Jdi na obsah Jdi na menu
 


AVATAR

31.8. Dnes Lucka našla inzerát (mezi hlodavci), že někdo daruje nalezenou samičku, která jim přišla na zahradu. Inzerát byl 3 týdny starý, však Lucka napsala a paní hned odpověděla, že fretku ještě má.. Ihned zmobilozovala Lišku, ta fretečku vyzvedla a druhý den dovezla k nám.

 

 

  p1010177.jpg

 

 

Avatar dnes ráno po operaci, když se napapkala maličko :-)

5.9. Avatar je úžasná.. je to skvělá fretka se zvláštním kouzlem osobnosti.. Nikdy ani náznak kousnutí, věrně trpělivě čeká, až ji vezmu, pomazlím se, pustím ji, nakrmím... V pátek snědla Viyo kapsičku a odpoledne jsme jeli na kontrolu. Vše bylo OK, dostali jsme ATB. Protože stav Avatar je horší než jiných - původně zdravých - fretek po kastraci, bude brát ATB déle, týden. Večer už Avatar papkala granulky o 106 :-) dostává totally ferret baby... aby měla více síly :-) Noc byla v pohodě.

 

  

 

 

 

Pevně tedy věřím, že nepřijdou žádné komplikace a že má Avatar to nejtěžší už za sebou :-)  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://forum.fretkyboleslav.cz/viewtopic.php?f=36&t=57

12.1. O Avínce máme zprávy často, můžete když tak sledovat informace o ní na našem foru :-)

7.11. Avatar dle plánu odjela v sobotu večer až na daleké Slovensko, až za Michalovce, ke kamarádům Elvisovi, Ozýkovi a Hubínkovi. Jak se jí s nimi bude líbit, na to si musíme chvíli počkat :-). Adi, moc díky :-) Snad se ti podaří dát celou smečku dohromady :-)

25.10. Aví mě stále zkouší.. je hodná, nechá si líbit všechno, ale to hraní nám pořád nejde.. to se Aví pěkně zakousne.. ne až do krve, ale ne zase jen tak.. je však chytrá, a zcela  jistě brzy vše pochopí :-)

24.10. Aví je stále stejné zlatíčko.. je čistotná, chodí na záchůdek, a je milá.. :-) stále však když si chceme hrát, tak ještě maličko štípne... bude potřebovat ještě domazlit... :-)

12.10. Avatar je malá potvůrka a když si hraje, tak pěkně hryže.. ale jinak je hodná :-) musí se to ještě naučit, jak si hrát a nekousat :-) ale je to zlatíčko :-)

10.10. Zkoušela jsem Avatar pustit s Betynkou, protože jsou obě nekonfliktní.. však Betynka se bojí, ale ještě více se bojí Avatar, a tak reaguje tak, že štípne, ječí u toho a puší :-). Ale jde jen o chvíli, myslím, že si na společnost dalších freteček zvykne vcelku bez problémů - pokud ji nebudou ubližovat :-) má prostě jen strach :-) jinak je už krásně obrostlá, zarůstá pomalu i ocásek, za chvíli z ní bude doslova princezna. :-)

p1010012.jpgp1010013.jpg

7.10. Konečně se mi povedlo udělat několik foteček Avatar. Jinak Aví je suprová, krásně jí už zarůstá i ocásek, je tedy ještě hubená, tak dostává calopetku a vitamínovou pastu a různé laskominky a snad brzy napraví i váhu :-) Je velmi společenská, vyžaduje společnost a je velmi hravá. Je skvělá :-)

26.9. Aví krásně zarůstá, je fajn :-). Čistotná a pohodová fretka.

23.9. Moje zlatíčko Aví je úžasná.. Vulva se jí menší a menší, brzy bude normální, jinak Aví krásně zarůstá, už není holá, má holý jen ocásek, ale jinak má krásnou, zatím krátkou, novou srst :-) a je miloučká.. jak se bude chovat k ostatním fretkám zatím nevím, nechci ji vystavovat případným konfliktům, chci, aby se ještě dala pořádně dohromady :-) i když Aví je tak úžasně zdravě sebevědomá, že by asi problémy neměla.. Spíš ji mám tak ráda, že nechci já :-)

16.9. Avatar má vytažené stehy a už jí krásně roste nová srst.. roste jí hrozně rychle. Avatar je milá, je strašně chytrá, a taková spořádaná.. když běhá a už se jí nechce, vyleze si po schůdkách do své klece, lehne si do svého pelíšku a buď spinká nebo kouká... i když s ní nějam jedu, je velmi hodná.. neškrábe na klec, nesnaží se dostat ven a o to více ji člověk musí milovat a pustit, protože si o to říká pohledem, a to se nedá vydržet.. je miloučká. je to úžasná fretka.. S jakým životním nadhledem se vyrovnala se svou životní situací, je prostě obdivuhodné.

13.9. Avatar je skvělá uličnice.. taková super správná rošťamda-- všude lítá, všechno zkoumá, a je u toho neskutečně milá.. umí vše správně dávkovat.. začíná krásně obrůstat, i vulva se začíná zmenšovat, brzy budeme tahat stehy :-)

12.9. Avatar je skvělá holka.. zatím tedy pěkně štípe, hrát si neumí, ale naučí se. jinak jí není co vytknout.. je velmi milá :-) Krásně začíná obrůstat, je taková heboučká :-) 

9.9. Aví je úžasná. Už ani tolik nekouše :-) po zdravotní stránce v pořádku, včera jsme dobrali ATB a je vidět, že Avatar se ze všeho dostává velmi rychle :-) . Je to fakt chytrá holčina :-)

8.9. Avatar už je u nás jako doma :) je to naprosto vyrovnaná a pohodová fretka, až se nestačím divit. Velmi společenská, komunikativní.. Jen tedy - nezná sílu stisku a její zoubky jsou opravdu ostré.. snažím se ji postupně kousání odnaučit, a myslím, že to Avi pochopí brzy :-) Jinak je velmi čistotná. A zdá se mi, že i chloupky jí pomalu začínají růst :-)

6.9. Náš miláček Avatar je fakt skvělá.. musím udělat více fotek.. Je strašně živočišná.. vůbec na ní není znát nějaká operace, oslabené tělíčko, lítá jako pometlo, skáče na gauč a dolů, chvilku se pomazlí a zase maže... postupně nachází všechny hračky našich fretek a úžasně se zabydlela.. je velmi společenská.. včera se mi zdálo, že jí společnosti jiné fretky chybí.. zkusila jsem jí pustit s Arnoštem, i když jsem se o ni trochu bála.. ale nepovedlo se.. Kupodivu Arnošt po ní vystartoval.. zvláštní.. když jsem ho pustila s Rozárkou, musela jsem zachraňovat jeho a teď Arnošt vyjel po Avatar.. čekala jsem to naopak. Nebojte, Avatar se nic nestalo, byla jsem ve střehu a stihla jsem Arnošta vzít ještě než se do ní zakousl.. Tak bude zatím Avatar sama, alespoň dokud bude mít stehy, a budeme jí doma dělat společnost jenom my :-) Avatar je fakt rozkošná, tak jako "naháč" hopsá.. kdykoliv si sednu na bobek a zaťukám prstama na podlahu, vždy ke mě přijde :-). Je velmi chytrá. Myslím, že se dokáže naučit i víc :-)

AVATAR MÁ DOMOV !!!!! Aďa přijala mou výzvu a Avatar si po vyléčení vezme k sobě.. Vím, že tam se bude mít jako v bavlnce, přesně tak, jak si holka moje malá zaslouží :-( Aďa už má adoptované 3 kluky - Elvise a Ozýka již 2 roky a Hubínka 1 rok - strašně ten čas letí. A tak Avatar se bude stěhovat až na daleké Slovensko :-) Adi, moc díky. fakt si toho moc vážím. Měla bych strach ji jen tak někomu dát :-)    D ě k u j u :-)

V sobotu a v neděli Avatar papkala, běhala, prostě je skvělá. I když bylo teplo, jak bylo tělíčko Avatar oslabené a bez chlupů, pořád se klepala, takže jsem ji pořád chovala v dece, aby měla pořád stejnou teplotu kolem a bylo jí fajn :-) Avatar se mazlí ráda. V neděli už jí bylo lépe a chtěla se i proběhnout.. Zatím běhá jen chvilku a pak si sama zaleze do svého pelíšku :-) Má nádherný kukuč. Úplně člověka dostane.. Už jsem doma oznámila, že nevím, jestli budu mít sílu Avatar někomu dát... Pokud bude Avatar někdo chtít adoptovat, bude to těžké :-) 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Aďa - naša princeznička

Strašne ten čas letí,už je to rok,čo je naša malá roštanda u nás a musím ju pochváliť,že sa úžasne zmenila,zo začiatku videla prsty a už otvárala pusinku a hrýzla tými svojimi ihličkami a teraz?Je zlatá,sama sa príde aj pomaznať,pusinkuje,vydiera mlsky,takže pre všetkých čo sa boja fretčieho hryzenia:ide to,dajte fretke čas a lásku a ona vám ju opätuje.Zo začiatku si s nikým doma nesadla,ale odkedy máme Gabča,tak to je láska na prvý pohľad,nevreští,nehysterčí a užíva si fretčieho kámoša.Už len to značkovanie všade kade chodí,ale neodpustím jej,keď na mňa hodí ten svoj nevinný kukuč?:-)A navyše je to naša jediná dáma medzi chalanmi:-)

Aďa a lumpíci - Avinka

Bude to trochu zložitejšie ako s Hubínkom,nehce sa s nikým kamarátiť...

Aďa - Avi

S domazlením žiaden problém,budeme muchlať celý deň,tak dúfam,že to pomôže,akurát som zvedavá na hranie,lebo lumpíci lietajú ráno ako špinavé prádlo a chcú sa hrať:-)

Aďa - Avi

To bude fešanda s novým kožúškom kým ju uvidím:-)Dúfam,že kluci z nej budú paf!

Mišule - Díky a držíme pěsti

Díky, že jste inzerát našli. Když si to teď čtu tak je mi divně. Netušila jsem, že je to až tak strašný a přítel taky ne. Takže DÍK. i za Avatar. Držíme moc moc moc pěsti aby to zvládla. A musím říct že jste vybrali skvělé jméno ;)

Alena - pro Mišuli

Dobrý den. Nemusí Vám být nijak divně..já kdybych nikdy neměla fretku, taky bych nevěděla která bije... Prostě to berte tak, že jste byli součástí její záchrany života, protože když byste jí nenašli, nevzali, nepokytli azyl a nedali inzerát, třeba by tu už nebyla. Takhle dostala šanci. A tu Avatar využila :-) Je to super fretka :-) Má úžasné kouzlo :-) Takže.. i Vám DÍKY. Za Avatar :-)

Peckyová - držím palce!!

Ať to holka "modrá" všechno zvládne, držíme ji tady u nás doma s Čiči palce!!!

Mišule - Díky a držíme pěsti

Díky, že jste inzerát našli. Když si to teď čtu tak je mi divně. Netušila jsem, že je to až tak strašný a přítel taky ne. Takže DÍK. i za Avatar. Držíme moc moc moc pěsti aby to zvládla. A musím říct že jste vybrali skvělé jméno ;)

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 15
Celkem: 2839475
Měsíc: 30192
Den: 1148