Jdi na obsah Jdi na menu
 


MALÉ VÁNOCE A SILVESTR S FRETKOU - TRNOVÁ 2013

 V loňském roce jsme poprvé slavili letní vánoce a Silvestra, a moc se nám to zalíbilo, byla super banda lidí a legrace. A tak jsme se rozhodli tuto akci letos zopakovat. Termín je poslední víkend v červnu - pátek až neděle, a místo - Trnová u Katusic. 

Ubytování a celá akce je zajištěna v našem domě, spíše přírodní podmínky než luxusní hotel s hvězdičkami, ale myslím, že toto nebude překážkou zdárnému uskutečnění akce. 

Spaní ve 4 lůžkových pokojích, pro fretky klece či přepravky na ubytování s sebou. 

Vaříme si sami :-) a co si uvaříme, to si také sníme :-)

Takže bude v pátek strava jednoduchá, v sobotu klasicky vánoční, s rybí polévkou, vánoční večeří a poté následují dárky a aby nám noc nebyla dlouhá, tak se hned přesuneme do Silvestrovského veselí. 

Jídlo je zajištěné, nějaké to silvestrovské menu v podobě určitých stupňů zvyšujících veselí v těle - také, ale můžete vzít i s sebou. 

Ke spaní jsou k dispozici i peřinky a povlečené, kdo raději svůj vlastní spacák, může vzít s sebou :-) A kdo by raději spal venku v soukromí plátěného přístřešku, můžeme také poskytnout, nemusíte vozit. :-)

Takže, v případě zájmu se hlaste prosím na náš mejlík : alena@fretkyboleslav.cz, abychom s vámi počítali a vše připravili v potřebném počtu :-)

Těšíme se na krásné pohodové chvíle strávené s vámi a freťulemli, které jsou pochopitelně také součástí akce. 

PS: co se freteček a naší karantény týče, právě proto pořádáme srazík v Trnové a ne v Plužné, abychom poskytly dostatečnou ochranu i fretečkám :-) Takže z tohoto nemusíte mít obavy. Nicméně i my požadujeme ochranu ostatních freteček, a tak platné očkování jak proti vzteklině, tak proti psince, je podmínkou. Děkujeme za pochopení. 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 8
Celkem: 2839385
Měsíc: 30144
Den: 1111