Jdi na obsah Jdi na menu
 


SRPEN 22

article preview

20.8.

I Artušek se dočkal svého nového domova a dnes odjel k fretčím kámošům Ferdovi, Dixi a Lili. Tak snad si s nimi bude rozumět :-) Moc děkujeme za nový domov pro tohoto úžasného fretčího kluka :-) 

18.8.

Adárek byl dnes na kastraci, vše proběhlo v pořádku :-) Moc děkujeme MVDr. Zákravskému z kliniku Salvus MB za skvěle odvedenou práci :-) 

A aby toho nebylo málo, jen Irča odjela na veterinu, měli jsme telefon o další nalezené fretce. Tak jsem se vydala do Chrastavy, přesně Nové Vísky. Přišla k nim na zahradu a našel ji pes. Freťulka je hodná, zvyklá na hamaček, vypadá to na dlouhodobou říji, freťulka začíná pelichat, a tak musíme nejdříve zařídit veterinu a kastraci. Je to albínka a dali jsme ji jméno Angelina. 

11.8.

Dnes odjely do nového domova holky Izabelka A Sofie. Odjely do skvělého domova, moc děkujeme :-) 

6.8.

Dnes jsme měli seznamovací návštěvu, která se vydařila, a do skvělého nového domova odešla fretčí trojka Normen, Bobík a Komi. Moc děkujeme. 

4.8.

Dnes jsme si na veterině vyzvedli po kastraci Slanečka i Bohemku. Bohemka se jmenuje Ines a vracela se rovnou do své původní chovatelské stanice. Slaneček jede k nám do útulku :-) Moc děkujeme p.doktorvi Jeklovi za super přístup, kastraci obou freťulí, kdy především u Bohemky to bylo velmi náročné. 

2.8. 

Dnes se našli majitelé obou nalezených freteček. Tedy.... u Bohemky se našla původní chovatelská stanice, která si ji k sobě vezme zpět. Děkujeme za velmi vstřícný přístup CHS B. Palkové. Jak a kde byla životní put této freťulky, je zatím záhadou. 

U Slanečka se také našel majitel. Slaneček žil venku, majitel opravuje dům, a tak se Slanečkovi podařilo z nestřeženého pozemku odejít. 

1.8.2022

Dnes jsme si vyzvedli 2 nalezené fretky, ve městě Slaný v ulici Švehlova byl nalezen starší stříbrný freťáček. Nálezci obešli okolí, napsali na facebook města Slaný, ale nikdo se neozval. Tak se dostal k nám :-) Klučík je v říji, má špatné zoubky, a protože jedeme v týdnu do rna na veterinu, vezmeme ho s sebou na celkovou kontrolu. 

Zároveň jsme si v Ústí n.L. našli další nalezeno fretečuku, šampaň, pojmenovali jsme ji Bohémka. Byla nalezena na Střížkovickém vrchu. Je velmi přeříjená, hodně pelichá, a tak s ní jedeme na veterinu do Brna. 

 

 
 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 25
Celkem: 2840867
Měsíc: 30502
Den: 1141