Jdi na obsah Jdi na menu
 


BART

bart2.jpg19.2.2012 V pátek nás kontaktovali lidé z Liberce, že jejich kamarád našel v sídlišti Pavlovice freťáka.. Protože věděl, že jeho přátelé doma chovají zvířátka, freťáka jim svěřil do péče... Péči dostal skvělou... ostříhané drápky, základní ošetření, stravu... jenže freťák si nevážil dobrého bydla, dostal se z klece a napadl bart1.jpgkrálíčky majitelů... naštěstí se podařilo ho odchytit včas :-), ale freťák musel pryč.. a tak nás kontaktovali a v sobotu freťáka přivezli do Mladé Boleslavi. Moc děkujeme za pomoc. Freťáčka jsme pojmenovali BART... Bart je nádherný, velký, krásný freťák s bílými ponožkami.. moc hodný :-). Zcela jistě zůstane nějakou dobu u nás, protože to vypadá, že se opravdu někomu ztratil.. zároveň budeme kontaktovat různá media o zveřejnění výzvy o jeho nálezu :-)

Pokud freťáčka hledáte, volejte Lucku na tel. 776326220

23.2. Poslali jsme dnes zprávu - prosbu o zveřejnění nálezu do rádia RCL.. Doufáme, že nám vyhoví a Bartík najde svůj domov :-)

Je to zlato nad zlata.. moc hodný, krásný, prostě super freťák :-)

24.2. Bartíček se u nás zvyká.. V rádiu mě trochu zklamali, prý nemají pořad, kde by mohli naši výzvu odvysílat, a prý si mám zavolat do Kupujeme- prodáváme.. No nevím.. myslím, že kdyby moderátor na začátek alespoň tohoto pořadu naši výzvu přečetl, nemusela bych sedět každý večer od 19-19,20 na telefonu a čekat, jestli se dovolám do pořadu Kupujeme - prodáváme.. No, co se dá dělat.. Ne každý je ochoten pro druhé - i když ztracené fretky - něco udělat :-(

Zkusila jsem napsat do libereckých novin.. uvidíme, jestli budu úspěšnější :-)

27.2.  Tak Bartík je už u nás týden.. což je vcelku málo.. počkáme měsíc, a když se majitel neozve, bude Bártík k adopci (tedy s tím, že případný majitel na něho má právo dle zákona po dobu 6ti měsíců... a dle zákona musí také náhradnímu majiteli uhradit veškeré účelně vynaložené náklady na chov jeho zvířete).  Jinak Bártík je super.. moc hodný, krásný, nádherný freťák :-)

7.3. Na Bartíka se nikdo neozývá, nezdá se, že by ho někdo hledal, a tak pomalu plánujeme adopci.. Dnes by se na něho měli přijet podívat zájemci, tak uvidíme :-) V každém případě musí ještě na kastraci :-) Jinak je to opravdu nádherný, suprový, milý a hodný freťák :-)

19.3. Bártík je zamluvený, byla se na něho podívat nová rodina a moc se jim líbil, a oni jemu taky.. takže dnes je Bártík na kastraci, a koncem prvního týdne v dubnu (8.4.) by se měl stěhovat :-)

20.3. Bartík byl včera na kastraci, vše proběhlo v pohodě a Bart je v pořádku. už odpoledne běhal, papkal, takže teď ještě 5 dní antibiotika a začátkem dubna mu také začneme balit "fidlátka" :-) a bude se stěhovat do rodiny, kde se na něho těší a vše si připravují :-)

21.3. Bart půjde začátkem dubna do adopce, a tak už si adoptivní majitel vše vyřídí s Luckou. Přesouvám do adoptovaných fretek :-). Přeji Bártíkovi a nové rodině, ať se spolu mají super :-)

28.3. Bartík se také včera přestěhoval od Lucky ke mě do Plužné, a musím říci, že je to tedy zlatíčko.. Je nádherný, obrovský a neskutečně hodný..

4.4. Bártík je fakt suprový :-) a v neděli už pojede domů :-) :-). Moc mu to přejeme :-)

5.4. Bártík je skvělý... Do rána byl navolno v obýváku, ráno se ke mě přišel jako správná fretka pomazlit, je to opravdu miláček :-)

6.4. Bártík odjel dle plánu domů... :-) Věříme, že se bude mít super. čekáme na zprávičky :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Eliška - Eliška =)

Ježiš ten je tak krásný =))

Alena M. - Facebook

Tento odkaz jsem nasdilela na facebooku jak na zdi, tak ve skupine Fretka.

Alena - Re: Facebook

Super, děkujeme.

marky - bart

Třeba ho někdo pustil úmyslně.

Alena - Re: bart

Těžko odhadnout.. Bart je moc hodný.. kdyby to byla kousavka, bylo by to pravděpodobnější, u tak hodného freťáčka se mi to nezdá.. už několikrát se stalo, že u nás lidi svého ztraceného freťáčka našli.. tak třeba se to podaří i u Barta :-) doufejme :-)

Aďa - Televízia

Alen a čo telka?U nás bežne v správach na konci ide zvieracia pátračka a ukazujú aj foto,nemáte niečo takéto?Veľmi by som Bártíkovi priala,aby sa vrátil domov...

Alena - Re: Televízia

Adi, v mnoha ohledech jste (SK) mnohem dále než my (např. čipování atd) a v tomto případě i se zvířecí pátračkou.. u nás nic takového není :-( fotbal, hokej, to neopomenou nikdy, kdo kdy kam a za kolik, ale zvířátka jsou bohužel někde hluboko vespod.. nejsou tak atraktivní finančně.. jinak si to neumím vysvětlit..

Aďa - Re: Re: Televízia

To je smutné,nevedela som to,je to škoda,lebo ak nie majitelia,tak aspoň niekto zo známych by si skôr spomenul,keby ho videli na foto v telke...

Vera Wi - televize

Nešlo by to nějak přes pana Srstku ?

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 22
Celkem: 2842615
Měsíc: 31408
Den: 1769