Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČESTMÍR

p1010309.jpg

 10.1. 2013 ČESTMÍR k nám dnes přijel až z jihu Čech, kde byl umístěn od července v ZS. Je moc hodný, milý, vychovaný, socializovaný, hravý, úžasný freťáček, albín. Původně byl odchycen městskou policií v Č.Budějovicích, v ulici Dytrychova. Tak když by ho někdo hledal, je u nás :-) . Ale protože je to už dlouho, uplynula i zákonná lhůta k navrácení zvířete původnímu majiteli, asi už se nenajde... A tak je Česťa k adopci. Je obrovský, velký, zatím nekastrovaný, věk odhadujeme na cca 1,5 roku. Zcela jistě je mladý. Líže pastu a vůbec nekouše. Na to, že dnes přijel, po tak dlouhé cestě, je až neuvěřitelné, jak skvěle reaguje a jak je úžasný :-) Zatím však nevím, jaká bude jeho reakce na jiné fretky či jiné zvíře. To až časem.. :-)

18.1. Čestmír je skvělý. Je to dospělý klučina, takže na kamarádství s jinými fretkami moc není, ale k lidem je suprový.. Není však rád zavřený v kleci, a dokáže v ní opravdu vyvádět a snaží se dostat za každou cenu (bohužel opravdu za každou cenu, i za cenu vlastního ublížení si) ven... Takže na něho musíme pořád dávat pozor, teď bydlí ve ferret nation, a ta se zdá, být bytelná a bezpečná i pro takového rošťáka, jako je Čestmír. Jinak je Čestmír čistotný a fakt moc milý :-)

2.2. Česťa jde čím dál víc do říje a vzhledem k jeho neukojitelné touze a tím pádem neustálému šplhání po klecích a hledání samičky, což může být pro něho i nebezpečné, protože už se mu povedlo se jednou zachatit za přirození za klec, v nejbližší době podstoupí kastraci. Poté už může jít do adopce, co se lidí týče, je naprosto skvělý.. lední medvídek :-)

7.2. Z Čestík se pomalu ale jistě stává  moje další srdcovka.. tím, že nemůže běhat sám bez mého dozoru si ho beru často dolů do obýváku.. je neskutečně milý... vše už zná, vůbec od prvopočátku se choval, jako by tam byl vždycky doma, a když už ho šmejdění nebaví, vyleze si ke mě na gauč na pomazlení.. tohle je strašné :-) není možné tyhle šelmičky nemilovat :-) :-) :-)   

22.3. Čestmír je už dávno po kastraci, ránu již má zahojenou a stal se z něho naprosto skvělý freťák. Je velmi kamarádský a společnost dalších freťulí mu velmi prospěla. Bydlí společně s Jamalkem, Artíkem a Surry, a nejvíce si rozumí a vyhrají si společně s Artíkem. Proto i do nové rodiny může jíž Čestík k jiné fretečce, se kterou by si rozuměl, nebo ještě lépe s některou freťulí z této čtyřky :-)

7.12. Adoptovaný společně s Jamalkem a Artíkem, k paní Dáše do Prahy. Moc děkujeme. 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Leona Horáčková - dotaz

Dobrý den, je Čestík ještě volný děkuji.

Alena - Re: dotaz

dobrý den, ano, je. AN

Marie Tuckova Belohlavkova - To semilibi :)

Jak uz jsm psala,dobry den,mela bych zajem o fretku jako je presne Cesta.
jsem od berouna,tak nevim jak brzy bych se mohla k vam dostat,ale urcite me zaujal!!! tesim se moc, snad brzy budu moct prijet.Pozdravujte Cestu i ostatni fretacky,papapa

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 17
Celkem: 2835673
Měsíc: 30459
Den: 1449