Jdi na obsah Jdi na menu
 


BONIFÁC

p1010205.jpg14.5. Dle plánu jsme dnes dostali dva kluky - albíny. Pojmenovali jsme je BONIFÁC.  Bonifác je mužské křestní jméno latinského původu, odvozené z výrazu „homo boni fati“, tj. „muž dobrého osudu“. Věříme, že mu jméno pomůže už mít osud jen dobrý :-) Oba kluci byli totiž nalezeni asi před měsícem na autobusové zastávce u frekventované hlavní silnici v Poděbradech.. kdyby je hned ráno jejich zachránce nenašel, mohli oba skončit velmi špatně.. raději nedomýšlet.. p1010206.jpgA tak jsou oba kluci u nás.. Bonifácek trochu (hodně) bráchu kousal, a tak má bráška pěkně vykousaný krk, ale už se mu hojí..  už bydlí každý sám a tak bude vše v pohodě.. zvláštní, že každý klučima má jakoby monokl na jednom oku.. .. ale s mytím musím chvíli počkat, než si na sebe p1010207.jpgzvykneme.. Jinak se mi zdá Bonifácek nekonfliktní, nekousavý.. uvidíme za pár dní. Jinak jsou kluci asi roční, myslím si, že se proště někdo takto zbavil dvou dorostlých říjných samců, se kterými si nevěděl rady..

Bonifácek je takové bílé zlato.. je moc hodný.. nekonfliktní.. nejraději běhá, což je jasné. Na příští týden máme v plánu kastraci :-) aby mohl co nejdříve do nové rodiny. :-)

18.5. Bonifác je opravdu zlatý..je tak strašně hodný, miloučký, fakt mě dostal :-) je to miláček :-)

22.5. Bonifácek je dnes na kastraci :-) Je to opravdu zlatíčko.. :-)

23.5. Bonifác po kastraci naprosto v pohodě. ještě ATB, stehy a hurá - může si hledat novou rodinu :-). Je to fakt zlatíčko :-)

4.6. Bonifác má kámošku !!!! Bydlí s Jasmínkou, která se mu tam vecpala.. tak to u nás v útulku hodl chodí.. chlapi jsou "nemožní" a holky si musí samy nacházet partnerty.. takže potom, co se Štěpánka nastěhovala k Mimovi, chodila tak dlouho kolem klecí Jasmínka a já zkoušela, který z chlapů ji přijme, až se uvolil Bonifác :-) Takže bydlí už pár dní spolu a mají se fajn.. Bonifác má Jasmínku rád :-) pořád ji oblizuje (stejně jako Mim Štěpánku) :-) a tak, kdo by chtěl adoptovat 2 freťule, které už jsou velcí kámoši, má možnost :-)

20.6. Bonifác s Jasmínkou jsou pohodová dvojka.. :-) a velmi čistotná :-) Bonifác vůbec je takové zlatíčko.. :-)

Boní a Sid25.6. Bonifác odjel v pátek 22.6. do nového domova k Plzni, stěhoval se ke kamarádovi Sidovi :-) Se Sidem se zatím seznamují, ale není to nic "drastického", kluci si vcelku padli Boní na procházcedo oka, takže jde jen o to, naučit se spolu žít :-) Už máme první zprávičky z nového domova a fotečky :-). Kluci už byli na procházce.. :-) Je to skvělé !!! Moc díky :-)

03.07.2012 - další zprávičky z nového domova od Bonifácka :-) Díky moc.. fakt mám velkou radost, a moc to Bonifáckovi přeju, že má takový domov, Sidovi že má super kámoše a vám, že máte skvělou dvojku :-) úžasných freťulí :-)

bonifac.jpgDobrý večer, posíláme fotečky z domova jak už hezky spolu spinkají - ne vždy a pořád =0))) Bonifácek začíná lumpačit. Už si nenechá od Sidíka kousat- také ho už kousne =0))) ať si to kluci hezky vyřídí samčo.

Občas to vyzkouší i na nás, ale to sním okamžitě přestáváme mluvit a nevšímáme si ho, tak celý den je uražený a nedává pusinky =0))) Také okoukávají moresi od sebe. Sidík ho naučil otevírat skříně a Bonifácek ho naučil kousnout a utéci =0)))) opravdu dvojka k pohledání. Snad to bude více a více. Když jsme na vycházce a Sidík mu uteče v nedohledno začíná panikařit a utíkat co nejrychleji směr domů, ale věříme že se to časem změní- dělá ohromné pokroky.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Statistiky

Online: 18
Celkem: 2814473
Měsíc: 28135
Den: 1213