Jdi na obsah Jdi na menu
 


DATCHI

 

2. šampaň samička - Datchi  (adoptovaná) - nar. 2007, také moc hodná, drobná samička, zdá se nám po zdravotní stránce trochu v nepořádku a z toho důvodu půjde Datchi hned dnes na kastraci.. majitelka souhlasí a slíbila kastraci uhradit.

7.9. Datchi je po kastraci, dala nám tedy zase zabrat.. celou noc.. Je drobná, hubeňounká, a asi právě proto i narkózu a vše snášela celkem hůře, když jsem si ji brala z veteriny, modlila jsem se, ať přežije.. a povedlo se, Datchi byla na kastraci v 17 hod a probrala se poprvé u veta cca ve 20 hod a potom jsme ji doma "cpali" medem a vodou.... pak v jednu v noci už to bylo lepší, ve 2 už trochu papkala a ve 4 ráno už spořádala celou výživnou kapsičku Viyo... pospávala si stále na teplých gelových polštářcích a tak už je dnes ráno Datchi OK.. Odpoledne mažeme na kontrolu a ATB, ale už si troufám říci, že Datchi bude OK. Ještě trošku vykrmit, ale to nebude problém, k jídlu se mají ukázkově a papkají naprosto všechno.. :-) 

9.9. Datchi je naprosto úžasná... také droboučká, že byste ji rozmáčkli, ale statečná, hodná, milá, prostě k sežrání :-) Papká a má se k světu, bere ATB po kastraci a vypadá to, že časem bude vše OK.

11.9. Zvážila jsem včera Datchi, má 490 g.. abychom Datchi  co nejvíce s rekonvalescencí, nasadili jsme výživnou kaši co chutnala tak strašně Madlence. Dáváme ji všem, Chitě i Charliemu.. tak snad budou brzy fit :-)

14.9. Datchi je strašně moc miloučká... příšerně moc hodná freťulka.. bojácná, asi jak je maličká, ale nikdy, opravdu nikdy, ani když se bojí nebo tak, žádný náznak kousnutí.. ráda se mazlí, asi se v náručí cítí v bezpečí :-)

22.9. všechny fretečky jsou kouzelné.. strašně hodné, milé, suprové.. Chitunka, Datchi i Charlie..  Datchi je moje zlatíčko.. po kastraci ještě zhubla.. papká sice sama granulky, ale ne moc, dáváme jí ještě rekonvalescenční kaši, tu sama nechce, krmíme ji stříkačkou a věříme, že Datchi brzy přibere :-)

23.9. Datchenku jsem vyměnila za Madlenku, která je již zcela samostatná a vzala jsem si ji do postele.. byla úžasná.. vůbec se ode mě nehla :-) celou noc.. jen si odskočila na WC a zase se vrátila do teplíčka pod peřinu :-)

24.9. Myslím, že se Datchence u mě v posteli líbí :-) krásně se zachumlá, natáhne se jak široká tak dlouhá (což teda není moc, protože je pořád jak nitka), a užívá si teplíčka :-)

27.9. Datchi je další, která mi neskutečně přirostla k srdíčku.. je úžasná... šíleně miloučká, hodňoučká, a přitom tak malá, hubená.. moc se o ni bojím. krmíme několikrát denně rekonvalescenční kaší, a tak Datchi začala krásně přibírat a věřím, že se ze všeho vylíže :-) spinká se mnou, usíná na mě, když si večer výjimečně pustím TV (tuhle prospala celého Harrycho Pottera :-)  a bylo jí úplně jedno, že tam fretky používali jako krmivo.. prostě spala :-) )

5.10. Datchenka už je vcelku v pohodě.. ožila, stává se z ní znovu "fretka".. zatím papká jen konzervičky.

30.11. Dopísek od Datchenky z adopce :-):Rybička Datchi měla včera ráno 630 g. K tomu má tak huňatý kožich, že vypadá jako pořádný kus.
Posílám nějakou fotku. Má se skvěle, je hravá, žravá a tváří se, že je fit. Akorát ji asi po novém roce bude čekat zubař
.

p1100534.jpg

p1100497.jpg


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Renda Karafiátová - Datchi

Ahojahoj, Datchi je maminka mojí fretečky Chici a Chicoletto je tatínek. Mooooc jim přejem at se jim v novém domově daří :o)

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 20
Celkem: 2840184
Měsíc: 30370
Den: 1059