Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bianka

p1010051.jpg Bianka

p1010051.jpg24.1.15 Dnes jsme dostali do útulku dvě albínské holčiny, mladé, loňská nesocializovaná mimina, velmi krásná :-) Angelínu a Bianku. Holky jsou fakt nádherné, však nevychované. Nejsou naučené na záchůdek - lidé je měli venku a jejich "chov" je přestal bavit.. Takže bude na nás holky vychovat a najít jim nový domov, kde by byly chtěné a milované. Jsou mladé, a tak věřím, že se nám to podaří :-) 

3.4. Holky udělaly pokroky, lítají o 106 a zvykají si. Tím, že nebyly vůbec zvyklé na lidskou ruku, to jde pomaličku, ale daří se :-) Jsou to správné rošťandy.. Zatím nejsou moc čistotné, tak doufám, že i toto se časem naučí.. Protože dvě krásné bílé holky se to musí naučit :-) 

20.7. Holky jsou již dávno po kastraci, obě v pohodě, velmi hravé :-) Nádherně si spolu vyhrají a dovádí :-) Jsou připraveny k adopci, ne však k začátečníkům a dětem, spíše k někomu, kdo fretkám rozumí. Nejsou vhodné k dalším fretkám, na ty útočí. 

23.10. Holky jsme rozdělili, Angelína odjela do nového domova k od nás již adoptované fretečce, a má se super. 

Bianka si na samostatný život zvykla, nijak jí nevadí, jinou fretku nechce přijmout, ty napadá, ale stal se z ní naprostý miláček. :-) Může spát i v posteli.. Takže z divošky je andílek :-) je skvělá. A připravená k adopci :-) Možno i k začátečníkovi, možná by se snesla i s klučinou, ale k fretčí holce v rodině bych ji nedoporučovala. 

11.11. Bianka odjela dnes do nového domova do Hradce Králové. Těšíme se na první zprávičky, jak se má :-)

21.2.2016 Bohužel brzy po adopci jsem zjistila, že Bianka nešla vůbec tam, kam bylo při adopci sděleno, ale ke druhé ze dvou sester, které tu pro Bianku byly, k té, která měla děcko. Ač jsem tvrdila, že Bianka k dětem není.. Pak se začaly vymlouvat na to, že ta první sestra se stěhovala a tak jim Bianku dala, čemuž se nechce věřit, jelikož adresu uvedly už do domova, kde byla, jenže já v té době nevěděla, že Luštěnice jsou jen jedny, a to zde u MB, a nejsou žádné u Hradce, jak jsem při adopci byla chybně uvedena v omyl.. Pak byly další problémy, že Bianka smrdí atd, a snažila jsem se už od vánoc si pro Bianku dojet. To se mi nedařilo, jelikož nová rodina neměla čas.. takže nakonec se mi to povedlo minulý týden, a tak je Bianka zpět u nás.. uf :-( nevím, jak už mám lidi při adopcích prověřovat, aby potom nemusely fretky trpět tím, že někomu smrdí, nemohou běhat, a při mé návštěvě se schovávají.. to fakt není šťastná a spokojená fretka, jak má být... naše fretečky když přijdu, tak jsou všichni šťastné, a chtějí ven, běhat a mazlit.. a neschovávají se.. takže Bianka je zde, šťastná, běhavá, skotačivá, řádí o 106, a budeme ji hledat opravdu domov, kde by byla šťastná :-) 

3.3. Bianka dnes odjela do nového domova !!!! má dva velké a dva malé dvounohé kámoše, a tak věřím, že jí bude dobře :-) a těšíme se na první zprávičky z domova. 

20.11.16 Po několika měsících se nám vrátila Bianka z adopce. Nová rodina se rozvádí a nemůže si Bianku a ještě jejího kámoše, kterého si pořídili, vzít do nového bydliště. A tak jsou oba u nás. 

Bianka je superová holka, hodná, milá, krásná :-) a může jít hned do nového domova, který, pevně věřím, bude už napořád. Budu na ni o to více opatrná při výběru. Už nechci, aby zažívala znovu vracení se do útulku.  Nemá však ráda jiné fretečky, a tak je vhodná jako jediná fretka v domově, však s dětmi nemá problém. Je miloučká a mazlivá. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 18
Celkem: 2840952
Měsíc: 30516
Den: 1172