Jdi na obsah Jdi na menu
 


BEAUTY = DOLFÍK

p1010116.jpg10.3. BEAUTY je cca roční freťáček, nádherný, stříbrňák s bílou hlavičkou a ponožkami... :-) je takový krátký - oproti jiným samečkům, ale o to roztomilejší.. je moc hodný.. pravděpodobně se někomu ztratil, našla ho Policie v Chomutově a prostřednictvím místního ZOOPARKU se dostal k nám. Napsala jsem na stránky MeÚ v Chomutově, aby vyvěsili, zda ho někdo nehledá.. a tak je Beuaty k adopci s tím, že pokud by se do půl roku ozval majitel, bude Beuaty k navrácení původnímu majiteli.. tedy s tím, že dočasný adoptivní majitel má dle zákona nároka na úhradu všech účelně vynaložených prostředků na Beuatyho.. Má nádherná očka.. lítal doma, trochu se bojí, tak se všude schovává, ale vůbec nekousne, ani náznak :-) bude to super společník :-)

11.3. Beauty je super... je strašně hodný.. sice se trochu bojí, občas vyjukaně koukne, co že se to kolem děje, asi je u nás na něj velký chaos.. nezvyklý... tolik freteček, tolik nových věcí.. ale vůbec ani náznak kousnutí.. je vidět, že se o něho velmi dobře staral a moc dobře ho vychoval.. Halo halo nehládete ho někdo? :-)

14.3. Beutik je suprový.. občas se lekne, tak se jakoby ožene, ale nekousne.. je strašně heboučký do ruky, takový sametový.. prostě šílený mazlíček :-) a strašně moc hodný.. neškrábe na klec, nedobývá se ven, je opravdu moc hodný.. a když je puštěný, lítá a zkoumá... a snaží se vyskočit na gauč, ale zatím se mu to nepovedlo, má krátké tělíčko.. ale je to jen otázkou času, kdy se to naučí :-) je vytrvalý jako všechny fretečky :-) Zkusím dnes udělat další fotečky :-)

16.3. Beauťásek je super... velmi rád si hraje a o pozornost si dokáže říci jemným štípnutím :-) skotačí, lítá, je úžasný :-)

18.3. Beuaty už u nás taky "počítá metr", cca v neděli 27.3. by si pro něho nová majitelka měla přijet. Bude se stěhovat do Prahy :-) Včera jsme ho vzali ještě na veterinu, jestli náhodou není čipovaný, abychom ho případně mohli vrátit původním majitelům, ale čipovaný není.. nikdo se zatím neozval, takže nevidím důvod, proč by Beauty měl "čekat" pořád u nás a nemohl být v nové pohodové rodině.. my s ním ani nikam nemůžeme chodit, protože je tak krásný, že ho všichni obdivují.. dokonce i vet včera řekl, že tak krásnou freťulku ještě neviděl.. :-) a navíc je to hodný fretčí puberťáček.. rošťačí:-) jako správná fretka :-)

23.3. Beautísek stejně jako Amálka a Olorek pomalu "balí kufry", stěhovat by se měl v neděli.. :-) potvůrka naše krásná :-)

27.3. Beauty odjel domů.. :-) k super nové paničce :-) Je to její první fretka, ale má kamarádku s fretkou, takže dostatek informací a možná bude mít Beuaty i fretčí kamarádku :-)

28.3. První zprávy od Beautyho z nového domova:

Dobrý den,
Beauty je neuvěřitelně pohodový chlapeček. Včera večer očichal celý byt, a třeštil jako blázen. Ale asi ho to nějak zmohlo, protože dneska vydrží lítat vždycky jenom chvilku, pak se natáhne na "dečku" (aneb čtverec fleecu) kterou si zatáhl za poličku a vyspává nebo se jen tak válí. Jen mám pocit že od rána škytá, asi na něj někdo vzpomíná ;), taky si sem tam pšikne, ale to si myslim je z toho jak noruje v záchodku. Momentálně na chvilku opustil své odpočívadlo, ale to jen proto aby se mohl pořádně podrbat, za poličkou na to nemá dost místa, a taky se dojít najíst a napít. Pokusím se udělat pár obrázků, ale kulišák se asi nerad fotí, protože jak vezmu do ruky foťák běží se schovat :)
Zatím zdravím já a Beauty se určitě taky k pozdravům připojí, jen co si odběhne schovat granulku.
M.

5.4. další zpráva Beuatyho, přejmenovaného na Dolfíka :-)

 

 

 

 Dobrý den,

 

 posílám pár obrázků Beautyho (teď mu ale říkáme Dolfík ;) ).

 Už si asi trošku zvykl, protože začíná hrát hru "stěhujme co se dá" nejraději  stěhuje záchůdky, jak ten v klaeci tak i ten co má venku. Jinak je ale strašně  hodný. Asi byl  zvyklý pouze na "přízemní" klece, protože ještě nenašel cestu na  patýrka, a to má to první dané opravdu hodně nízko, ale stejně ho ignoruje.

  Zdravíme a máváme z Prahy

 Markéta a Dolfík

 

beauty.jpg21.4. Máme nové fotečky Dolfíka a nové zprávičky.. byl venku s kamarádek Žofirem, moc si tedy do oka nepadli, Žofiro chuděrku Dolfíka tahal a tahal a Dolfík se ani nebránil... jinak si ale procházku užil a fotečky jsou ve fotoalbu :-)

A řekněte.. no není Dolfí (Beuaty) překrásný? :-) Markétě moc díky :-) za fotečky i za zprávy a za Dolfíka :-)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Markéta a Beautýsek (přejmenovaný na Dolfíka ;) ) - Dolfík?

Ahojky, ... dneska u nás byla kamarádka a prohlásila že Beautymu sice jeho jméno patří právem, ale na to jakej je to chlapák by se za něj měl stydět. Tak jsme se chvilku dohadovali a nakonec, když jí medvídek olízl patu prohlásila že má jazyk jak struhadlo. A to rozhodlo, po vzoru jistého "psího" hrdiny z nejmenované cyber-punkové fantasy (dobře jmenuje se to Divocí a Zlí a autorem je Jiří Kulhánek) byl Beauty přejmenován na Dolfíka. Pravda musim si na to zvyknout i já ale chlupáč neprotestoval (asi proto že byl uplácen dobrotama ;) )

kristýna - BEAUTY

ten je tak krásnoučký,a jak čtu tak asi i moc hodnoučký.ach jo hned bych si ho vzala ktomu mýmu roštákovy aby měl partáka,ale 2fretky v 2+kk by bylo asi už moc.škoda no

Alena - Beauty

Ahoj, je opravdu nejen krásný, ale také úžasný.. strašně hodný.. milý :-) jestli ho někdo hledá, musí být velmi smutný... uvidíme, jak tohle dopadne...

Markéta - Beauty

Ohooo, ... tak tomuhle chlapci jeho jméno opravdu patří právem, je to skutečně krásný klučina. Být jeho páníček, okamžitě ohlásím jeho ztrátu nejméně do "policejní ustředna pátrá a informuje" je nádherný.
Hnedle bych si ho vzala domů.

Aďa - Beauty

Veľmi pekné meno a je to hotový plyšáčik:-)Možno bude mať také šťastie ako John a pôvodný majitelia si ho nájdu,veľmi mu to želám.

Hanka a Bédíček - Beauty

No ten je tedy krásný.. Je vidět, že je to teprve takové odrostlejší mimčo.. :-) Snad se dostane do dobrých rukou, držíme palečky.. :-)

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Statistiky

Online: 18
Celkem: 2813722
Měsíc: 27957
Den: 1149