Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZÁMECKÉ FRETKOVÁNÍ 2011

 

zam.fretk.2011.jpg

ZÁMECKÉ  FRETKOVÁNÍ 2011
 
společně s Gardou Brandýs pořádáme Zámecké fretkování.
Cože to je? 
- setkání našich útulkových freteček, adoptovaných freteček, a všech jiných freteček, kteří si budou chtít jít pohrát, pobavit se, a vezmou s sebou i své dvounohé páníčky :-) 
Kdy a Kde? v sobotu 5.listopadu 2011 na zámku Brandýs (nad Labem). 
Dostanete se sem pohodlně z Prahy, busem, vlakem, možno pochopitelně dorazit i vozem :-) s několika koňmi :-)
 "Sfretčíme" se asi v 10 ráno, a pobudeme až do 18-20 hodiny večerní :-) jak kdo bude chtít a jak se dopraví :-). Fretkám, které půjdou zdaleka po svých :-) dopočujeme si stanovit dostatečný časový náskok :-)
Od 1 asi do 3 hodiny odpolední nás přijdou navštívi zájemci z řad široké veřejnosti, aby se mohli se šelmami zvané fretky seznámit, případně pomazlit a také se o nich něco dozvěděli :-)
Byli bychom rádi, kdybyste se mohli setkání s veřejností všichni aktivně zúčastnit a přispěli do jejich poznání pěknou historkou třeba i doplněnou fotečkami, krátkým videem (veškerou techniku k promítání  zajistíme) :-) Chtěli bychom jim ukázat, co to je  mít fretku, tedy spíše "být fretkařem" :-) a v neposlední řadě jim poradit, jak na to, kde si fretku koupit a tak :-)
Zámek je sice velký, ale zdi jsou staré a silné, nafouknout se nedají :-). Dejte nám tedy prosím na mejlíka vědět, kdo dorazíte.
Také předem uvaříme něco k papu, abychom my - dvounožci - nezkomírali hlady (pro čtyřnohé kámoše si bere jako vždy každý vše sám :-) ). Vidím to tak na bramboračku (prý umím dobrou - tak snad ji nezkazím) a gulášek :-). ten umí lépe Lucka :-). Tak si pošmáknete :-)
Pro fretečky vymyslíme nějaké aktivity, na výrobě nových se již pracuje :-)
Tak neváhejte a hlašte se :-)
A komu by to tuto sobotu nevyšlo, nemusí smutnit, v sobotu 3.12.2011 máme další akci - Máme rádi zvířata. Tam už budou i kočičky a pejskové, ale fretečky také :-)
Těšíme se, Alena a Lucka
 
PS: Nemusíme připomínat, že účastníci akce (dvounožci i čtyřnožci) budou zdraví, bez průjmů, svrabíků a ostatních nežádoucích společníků :-)

7.11.2011 - Myslím, že bez nadsázky mohu říci, že se Zámecké fretkování více než vydařilo :-) Přišlo vás všech tolik, že jsme si s Luckou ani se všema nestihly popovídat, byly jsme stále v jednom kole, ale byly jsme rády, že jste přišly a že se vám (snad) líbilo. Alespoň zpětné ohlasy, které zatím máme, jsou velmi pozitivní, a nás to o to více těší.. Máme radost ze setkání s vámi, s vašimi i "našimi" útulkovými fretečkami a v neposlední řadě i z toho, že 9 !!!! opravdu, to číslo vidíte správně, 9 freteček našlo v sobotu nový domov. 6 z nich rovnou odjelo a těší se již z nové rodiny, 3 fretečky jsou zatím ještě u nás a odejdou do nového domova během příštích 14ti dní. "Na výměnu" k nám do útulku přibyly 2 fretečky z Kolína, Adélka a Agátka a do výchovy jsme dostaly půroční opravdu nezvladatelnou, ale krásnou, Johny. Takže se nám útulek ale vcelku vyprázdnil. Máme teď s Luckou "jen" 24 útulkových fretek, a to je na náš zvyk poměrně málo a můžeme se krásně maličko "fláknout" :-)

Děkujeme všem za účast, za popovídání, za příjemně strávený čas, za adopce, za příspěvky, prostě za všechno. Velké nemalé díky patří všem, kteří nám pomáhali s organizací, a bez koho bychom  vše zařídily opravdu jen velmi ztěžka: Janě T., Janě a Jiřímu, Kátě K., Janě M. Velmi rády jsme přivítaly Pavlu Z. a další a další, seznam by byl velmi dlouhý. Vám všem patří opravdu naše velké DĚKUJEME.

 

Velké díky patří také našemu sponzorovi, který nám pomohl s naším malým obchůdkem:

frodik.jpg

 

Jakmile budeme mít fotečky, dáme sem odkaz, kde je můžete najít :-) snad to bude během pár dní.. máme jich přes 600, takže bude chvíli trvat, než je naši fotografové dají dohromady :-)

14.11. Fotečky jsou, Korky je už poslala, dám je dnes k večeru do fotoalba, a kdo měl fretečky objednané, zcela jistě je již obdržel mejlíkem přímo od Korky :-)

http://korkys.rajce.idnes.cz/Zamecke_fretkovani_2011_akcia/

*Fretky:*

http://korkys.rajce.idnes.cz/Zamecke_fretkovani_2011_fretky/

Vzhľadom k tomu, že bol záujem aj o to, aby bol na nete zip so všetkými fotečkami, tak ten je tu:

http://www.uloz.to/10953842/fretkovani-zip

 Korky moc díky :-) fotky jsou nádherné :-)
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Lída Píďa fretčí gang z Děčína - fretkování

Budou ještě nějaké jiné fotečky??? když jich bylo přes 600 a tady jsou odkazy na slabou stovku :-( nebo je to ten zazipovaný soubor na ulož to, kde to chce nějaký kód?

Korky - Re: fretkování

Lído, Alča zabudla spomenúť, že heslo k súboru je "fretka". Od nás už iné fotky nebudú, toto bolo moje prvé fotenie, inak som amatér, čo si fotí pre radosť a tak veľa fotiek preto nevyšlo. Ostatne sme ani nefotili veľa fretiek, takže tento konečný počet mi príde rozumný a prehliadanie albumu nie je nuda... Rozmazané kúsky fretiek nemá zmysel vešať na internet, dala som tam zámerne tie najkrajšie fotky, aby sa každý potešil a nemusel sa hrabať v odpade :)

Melčice - Fretkování

Byla to jedna z nejlepších akcí, kterou sem měla tu čest zažít! :o)

Lída od Tria - Fretkování

pěkně si fretkování užijte. My jsme všichni nemocní-dvounozí a čtyřnozí. Skolila nás viróza a zánět prudušek.

jitka - dorazíme

ahoj už se moc těším dorazíme z přítelem, mamkou i tetkou a pochopitelně i z fretkou Samem.
těšíme se

Terka - Přání

Hezky si to užijte i za nás s Tutynkou!!!

Lucka z Prahy - Odvoz z Prahy

V sobotu se chystam na Zamecke Fretkovani a pojedu autem z Prahy. Nechce nekdo vzit? Mela bych misto pro 4 lidi a spoustu fretecek ... V pripade zajmu piste na email luckamacm@seznam.cz.

Lucka z Náchoda - jéééééé :o)

no prima! to by konečně mohlo vyjít i mě! Nadhodím to dnes mamince, a přítelovi a případně bychom s Ferdíkem, Terezkou a Riki - Maxíkem dorazili! :o)

Pecka - Pozvánka

Ještě mě napadá, holky nebude vadit, když přihodím pozvánku na tuhle událost na Facebook, ať se to taky šíří dál :)

Pecka - Fretky od Jablonce

Ahoj, naše smečka já+přítel+2 fretčí lumpové bychom se taky rádi zúčastnili. Jen mám otázku, musí fretky mít nějaké razítko od veta, že prošly kontrolou nebo stačí moje posouzení coby majitele, že jsou v pohodě (s nemocnou freťulí bych samo nikam nejela) a na prohlídky chodíme k vetovi dost často.

Iva - aHOOJ

Ahoj všichni,
tak my určitě dorazíme s naší-vaší fretčí bandou:-)
Těšíme se
Iva,Líza,Xavík a Kryštůfek

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 21
Celkem: 2842082
Měsíc: 31098
Den: 1631