Jdi na obsah Jdi na menu
 


DUBEN

5.4. Seminář o fretkách Praha

22.4. Umísťovací výstava kočičk z útulku a setkání s fretkami v Mělníku

article preview

24.4.

vystavamelnik171111.jpgSobotní výstava v Mělníku byla super. Do nových domovů odjeli plánovaně (předem domluveno) Velinka, Alvínek a mimča Káča a Dorotka :-)

 

 

 

 

mimina2_17.jpgV pátek ráno se nám narodila další miminka, žížalek je celkem 7, tak pevně doufám, že všechna budou v pohodě. Maminka se stará velmi dobře, na mě je tedy jako saň, není se co divit, v podstatě se neznáme, je tu pouze 14 dní. Zatím nevím pohlaví ani barvy miminek, nechci tam mamině moc lézt, aby miminka ještě neodložila.. takže mám jen jedno foto, když jsem mamince čistila klec a dávala kaši, aby měla na tolik potomků sílu. K zamluvení tedy budou cca za 2-3 týdny. 

 

 

 

praha2.jpgA opět jsme v plné práci, 3.5. vás zveme na seminář do Prahy do Domu ochránců přírody, Michelská 4, Praha 5, kde se s námi můžete pobavit o výchově freteček :-) Těšíme se na všechny a také půjde do nové rodiny poslední z prvních miminek :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

brno171111.jpgA aby akcí nebylo málo, zveme všechny do Brna na setkání s fretečkami, fretčí soutěže a minivýstavu. Také budme první fretčí bazárek, kde můžete prodat a nakoupit opotřebované věci :-) a nejen pro fretečky. Na všechny se těšíme.. A protože se akce dělá poprvé, chtěli bychom mít předem maličko přehled, kolik vás přijde, tak prosím vyplňte dotazník zde: Přihláška olympiáda - minivýstava Brno 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

vystavamelnik17.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18. 4. 

Čas šíleně letí a víceméně každodenní zprávy od nás jsou na facebooku, ale nezapomínáme ani na ty, co tento komunikační prostředek nevyužívají :-)

Tento měsíc odjel do nového domova Merkur, minulý týden Rasp a dnes 3 klučičí mimča, kterří dotali jména: Atrey, Monty a Balů :-) doma trochu pláčou, jsou sami bez sourozenců a maminky, ale mazlení to jistě vynahradí. 

Raspík je v novém domově spokojený, nová majitelka posílá pravidelně fotečky, z čehož mám velkou radost, protože slečně je 11 let a je opravdu velmi zodpovědná. 

Merkur v nové rodině trochu kouše, a tak se nový majitel snaží k němu najít cestu a pevně věřím, že se to podaří. 

O víkendu pojede do nového domova Velinka :-)

A abyste nemysleli, že tu bude po nich pusto a prázdno, tak na cestě jsou 2 fretečky z jižních Čech, 3 freťule ze Zlína a jeden klučík z Ostravy.. 

Minulou neděli jsme ještě přijali 3 fretečky, z nichž jedna bude brzy maminkou, a tak budeme mít další miminka.. 

Takže kolotoč je tu pořád velký... a někdy je opravdu těžké vše ustát, zároveň s přípravami akcí, které pro vás pořádáme. 

A tak vás zároveň zveme na sobotní akci do Mělníka 

poté 17.6. na setkání chovatelů fretek, freteček, veřejnosti, fretčí olympiádu, minivýstavu a také bazárek do Brna - Lužánek

mezitím bude ještě seminář v Praze 3.5. a od 4.do 8.5. Dovolená s fretkou.. na všech akcích se s vámi velmi rádi uvidíme. 

 

prednaska-1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.4. Miminka nám krásně rostou a za 14 dní už budou moci jít do nového domova. 

Nově je zamluvená Livinka, která musí ještě na operaci a kastraci, a také Rasp, který se bude stěhovat za 10 dní. 

Minulý týden byla na kastraci Velinka, která vše zvládla s přehledem a také se bude po velikonocích stěhovat. 

Také pro vás plánujeme několik akcí, z kterých první se bude konat tuto středu v Praze a následně vždy první středu v měsíci v květnu a červnu. Tento měsíc se ještě můžeme společně setkat v Mělníku na umísťovací výstavě kočiček z útulku. V černu pak také bude akce v Brně, více info podáme co nejdříve. Samozřejmě ještě v květnu od 4.-8. je tradiční Dovolená s fretkou.. na všech akcí se na vás moc těšíme. a pro lepší přehled:

5.4. - přednáška o fretkách v Praze

22.4. - umísťovací výstava v Mělníku

3.5. - přednáška o fretkách v Praze - pokračování

4.-8.5. - Dovolená s fretkou v Trnové

7.6. - přednáška o fretkách v Praze - poslední díl

17.6. - setkání fretkařů, fretčí olympiáda v Brně

 

 

 
 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 8
Celkem: 2839644
Měsíc: 30206
Den: 1160