Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLÍDÁNÍ FRETEK

9. 9. 2010

HLÍDÁNÍ FRETEK

9.9. 2010 Protože sem tam hlídáme nějakou freťulku, rozhodli jsme se vytvořit i stránku pro ně, aby i majitelé mohli sledovat, jak se jejich miláčkové mají..

22.4.2011 - I hlídání freteček má však svá pravidla.. o fretečky hlídané se staráme stejně jako všechny, tudíž jako o naše vlastní, mají vše co potřebují, věnujeme ji lásku, čas, opatrujeme je atd.. Však.. i my se však podle hlídání potřebujeme zařídit.. tudíž bychom byli rádi, kdybyste nám řekli, na jak dlouho chcete fretečku pohlídat (cena za hlídání je 1000,- na měsíc se vším všudy, s granulkama, pamlskama, kočkolitem, stále čistou klecí a jednou týdně praným a voňavým pelíškem :-), s vycházkama atd..). V případě onemocnění fretky - stát se může kdykoliv cokoliv, pochopitelně potřebujeme Váš - nejlépe předem souhlas - s návštěvou veterináře a ošetřením s tím, že účelně vynaložené náklady na léčbu fretečky poté uhradíte. Dále bychom byli rádi, kdybyste si fretečku vyzvedli dle předem domluveného termínu.. může se stát, že budete potřebovat pohlídat fretečku i déle a my ji pochopitelně nevyhodíme na ulici, ale rádi ji pohlídáme i déle, ale byli bychom rádi, kdybyste nás o této skutečnosti včas informovali.. Např. Angela jsme si brali na měsíc.. na náš dotaz, kdy si Angela vyzvednou, prodloužili majitelé hlídání o další měsíc a pak zase.. Nám to nevadí, Angel je super freťák, ale musíme počítat především s místem pro fretečky útulkové a tak bychom byli vždy rády, abchom věděly, na čem jsme.. a ne že vůbec nevíme, kdy a zda vůbec si majitelé svou fretku vyzvednou.

Také prosím počítejte s vlastním dovozem fretečky k nám a také vyzvednutí u nás.. pochopitelně se můžeme domluvit na nějaké alternativě, ale je to velmi individuální.. mějte prosím na mysli, že i my jsme matky od rodin, od rodinných domů, s pracovními povinnostmi a ještě povinnostmi k fretečkám z útulku, které nám kromě všeho ostatního zaberou opravdu několik hodin denně.. a tak abychom my místo vás jezdili sem a tam, a tím musely něco zanedbat - protože jinak to bohužel nejde - jak nastavit čas ještě nikdo nevymyslel - tak to si prostě nemůžeme dovolit.

díky za pochopení. Jinak pochopitelně fretečky pohlídáme velmi rády a s láskou :-)

 

obrazek1.jpg31.01.2011 - dostali jsme na hlídání Angela - už 6ti letého nekastrovaného freťáčka, jehož majitelé se stěhují a tak dali Angela cca na měsíc k nám, aby se vyhnul všemu tomu shonu :-) Angel je velmi vychovaný a hodný... je přeci jen starší a tak jsme zjistili, že nejvíce mu chutnají konzervičky od gourmetu, na ty se vyloženě vrhá... jinak však v ničem nezaostává.. je šikovný a akční - vyleze si z klece, proběhne se, ale vzhledem k věku běhá jen chvilku a zase si zaleze zpět do klece do pelíšku :-)

21.4. Angel by se měl zítra vracet domů.. už si u nás zvykl, snad nebude mít problémy s návratem do své rodiny :-) Je to opravdu osobnost :-) Získat si Angela není jen tak :-) Navíc je to opravdu nádherný, obrovský freťák.. největší ze všech co jsem kdy viděla :-)  a někdy i pěkná potvrůka.. pěkně mě párkrát prohnal.. jak se mi chtěl zakousnout do nohou a já jsem se snažila mu zdrhnout.. je velmi rychlý, kolikrát jsem běžela přes celý barák :-) Rošťák jeden :-)

23.04. Angel odjel domů...:-) svou paničku poznal a tak snad bude vše OK.. dostal od nás na cestu konzervičky a granulky, aby doma věděly, co poslední měsíce papkal a co mu chutná a je zdravé a věříme, že mu bude doma fajn :-)

31.1. nějak jsem opomněla na tyto stránky dopisovat hlídané fretky.. přes vánoce jsme hlídali celkem 4 fretečky, 2 (z toho jeden byl "náš" Piškotek - až do ledna)... všechny byly v pohodě a spokojené se vrátily k majitelům.. 

p1010062.jpg- v červenci 2010jsme měsíc hlídali nádherného samečka Rica – ze začátku jsme se báli jeden druhého, ale po pár dnech už byl Rikoušek miláček rodiny..Rici je takový medvídek - jinak jsme mu snad ani neřekli..  a protože byl červenec a jeho panička zkoumala svět, Rikoušek zkoumal naši zahradu, nejvíce se mu líbilo jezírku se želvama. Pak se pochopitelně vrátil k majitelce... 

cikolinda.jpg- už několikrát jsme hlídali Hance freťulky či freťulky, které si od nás z útulku vzala, a protože i teď musí Hanka do lázní, máme na 10 dní Čikouška a Lindičku.. Hančina naprosto úžasná a dokonalá péče jim u nás bude chybět, protože tak, jak se mají u ní, se u nás mít bohužel nebudou – ale i tak jim dáme vše nej, co můžeme.. vždyť obě jsou i naše fretčí „děti“. Ale co jsou v péči Hanky, z Čikouška je nádherný fretčí sameček, jak má být a z Lindičky je překrásná stříbrná fretčí dáma  Tímto děkujeme moc Hance za veškerou péči, kterou jim dává.. 17.9. se Lindi a Čikoušek vrátili k Hance.. snad u nás byli spokojení oni a Hanka nabrala nové síly v lázních :-)

17.9.-26.9. hlídáme krásný tchoří páreček z Prahy -  Huga a Jessicu.. tak krásného samečka už jsme dlouho neviděli, a to ho paní majitelka "vysvobodila" ze jednoho zverimexu, kde ho nemohla nechat, když viděla, jak strádá... a jaký je z něj krásný "kus chlapa" :-) Oba jsou strašně hodní..

 V neděli odjel Hugo a Jessinka domů, vypadali spokojeně a i majitelka vypadala spokojeně, že se u nás freťulky měly dobře :-) To jsme moc rádi :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ivanka Fabijan - DR ISIKOLO mi POMOHL ZÍSKAT ZPĚT PARTNERA

Ja sam Ivanka Fabijan i želim svima podijeliti svjedočanstvo svog života. bila sam u braku sa svojim mužem Amosom Fabijanom, toliko ga volim da smo u braku zadnjih 8 godina sa dvoje djece. kad je otišao raditi u Francusku, mislio je na gospođu po imenu Mariam i oni su se spojili i kad se vratio rekao mi je da ga brak više ne zanima. Bila sam tako zbunjena i tražila sam pomoć i upoznala sam kontakt doktorice Isikolo love. Kontaktirala sam ga da mi pomogne vratiti muža i on me zamoli da ne brinem o tome da će se bogovi njegova četiri očeva boriti za mene. Rekao mi je da će za dva dana ponovno spojiti mene i mog muža. Nakon dva dana muž je nazvao i rekao mi da se vraća tražiti stvari sa mnom, iznenadila sam se kad sam ga vidjela i počeo je plakati za oprost. Trenutno sam najsretnija žena na svijetu zbog onoga što je ovaj sjajni čarobnjak učinio za mene i mog muža, možete kontaktirati dr. Isikolo na e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga također Whatsapp ili Viber na +2348133261196

Ivanka Fabijan - testimony

Jsem Ivanka Fabijan a chci se s každým podělit o svědectví o svém životě. Byla jsem vdaná za svého manžela Amose Fabijana, miluji ho tak moc, že ​​jsme posledních 8 let manželé a máme dvě děti. když odjel za prací do Francie, myslel paní Mariam a dali se dohromady, a když se vrátil, řekl mi, že už o svatbu nemá zájem. Byl jsem tak zmatený a hledal jsem pomoc a potkal jsem kontakt s láskou doktora Isikolo. Kontaktovala jsem ho, aby mi pomohl přivést zpět mého manžela, a požádal mě, abych si nedělal starosti s tím, že bohové jeho čtyř otců za mě budou bojovat. Řekl mi, že do dvou dnů mě a mého manžela znovu spojí. Po dvou dnech mi manžel zavolal a řekl mi, že se vrací, aby se mnou něco vyhledal, byla jsem překvapená, když jsem ho uviděla a začal křičet o odpuštění. Právě teď jsem nejšťastnější ženou na světě za to, co pro mě a mého manžela udělal tento skvělý kouzelník, můžete kontaktovat doktora Isikolo e-mailem: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také Whatsapp na +2348133261196

Dora Radeva - svedectvo o Dr. Isikolo

Úžasné kouzlo lásky, abyste se vrátili ke svému partnerovi a napravili váš rozpadlý vztah.
Manžel se se mnou rozešel před 3 měsíci a donutil mě podepsat rozvodové papíry. Byl jsem úplně zlomený a nemohl jsem se emocionálně dostat zpět do žádné formy. Děkuji Bohu za tohoto úžasného a skvělého kouzelníka, který mi přišel na pomoc. Páni! Tento kouzelník mi moc pomohl. DR ISIKOLO mi zaručil naléhavou 48hodinovou kouzelnickou práci, kterou jsem přijal. Můj manžel mi po 48 hodinách šokujícím způsobem zavolal zpět se spoustou omluv, o čemž mě ujistil, a udělal vše, co bylo v jeho silách, aby stáhl rozvodové papíry, které dříve probíhaly pomocí síly tohoto zázračného sesilatele kouzel. DR ISIKOLO obnovil lásku a štěstí v mém domě a je to opravdu úžasné. Moc ti děkuji Pane za tvoje mocná kouzla. E-mail Dr Isikolo Now pro naléhavé řešení lásky: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348133261196.

Dora Radeva - svedectvo o Dr. Isikolo

Úžasné kouzlo lásky, abyste se vrátili ke svému partnerovi a napravili váš rozpadlý vztah.
Manžel se se mnou rozešel před 3 měsíci a donutil mě podepsat rozvodové papíry. Byl jsem úplně zlomený a nemohl jsem se emocionálně dostat zpět do žádné formy. Děkuji Bohu za tohoto úžasného a skvělého kouzelníka, který mi přišel na pomoc. Páni! Tento kouzelník mi moc pomohl. DR ISIKOLO mi zaručil naléhavou 48hodinovou kouzelnickou práci, kterou jsem přijal. Můj manžel mi po 48 hodinách šokujícím způsobem zavolal zpět se spoustou omluv, o čemž mě ujistil, a udělal vše, co bylo v jeho silách, aby stáhl rozvodové papíry, které dříve probíhaly pomocí síly tohoto zázračného sesilatele kouzel. DR ISIKOLO obnovil lásku a štěstí v mém domě a je to opravdu úžasné. Moc ti děkuji Pane za tvoje mocná kouzla. E-mail Dr Isikolo Now pro naléhavé řešení lásky: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348133261196.

Deryl57 - Top adult games just for you! Play Now!

The most exciting games for 18+. Can you play for 5 minutes and not cum?! Play game HERE - tinyurl.com/yz4deapm

Esmee04 - I saw you yesterday. I'm looking a man like you

Hi baby! Im looking a man!
I dream of hard sex! Write me - tinyurl.com/yh5xzheb

Elena Branko - DR ISIKOLO mi POMOHL ZÍSKAT ZPĚT PARTNERA

Jmenuji se Elena Branko a můj přítel se se mnou rozešel před 2 měsíci, protože měl pocit, že ho podvádím s mým přítelem, snažil jsem se mu vše vysvětlit, ale zaplatil hluché uši, byla jsem emocionálně zničená protože jsem ho opravdu milovala, dokud jsem na internetu neviděla příspěvek o DR ISIKOLO, který pomáhá lidem získat zpět jejich ztraceného milence, zpočátku jsem pochybovala, jestli je to skutečné, protože jsem v takové věci nikdy nevěřila, ale rozhodla jsem se mu to zkusit, Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat a já to udělal, pak pro mě udělal kouzlo Lásky Proces kouzla ke znovusjednocení milenců je velmi jednoduchý a on pracuje nezištně s lidmi stejným způsobem, jakým obnovil můj vztah do 48 hodin a můj přítel mi volal a prosil, aby se se mnou znovu usmířil, pokud potřebuješ pomoct vyřešit svůj vztah nebo manželský problém. Zde je jeho kontakt, WhatsApp/Viber na něm: +2348133261196, pošlete mu e-mail (isikolosolutionhome@gmail.com)

Elena Branko - DR ISIKOLO mi POMOHL ZÍSKAT ZPĚT PARTNERA

Jmenuji se Elena Branko a můj přítel se se mnou rozešel před 2 měsíci, protože měl pocit, že ho podvádím s mým přítelem, snažil jsem se mu vše vysvětlit, ale zaplatil hluché uši, byla jsem emocionálně zničená protože jsem ho opravdu milovala, dokud jsem na internetu neviděla příspěvek o DR ISIKOLO, který pomáhá lidem získat zpět jejich ztraceného milence, zpočátku jsem pochybovala, jestli je to skutečné, protože jsem v takové věci nikdy nevěřila, ale rozhodla jsem se mu to zkusit, Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat a já to udělal, pak pro mě udělal kouzlo Lásky Proces kouzla ke znovusjednocení milenců je velmi jednoduchý a on pracuje nezištně s lidmi stejným způsobem, jakým obnovil můj vztah do 48 hodin a můj přítel mi volal a prosil, aby se se mnou znovu usmířil, pokud potřebuješ pomoct vyřešit svůj vztah nebo manželský problém. Zde je jeho kontakt, WhatsApp/Viber na něm: +2348133261196, pošlete mu e-mail (isikolosolutionhome@gmail.com)

Alicia Bailey - svedectvo o Dr. Isikolo

Jsem velmi překvapen zázračným zážitkem a zázraky DR ISIKOLO, které se rozšířily na internetu a po celém světě, jak úžasně pomohl lidem po celém světě, aby navrátili jejich ztracené milence, kontaktoval jsem ho poté, co jsem prošel tolika svědectvími od různých lidí, jak pomáhá přivést zpět bývalého milence. Řekla jsem mu o svém manželovi a o tom, jak mě asi před 4 měsíci opustil a odešel z domova se vším, co jsem měl. Byl jsem zmatený, když mi řekl, abych se usmíval a měl klid a ujistil mě, že vše zvládne za pouhých 48 hodin. Dodržel jsem proces a on odvedl svou práci. Po druhém dni, kdy mi můj manžel zavolal, jsem byla tak šokovaná, že jsem hovor zvedla a nevěřila svým uším. opravdu mě prosil, abych mu odpustil, a sliboval po telefonu. Bylo jasné, že DR ISIKOLO obnovil lásku a štěstí, které jsme měli a zůstali natrvalo. Pokud potřebujete účinného a skutečného kouzelníka pro jakýkoli problém ve vašem životě, můžete kontaktovat DR ISIKOLO na jeho e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp na: +2348133261196.

Alicia Bailey - testimony about the good works of Dr Isikolo

Jsem velmi překvapen zázračným zážitkem a zázraky DR ISIKOLO, které se rozšířily na internetu a po celém světě, jak úžasně pomohl lidem po celém světě, aby navrátili jejich ztracené milence, kontaktoval jsem ho poté, co jsem prošel tolika svědectvími od různých lidí, jak pomáhá přivést zpět bývalého milence. Řekla jsem mu o svém manželovi a o tom, jak mě asi před 4 měsíci opustil a odešel z domova se vším, co jsem měl. Byl jsem zmatený, když mi řekl, abych se usmíval a měl klid a ujistil mě, že vše zvládne za pouhých 48 hodin. Dodržel jsem proces a on odvedl svou práci. Po druhém dni, kdy mi můj manžel zavolal, jsem byla tak šokovaná, že jsem hovor zvedla a nevěřila svým uším. opravdu mě prosil, abych mu odpustil, a sliboval po telefonu. Bylo jasné, že DR ISIKOLO obnovil lásku a štěstí, které jsme měli a zůstali natrvalo. Pokud potřebujete účinného a skutečného kouzelníka pro jakýkoli problém ve vašem životě, můžete kontaktovat DR ISIKOLO na jeho e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp na: +2348133261196.

Emanuela Dino - testimony about the good works of Dr Isikolo

Poté, co s ním byl sedm let ve vztahu, rozešel se se mnou, dělala jsem všechno možné, abych ho přivedla zpět, ale všechno bylo marné, moc jsem ho chtěla zpátky kvůli lásce, kterou k němu chovám, prosila jsem ho se vším , Slíbil jsem, ale on odmítl. Vysvětlil jsem svůj problém někomu online a ona mi navrhla, že bych měl raději kontaktovat kouzelníka DR ISIKOLO, který by mi mohl pomoci seslat kouzlo a přivést ho zpět, ale já jsem typ, který nikdy na kouzlo nevěřil, neměl jsem jinou možnost, než to zkusit. a řekl mi, že není problém, že do dvou dnů bude vše v pořádku, že se mi ex po 2 dnech vrátí, začaroval a kupodivu bylo kolem 16:00. Můj bývalý mi volal, byla jsem tak překvapená. DR ISIKOLO skutečně obnovil lásku a spojení, které jsme sdíleli, a vrátil se ke mně. Kdokoli by mohl potřebovat pomoc kouzelníka, jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp/Viber na čísle +2348133261196.

Emanuela Dino - testimony

Poté, co s ním byl sedm let ve vztahu, rozešel se se mnou, dělala jsem všechno možné, abych ho přivedla zpět, ale všechno bylo marné, moc jsem ho chtěla zpátky kvůli lásce, kterou k němu chovám, prosila jsem ho se vším , Slíbil jsem, ale on odmítl. Vysvětlil jsem svůj problém někomu online a ona mi navrhla, že bych měl raději kontaktovat kouzelníka DR ISIKOLO, který by mi mohl pomoci seslat kouzlo a přivést ho zpět, ale já jsem typ, který nikdy na kouzlo nevěřil, neměl jsem jinou možnost, než to zkusit. a řekl mi, že není problém, že do dvou dnů bude vše v pořádku, že se mi ex po 2 dnech vrátí, začaroval a kupodivu bylo kolem 16:00. Můj bývalý mi volal, byla jsem tak překvapená. DR ISIKOLO skutečně obnovil lásku a spojení, které jsme sdíleli, a vrátil se ke mně. Kdokoli by mohl potřebovat pomoc kouzelníka, jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp/Viber na čísle +2348133261196.

Alenka Egon - testimony

Toto je webová stránka, kterou jsem četla o DR ISIKOLO a kontaktovala jsem ho, aby mi pomohl dostat mého bývalého přítele zpět, aby si mě minulý měsíc vzal, a vrátila jsem se sem, abych o něm napsala. DR ISIKOLO vám pomůže vyřešit váš problém bez ohledu na to, čím procházíte. Jmenuji se Alenka Egon z USA. Příspěvek o kouzelníkovi je pro mě velmi zvláštní, protože jsem nikdy nevěřil, že budu moci říci, že mi kouzelník pomohl přivést mého bývalého přítele zpět ke mně po 3 letech bez kontaktu. Přečetla jsem si o DR ISIKOLO z jiných webových stránek a kontaktovala ho, aby mi pomohl, a za necelých 48 hodin mi můj bývalý přítel zavolal a já byla šťastná, že se mi chce ozvat. Potkali jsme se v pátek a on mě požádal o ruku. Byl to ten nejkrásnější prsten. Prosím všechny zde, kontaktujte DR ISIKOLO, aby za vás vyřešila váš problém a udělala vám radost ze vztahu, který vás zraňuje. Láska je ten nejlepší pocit, jaký jsem kdy zažil. Pošlete mu e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp/Viber na: +2348133261196.

Alenka Egon - thank you Dr Isikolo

Toto je webová stránka, kterou jsem četla o DR ISIKOLO a kontaktovala jsem ho, aby mi pomohl dostat mého bývalého přítele zpět, aby si mě minulý měsíc vzal, a vrátila jsem se sem, abych o něm napsala. DR ISIKOLO vám pomůže vyřešit váš problém bez ohledu na to, čím procházíte. Jmenuji se Alenka Egon z USA. Příspěvek o kouzelníkovi je pro mě velmi zvláštní, protože jsem nikdy nevěřil, že budu moci říci, že mi kouzelník pomohl přivést mého bývalého přítele zpět ke mně po 3 letech bez kontaktu. Přečetla jsem si o DR ISIKOLO z jiných webových stránek a kontaktovala ho, aby mi pomohl, a za necelých 48 hodin mi můj bývalý přítel zavolal a já byla šťastná, že se mi chce ozvat. Potkali jsme se v pátek a on mě požádal o ruku. Byl to ten nejkrásnější prsten. Prosím všechny zde, kontaktujte DR ISIKOLO, aby za vás vyřešila váš problém a udělala vám radost ze vztahu, který vás zraňuje. Láska je ten nejlepší pocit, jaký jsem kdy zažil. Pošlete mu e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp/Viber na: +2348133261196.

Lillycm - I saw you yesterday, I'm looking a lover like you

hallo baby. my name Linda!
I want sex! Here are my photos - tinyurl.com/ygqxenap

Chloe Donald - DR ISIKOLO mi POMOHL ZÍSKAT ZPĚT PARTNERA

Četl jsem několik svědectví o sesilateli milostných kouzel od DR ISIKOLO o tom, jak pomohl spoustě lidí přivést zpět jejich bývalé milence do 48 hodin, S pozdravem jsem jen přemýšlel, jestli to bylo skutečné a jestli by tento muž mohl opravdu pomoci přivést zpět mého milence. kterého tak miluji. Rozhodla jsem se ho kontaktovat, protože svého přítele velmi miluji a byli jsme od sebe několik měsíců, opravdu mi tolik chyběl, zkoušel jsem všechny jiné způsoby, jak ho získat zpět, ale nepodařilo se mi to. Kontaktoval jsem doktora Isikolo a on řekl mi, že můj bývalý se ke mně vrátí v příštích 48 hodinách, doktor Isikolo ho propustil, aby věděl, jak moc ho miluji a chci. A otevřel oči, aby si představil, kolik toho spolu sdílíme. Můj bývalý je teď zase zpátky ke mně. Když právě teď píšu toto svědectví, jsem ta nejšťastnější dívka na světě a já a můj přítel žijeme šťastný život a naše láska je nyní silnější, než jaká byla před naším rozchodem. Rád bych uvedl e-mailovou adresu Dr. Isikolo a doufám, že toto svědectví uvidíte a kontaktujete ho, pokud máte milence, kterého opravdu tak moc chcete zpět, Jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348133261196

Joannax8 - I'm looking a lover like you

heey dear.. my name Janice..
I dream of hard sex. Write me on this site - bit.ly/3ELCjnD

Monikal8 - I saw you yesterday. I'm looking a man like you

hey dear! Im looking a man.
I love sex. Here are my erotic photos - bit.ly/3i3REpY

Enora Lucas - svedectvo o Dr. Isikolo

Jsem tak šťastný, že se mohu podělit o toto své fantastické svědectví. Jmenuji se Enora Lucas a můj život se během 48 hodin úplně změnil. Vidím se v zrcadle a usmívám se. Poprvé po věkech mám důvěru v sebe a své schopnosti. Mám svého přítele zpět ve svém životě s pomocí doktora Isikola. Omluvil se 48 hodin po vytvoření kouzla. Řekl, že si uvědomil, že se ve skutečnosti nikdy nechtěl rozejít, že nezvládl emocionální zátěž, kterou jsem neustále nosil. Řekl, že si myslí, že má negativní vliv na můj život, a že bude nejlepší odejít. Dr ISIKOLO obnovil lásku a štěstí mezi námi, jak slíbil, a já jsem živoucím důkazem toho, co dokáže. Nikdy jsem si nemyslel, že bych mohl dostat tak upřímnou pomoc k obnovení mé lásky a štěstí. Jsem velmi rád, že jsem vás kontaktoval a inicioval to vše. Každý, kdo má problém ve vztahu, může kontaktovat doktora Isikolo prostřednictvím e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348133261196.

Isabeloe - I'm looking a man like you

heey dear.. Im looking a man!!!
I dream of hard sex. Write me on this site - bit.ly/39xDicL



 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Statistiky

Online: 37
Celkem: 2854741
Měsíc: 33918
Den: 1715