Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČIKO

 Čekáme další 2 freťulky, které již nemohou zůstat ve svém domově, Obrazek ročního tchořího samečka (kastrovaného) Čika a půlroční holčinu Lili...měli bychom je dostat co nejdříve.

14.7. dostali jsm 2 fretky "Pražandy" - samečka Čika a samičku Lili... (ADOPTOVANÍ)  tchoří, a příšerně moc hodné... Lili byla velmi přeříjená, a tak jsme hned domluvili kastraci, operaci Lili podstoupila včera večer - kvůli vedru... i tak to bylo těžké, Lili se po kastraci probrala poprvé v půl druhé v noci, tak jsme se společnými silami napapkali, dostala medik s vodou a šla zase spinkat... ráno v půl 6 vstávala znovu, už to bylo lepší, papkala sama a teď - dopoledne, už běhá s ostatními freťulemi, Čikem, naší Peťulkou a naším Pepíkem... je to krásný pohled :) Lili už má hového páníčka, čeká na ni, jen co se Lili uzdraví po kastraci... zatím nechce moc papkat, zhubla, ale jinak je neskutečně hodná... Čiko také...vzala jsem ho s sebou v sobotu na výlet, prošel tolika rukama, a každý si ho nemohl vynachválit. Je to moc hodný sameček.

27.7. Lili se zotavuje po kastraci, včera jsme byli na vytažení stehů, vše je v pořádku, Lili však je příšerně hubená, zatím těžko hledám něco, co Lili bude papkat...vždy dojde hladově k misce, čuchne, a odejde od ní... Už jsem zkoušela snad úplně všechno, 6 druhů granulek, kapsičky whiskas a kitekat, 2 dny jsem jí krmila stříkačkou výživnou pastou....nakonec jsme skončili u syrového kuřecího masíčka...to Lili chutná... Čiko si více pochutná na konzervičce...

30.7. Liluška je pořád kost a kůže, ale je je úžasná...skotačivá, šplhá po kleci a vždy je první venku u misky :-) nejraději stále konzervičky a syrové masíčko. Vypadá, že to zvládneme...

2.8. Liluška je pořád hubená, ale je první u misky :-) šplhá po kleci a nic si nenechá utéct :-) je velmi nekonfliktní, se vším živým :-) Dnes si pro ni přijede nový páníček a poputuje do nového domova k fretčímu kamarádovi. :-)

2.8. ČIKO odjel už v sobotu také, na zkoušku na týden do nové rodiny.. myslím, že zkouškou projde, je naprosto úžasný :-)

1.9. Čikoušek je v novém domově společně s Lindičkou  a tak další už píši jen společně u Lindy :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Statistiky

Online: 11
Celkem: 2813647
Měsíc: 27934
Den: 1148