Jdi na obsah Jdi na menu
 


DOVOLENÁ S FRETKOU 2012

 

dovca1.jpg

01.12.2011 Ahoj všem vespolek.. vím, že teprve začíná zima, ale ona uteče (doufejme) a bude zase teplíčko... Navazuji na naši diskuzi v Poslově mlýně, kde vznikla myšlenka uspořádat společnou fretkařskou dovolenou - tj. pronajmout si chatu či chatičky, kde bychom mohli všichni strávit buď celý týden, nebo dle časových možností, se vystřídat.. prostě by se pronajal určitý počet míst a někdo by zůstal celý týden, někdo by byl napůlku a vystřídal se s jinými a tak..

1.2.2012 - Dovolená s fretkou 2012

Na našem "silvestrovském srazu rodáků" teď o víkendu jsme společně s definitivní platností rozhodli o termínu a místu naší dovolené: takže je to Autokemp v Českém Brodě, kde se na nás majitelé moc těší, především na naše fretečky a dokonce je mrzí, že zůstaneme tak "málo" tedy

od pátku 4.5. do úterka 8.5.2012

Cena za zbytování s polopenzí je 270,- Kč/osobu/noc. V případě plné penze ze příplatek 70,- Kč.

Přihlásit se může kdokoliv - nejen "rodáci", ale kdokoliv z chovatelů freteček, kdo by s námi chtěl strávit nějaký ten den.. "Přijímáme" i veřejnost bez freteček, když by se někdo chtěl s těmito úžasnými zvířátky seznámit a strávit s námi pár dní a pokecat s lidmi fretkami postiženými :-)

Hlásit se můžete na náš útulkový mejlík: utulek.boleslav@seznam.cz nebo na mejlík: info@fretkyboleslav.cz nebo přes forum v sekci dovolená s fretkou :-)   http://forum.fretkyboleslav.cz/viewtopic.php?f=5&t=103&start=20 

Odkaz na kemp a něco o místě, kam vás zveme můžete najít na: http://www.ubytovaniuprahy.cz/ 

"uzávěrka" přihlášek je 29.2.2012, to z důvodu, že se také hlásí hodně škol a tak, tak abychom mohli dát včas vědět potřebný počet míst :-) Přihláška je prozatím bez zálohy, po závazné objednávce v autokempu vás pak budeme informovat o termínu a výši zálohy :-)  

Pro více info a dotazů nás můžete také kontaktovat :-)

MOC SE TĚŠÍME NA SPOLEČNOU KRÁTKOU DOVOLENOU :-)

 

04.05. Tak čas dovolené nastal, dnes odjíždíme a moc se těšíme :-) Kdo přijede dnes, nechť se obrátí přímo na Janu B., když by na ni neměl telefon, zavolejte mě (773082536), jinak my s fretečkami dorazíme zítra ráno, protože musíme těch "zbývajících" 20, které s námi nejedou, doma zabezpečit a zajistit na další 4 dny. Bude o ně tedy suprově postaráno, ale i tak.. mám ráda vše pod kontrolou :-) Takže my s Meddy, Brunny, Servácem, Žofkou, Čendou, Krakenem, Sunny, Jůlinkou, Mimem, Agim a Freddiem Kruegrem II., dorazíme zítra brzy ráno. Doufám, že se nám do auta vejdou ještě prolézačky, tunely, a různé věcičky pro freťule :-)

MOC SE NA VÁS VŠECHNY TĚŠÍME :-)  

 

10.5. A máme po dovolené.. byla super.. moc se nám tam líbilo, a to myslím upřímně.. takhle dlouho a skvěle už jsem si neodpočinula ani nemapatuju.. a navíc obklopená super lidmi.. moc za to všem díky :-).  Dovolená byla opravdu Dovolená se vším všudy.. Věřím, že i pro ostatní :-) 

Byli jsme na několika výletech, ve Skanzenu v Kouřimi, v Kostnici a na bobové dráze v Kutné Hoře, někdo prošel Naučnou stezku Zahrady v okolí kempu, kde jsme bydleli.. prostě jsme si to užívali. Polopenze v kempu byla super, obsluha bezva, k dispozici jsme měli velkou jídelnu, kde mohly freťule neomezeně běhat, prostě fakt super. Vyšlo i počasí :-) 

Celkem nás bylo 15 dvounohých a 29 čtyřnohých účastníků :-) . Na poslední chvíli ještě nepřijela Hanka s přítelem a Čikouškem a Lindičkou, protože Čikoušek byl týden v nemocnici, kdy na tom byl opravdu špatně.. Doufáme, že už mu je lépe :-) a příště s námi vyrazí :-) 

 

Jak jsem již psala do aktualit, nám se to zdálo i krátké a možná bychom na příští rok zkusili naplánovat dovolenou na týden :-) 

prozatím jsou plány "kratší", a to, že se uvidíme v srpnu (u Jany B nebo u nás), potom v říjnu v Brandýse na zámku a potom v prosinci také na zámku :-) Takže kdo nestihl dovolenou, nezoufejte, možností ještě bude dost :-)

Tak se tu loučím a moc se těším na další setkání, je to s vámi super :-) Díky. Alena 

- a fotečky najdete ve fotoalbu :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 12
Celkem: 2832642
Měsíc: 29859
Den: 1048