Jdi na obsah Jdi na menu
 


ELA

Ela vlevoEla je klasická tchořenka s maskou. asi rok stará. Je moc hodná. Byla již hodně přeříjená, takže včera byla na kastraci.. je velmi drobná, štíhlouká, krásná. cca za 14 dní po vytažení stehů může jít do adopce.. však k tomu je podmínka, buď k jiné fretečce v rodině, se ela.jpgkterou by mohly být spolu nebo společně s některou holčinou z Plzně, protože není vůbec zvyklá být sama nechceme žádnou z těchto freteček vystavovat stresu z osamění.

11.5. Elí byla na kastraci včera, naprosto si získala celý personál, tím, jak je milá, jak se krásně protahovala, prostě je úžasná :-) a vše zvládla perfektně :-)

13.5. Elí dobírá ATB, pak stehy a také může jít do adopce :-)

30.5. Elí také odjela do nového domova k fretčím kámošům.. a má super nový domov. Děkujeme.

8.7. Máme dopísek od Elinky: aledoma3.jpg

 

 

 

 

 

Zdravíme všechny!

Hned na začátku bych se ráda omluvila, že píši tak pozdě! Asi tak před měsícem sem si od Vás odvezla Elinku ( jednu z Plzeňaček ).

 

Elinka zvládla cestu do ČB skvěle, téměř celou ji prospala. Je to takovej malej spáč. V prvních dnech nedělala nic jiného než, že se najedla a šla spinkat, probudila se vykakala najedla a šla hned spát. Dnes už je z ní krásná freťulka.Konečně jí nejsou cítit žebra a dokonce je už těžší než ta naše potvora Zuzanka.Baští skvěle...neměla žádný problém s přechodem na Ferret complete a může se utlouct po konzervách od gimpetu. 

 

Ze začátku se Zuzka Elinky bála, zato Elča ta hned prošmejdila klec sežrala Zuzce snad všechny granule a vypadala že je vše v pořádku...Jenže pak šla Zuzka na kastraci a po ní je jak bláznivá kvočna, četla sem že prožívají falešnou

březost- tak teď čekáme až to pomine.Zatím jsou holky každá ve své kleci, protože by Zuzka chtěla Elinku neustále někam tahat a jí se to nelíbí, tak tu věčně větráme :) Elí je správná freťulka, pokaždý když je venku tak se mi někam zahraboší, naposledy to byl šuplík s ponožkama... A vůbec jí nedělá problém mi asistovat při úklidu či praní prádla :)

 

Zrovinka dneska sem se s Elí mazlila a zůstávaly mi chomáčky chloupků v prstech

- shazuje srst a pod ní jí roste krásná nová, akorát teď chudinka vypadá jako otrhaná slepice.

 

Musím říci , že Vás opravdu obdivuji, jak dokážete pracovat a starat se o tolik freťulek.

 

Posílám pár fotek a hlásím se do projektu 100x100.

S pozdravem Michaela Janíková

 

eladoma1.jpg

eladoma2.jpg

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 19
Celkem: 2835917
Měsíc: 30554
Den: 1498