Jdi na obsah Jdi na menu
 


Charlie

img_1758.jpg Charlie

6.3.2016

img_1758.jpgVčera jsme si z Jablonce n.N. přivezli 11ti měsíčního klučinu Charlieho, který musel prozatím pryč z domu, jelikož sousedi v domě si velmi stěžovali na jeho říjňácký smrad. Aby s ho rodina nemusela vzdát, nabídli jsme pomoc, že Charlie u nás zůstane po dobu kastrace a poté léčby a ještě chvilku, než ho opustí hormony, aby se pak mohl v klidu vrátit domů a zůstat :-) Takže snad tento týden zvládneme kastraci, a Charlie u nás pobyde cca 2 měsíce.. tady už se jeden říjňák ztratí :-) a rodině pomůžeme z problémů a Charliemu zachráníme domov. Tak co víc si přát :-) Rodina samozřejmě kastraci a léčbu hradí, toto nezasáhne do rozpočtu útulku.. my jen pomůžeme péčí a pobytem :-)

9.4. Tak uplynul měsíc, a původní rodina se v podstatě neozvala, ani neposlala slíbené finance na kastraci Charlieho.. a tak vlastně vůbec nevím, co se bude dít dál.. zda si Charlieho vezmou zpět, nebo u nás zůstane.. nevím... :-( 

Charlie je šílený prasátko a děsný divošek... na záchůdek nechodí vůbec, a když běhá, jde po nohou... 

19. 4. S Charliem nic nového. Rodina nereaguje, a já jim dám čas do konce dubna, aby si Charlieho vyzvedli. Pokud se tak nestane, dáme Charlieho vykastrovat na naše náklady a budeme mu hledat nový domov. Jiné řešení nevidím :-(

13.5. Ke konci dubna jsme kontaktovali majitele, jak to tedy bude s Charliem.. po dlouhé době se paní ozvala, že to probere s partnerem a ozve se, a zase nic.. naše stanovisko bylo takové, že pokud nebude komunikovat a nevezme si zpět Charlieho do konce dubna, tak zůstává v útulku, půjde na kastraci na naše náklady a následně mu budeme hledat novou rodinu. Toto majitelka ví, a přesto se neozvala.. takže Charlie půjde na kastraci, trochu to výchovy, protože je to děsný divoch, a následně mu budeme hledat nový domov. :-)

24.6. Charlie byl dnes na kastraci, kterou zvládl s přehledem a už lítá opět jako blázínek. S adopcí musíme ještě počkat, je to opravdu mladý "cvok" :-)

charlie.jpg24.8. Charlie je přesně 2 měsíce po kastraci a stal se z něho naprosto suprový kluk... vymazlený Tinkou, 12ti letou holčinou, která zde byla na prázdninách, takže lze doporučit i k začátečníkovi. Je očkovaný, zatím 1x proti psince, čipovaný a čeká na tu správnou rodinu.. nejlépe aktivního páníčka, který by se mu věnoval a chodil s ním třeba i na procházky :-)

3.10.16 Charlie našel tu správnou rodinu, která se mu bude věnovat, a ještě jako bonus kámošku Kessi :-) moc děkujeme za super adopci :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 9
Celkem: 2834446
Měsíc: 30044
Den: 1341