mi, že je připraven buď mou páteří až do konce jeho života se mnou. Doktor Isikolo ho propustil, aby věděl, jak moc ho miluji a chci. Veškeré díky patří doktoru Isikolovi za přehnanou práci, kterou pro mě udělal. Níže je e-mailová adresa, pokud jste v jakékoli situaci, kdy procházíte zlomeným srdcem, a ujišťuji vás, že stejně jako on mně, určitě vám také pomůže. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348133261196

GeorgCop - How to outsource your busy work? Hire a Freelancer!

Start saving with freelance services today! All for your website - Development, Promotion, Texts, SEO, Website Promotion to Top, Audit, Video. All online services available from $10 ->> tinyurl.com/yc5qemnw

Elena Branko - testimony

Můj přítel se se mnou rozešel před 2 měsíci, protože měl pocit, že ho podvádím s mým přítelem, snažila jsem se mu vše vysvětlit, ale zaplatil hluché uši, byla jsem emocionálně zničená, protože jsem ho opravdu milovala. Viděl jsem na internetu příspěvek o DR ISIKOLO, který pomáhá lidem získat zpět jejich ztraceného milence. Nejprve jsem pochyboval, zda je to skutečné, protože jsem v takové věci nikdy nevěřil, ale rozhodl jsem se mu to zkusit. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat a já to udělal, pak pro mě udělal kouzlo Lásky Proces kouzla ke znovusjednocení milenců je velmi jednoduchý a on pracuje nezištně s lidmi. Láska a náklonnost, kterou jsme s mým přítelem sdíleli, byla obnovena do 48 hodin a my jsme spolu opět šťastní. pokud potřebujete pomoc s vaším vztahovým nebo manželským problémem. Zde je jeho kontakt, WhatsApp/Viber na něm: +2348133261196, pošlete mu e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

Donald Jersey - A real and genuine spell caster

Získejte svého manžela nebo přítele zpět od jiné ženy po rozvodu nebo rozchodu.. I když se vaše situace zdá beznadějná... Právě jsem dostal svého manžela zpět pomocí skutečného sesilatele kouzel lásky, syna kudiho. Můj manžel mě opustil kvůli jiné ženě, byl to právě rok našeho manželství. Nejbolestivější bylo, že jsem byla těhotná s naším prvním dítětem. Chtěl jsem ho zpátky. Dělal jsem vše, co bylo v mých silách, abych ho přivedl zpět, ale vše bylo marné, moc jsem ho chtěl zpátky kvůli lásce, kterou jsem k němu choval, o všechno jsem ho prosil, sliboval jsem, ale odmítl. Vysvětlil jsem svůj problém své kamarádce a ona mi navrhla, že bych měl raději kontaktovat kouzelníka, který by mi mohl pomoci seslat kouzlo a přivést ho zpět, nezbývalo mi nic jiného, ​​než to zkusit. Poslal jsem zprávu kouzelníkovi zvanému son of kudi a on mě ujistil, že není žádný problém a že do 24 hodin bude vše v pořádku. Seslal kouzlo a překvapivě mi po 24 hodinách manžel zavolal. Byl jsem tak překvapen, odpověděl jsem na hovor a jediné, co řekl, bylo, že je mu tak líto všeho, co se stalo. Chtěl, abych se k němu vrátil. Také řekl, že mě tolik miluje. Byla jsem tak šťastná a šla k němu. Tak jsme spolu zase začali šťastně žít. Díky synovi kudi. Pokud jste zde a váš Milenec vás odmítá nebo se váš manžel přestěhoval k jiné ženě, už neplačte, kontaktujte syna kudiho o pomoc. Zde jeho kontakt..WhatsApp him: 2348108149120, Telegram: 2348108149120, Email: sonofkudi@gmail.com

Yvonnej3 - I'm looking a lover like you

heey dear!!! my name is Doris..
Do you want to see a beautiful female body? Here are my erotic photos - bit.ly/3xDRa0o

Oliviavd - I saw you today. I'm looking a man like you

Hi baby!! Im looking a man!!!
I dream of hard sex. Write me on this site - chilp.it/d870a00

Joycek5 - I'm looking a man like you

hello baby!! my name Amy.
I dream of hard sex! Write me - bit.ly/3DaWWrt

Radmila Kante - calvinlarry207@gmail.com

Rád bych vám všem řekl, že jsem byl schopen ukončit svůj problém s rozvodem a obnovit své manželství znovu, nevím, co se stalo mému manželovi, že podal žádost o rozvod, snažil jsem se mu to rozmluvit, ale neposlouchal mě, neměl jsem jinou možnost, než hledat pomoc, kdekoli mě napadlo, a dal se do toho, abych kontaktoval DR Ajayi a teď jsem rád, že jsem ho požádal o pomoc. Protože nebýt doktora Ajayiho, nevím, co by se stalo s mým manželstvím, protože jsem svého manžela milovala a nemohla jsem vystát jeho ztrátu. Kouzlo fungovalo jako kouzlo, můj manžel se změnil a začal projevovat lásku místo rozvodu, který plánoval. Jsem příliš šťastný, že je teď pro mě všechno na svém místě. Rád bych doktora Ajayi doporučil každému, kdo prochází manželskými problémy a chce je ukončit. Pokud potřebujete pomoc skutečného kouzelníka, kontaktujte Dr Ajayi na Whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com, věřím, že vás nezklame.

Carlos Hernandez - calvinlarry207@gmail.com

Chci se podělit o zkušenost, kterou mám se zaklínačem jménem Dr Ajayi, je to velmi mocný muž, kterému jeho přední otec požehnal, aby pomáhal lidem s různými životními problémy, procházel jsem nejhorší fází svého života, protože mi moje žena řekla chce se z ničeho nic rozvést, zeptal jsem se jí, kde jsem udělal chybu, ale nedala mi žádnou odpověď, místo toho se odstěhovala z domu, bylo to opravdu divné, takže hledám pomoc, když jsem online potkal doktora Ajayi, kouzelníka, Po nějaké konzultaci jsem mu vysvětlil svůj stav, zjistil jsem, že moje žena je se svou sekretářkou v práci a on je pod jeho kouzlem, velký kouzelník mi řekl, co je třeba udělat, a já jsem postupoval podle jeho pokynů. Dnes jsem hrdým mužem, protože moje žena je se mnou přímo doma a čekáme naše druhé dítě díky doktoru Ajayimu, kouzelníkovi, pokud potřebujete pomoc kouzelníka s jakýmkoliv problémem, Dr Ajayi je to pravé osoba pro dokonalý a spolehlivý výsledek. Kontaktujte jeho číslo Viber nebo WhatsApp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

Lisaof - I saw you today, I'm looking a lover like you

heey !!! my name Nancy!!!
Do you want to see a beautiful female body? Here are my erotic photos - bit.ly/3Ebc9du

Ilsewq - I saw you today. I'm looking a lover like you

Hello baby.. my name Frances.
If you want to meet me, I'm here - is.gd/5idNqj

Hana - Finanční zajištění až 11.500.000,- Kč

Řešíme - dluhopisy, půjčky, konsolidace, odpuštění dluhů, exekuce - financování podnikání, bydlení, rekonstrukce, splátky dluhů. Jste pro rychlé a snadné řešení finanční situace soukromé osoby s okamžitou realizací do 7 pracovních hodin na úřadě. Garantujeme diskrétnost, solidní jednání, 100% řešení s jasnými podmínkami. E-mail: wogeovahana@gmail.com nebo whatapp +420723117416

wogeova Hana - Finanční zajištění až 11.500.000,- Kč

Řešíme - dluhopisy, půjčky, konsolidace, odpuštění dluhů, exekuce - financování podnikání, bydlení, rekonstrukce, splátky dluhů. Jste pro rychlé a snadné řešení finanční situace soukromé osoby s okamžitou realizací do 7 pracovních hodin na úřadě. Garantujeme diskrétnost, solidní jednání, 100% řešení s jasnými podmínkami. E-mail: wogeovahana@gmail.com nebo whatapp +420723117416

Laurenie - I'm looking a man like you

Hey .. my name Joan!!!
I love oral sex! Write me - is.gd/qDp8zR

Lindayg - I'm looking a lover like you

Hi . Im looking a man.
I want sex! Here are my photos - chilp.it/be85566

Sasha - Oceňuji vaši dobrou práci voodoo Pane

Četl jsem o Voodoo Lord a kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl dostat mého snoubence zpět, aby si mě letos vzal, a vrátil jsem se sem, abych o něm napsal. Voodoo Lord vám pomůže vyřešit váš problém bez ohledu na to, čím procházíte. Psát o kouzelníkovi je pro mě velmi zvláštní, protože jsem si nikdy nemyslel, že budu moci říct, že mi kouzelník pomohl přivést mého bývalého snoubence zpět, i když mě opustil kvůli nevěře a neustálému zneužívání. Jsme odděleni a bez kontaktu po dobu jednoho roku. Četl jsem o Voodoo Lord na některých fórech a kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl, a za méně než 48 hodin mi můj snoubenec zavolal a byl jsem rád, že se ke mně chce vrátit. Potkali jsme se a on mi navrhl. Byl to ten nejkrásnější prsten. Prosím každého, kdo to vidí, kontaktujte Voodoo Lorda, aby váš problém vyřešil. Láska a štěstí je ten nejlepší pocit, jaký jsem kdy zažil. Pošlete mu e-mail voodooconnect60@gmail.com .. WhatsApp +2348097014925 .. Telegram +2348097014925

Sasha - Oceňuji vaši dobrou práci voodoo Pane

Četl jsem o Voodoo Lord a kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl dostat mého snoubence zpět, aby si mě letos vzal, a vrátil jsem se sem, abych o něm napsal. Voodoo Lord vám pomůže vyřešit váš problém bez ohledu na to, čím procházíte. Psát o kouzelníkovi je pro mě velmi zvláštní, protože jsem si nikdy nemyslel, že budu moci říct, že mi kouzelník pomohl přivést mého bývalého snoubence zpět, i když mě opustil kvůli nevěře a neustálému zneužívání. Jsme odděleni a bez kontaktu po dobu jednoho roku. Četl jsem o Voodoo Lord na některých fórech a kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl, a za méně než 48 hodin mi můj snoubenec zavolal a byl jsem rád, že se ke mně chce vrátit. Potkali jsme se a on mi navrhl. Byl to ten nejkrásnější prsten. Prosím každého, kdo to vidí, kontaktujte Voodoo Lorda, aby váš problém vyřešil. Láska a štěstí je ten nejlepší pocit, jaký jsem kdy zažil. Pošlete mu e-mail voodooconnect60@gmail.com .. WhatsApp +2348097014925 .. Telegram +2348097014925

Emily Antoine - voodoo Pán mě zachránil před podvodníky

Buďte opatrní, ne každý kouzelník vám zde může pomoci nebo dokonce navrhnout, jak můžete získat svou bývalou lásku zpět, svědectví většiny kouzelníků zde musí být ignorována. Protože většina z nich jsou podvody, myslím skutečné podvody, kterých jsem se stala obětí a okradli mě o tisíce dolarů, protože jsem tak toužila získat svého manžela zpět poté, co mě opustil na více než jeden rok s našimi dvěma dětmi, které jsou sotva stáří. Požádal jsem zde osm různých kouzelníků a všichni bezvýsledně, všichni žádají totéž, pošlete své jméno, své bývalé jméno, obrázky atd., které jsem posílal opakovaně, dokud jsem neviděl příspěvek o Pánu Voodoo a rozhodl jsem se mu dát moje poslední stopa. Stručně řečeno, já a můj manžel jsme teď zase spolu a žijeme spolu s našimi dětmi dobře a šťastně. Pokud tím procházíte ve svém vztahu nebo manželství, nehledejte nic jiného, ​​protože Voodoo Lord je řešením. kontaktujte ho nyní: voodooconnect60@gmail.com nebo WhatsApp +2348097014925 nebo Telegram +2348097014925



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Statistiky

Online: 29
Celkem: 2854486
Měsíc: 33773
Den: 1641