Jdi na obsah Jdi na menu
 


ELIŠKA od Kessi

snimek_169.jpg16.11. Včera jsme si dovezli dvě další freťulky, holčiny, 2,5 leté, kastrované, albínku ELIŠKU  (ADOPTOVANÁ) a tchořičku KESSI. Majitelka téméř plakala a velmi nerada je dávala pryč, ale z důvodu stěhování jí nic jiného nezbývá.. Holčiny jsou krásné, prý trochu štípou, tak je musíme ještě "vyzkoušet" a uvidíme.. zatím je máme od včerejšího večera, tak nic moc více nemohu napsat..

24.11. Eliška je suprová freťulka, která může jít i k začátečníkovi.. Kessi je trochu divočejší, občas štípne.. ale je také v pohodě.. :-) jsou to hodné freťule, chodí na záchůdek a tak :-) Mohou jít také hned do adopce, nejlépe k dalším freťulkám, nejsou zvyklé být samy..

7.12. Eliška je předběžně zamluvená, zájemce se na ni přijede podívat ve středu.. :-) tak uvidíme.. čekáme ještě na dotazníček, abychom věděli, že dáváme freťulku do těch nejlepších rukou :-)

9.12. Tak se včera přijel pán s paní podívat.. a ejhle, Elišce se asi nelíbili, protože pána velmi slušně kousla do tváře.. a protože mají doma 5ti letou dcerku, z adopce asi nebude nic :-)

Takže Eliška i Kessi jsou stále volné :-)

20.12. No, Kessi si budeme muset vzít taky "do parády"... velmi ráda si kousne.. Eliška je hodnější.. prozatím si v pohodě vegetí spolu a jsou spokojené.. a čekají na navou rodinu :-)

21.12. Eliška včera večer odjela do nového domova v Jablonci ještě k fretčí kamarádce.. Všichni - noví majitelé - kamarádka i Eliška vypadali spokojeně.. snad budou mít krásné společné vánoce a přejeme Elišce jen vše nej nej do nového roku.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pavla - Eliška

Tak Eliška se po pár dnech zabydlela, sice ji naše Gedžitka ze začátku občas no víckrát kousla a bránila si svoje ale po čase z nich jsou super kamárádky, které spolu chrupkají dovádějí a jsou štastné. Taky Eliška nám po pár dnech udělala radost, přítele z ničeho nic kousla do brady, kde mu zůstaly na vánoce její 4 obtisknuté zoubky:D no a po pár dnech naše zlatíčko se zakouslo i do mě , do nosu, tekla trošku krev a docela to bolelo a na pámátku tamm mám už 4 měsíce jizvu :D no holky jsou super ale Eliška občas nečekaně kousne, mazlí se a pak docela dost kousne.. Nevím co dělat..?? nenapadá vás něco?? jinak jsem se chtěla zeptat jestli nemáte náhodou kontakt na její první majitelku, poslala bych fotečky a poradila se i s ní:)Zrovna teď tu kolem mě běhají kvokají a blbnou, jsou to zlatíčka.. Děkuji za odpověď Pavla z Jablonce

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 19
Celkem: 2830932
Měsíc: 29771
Den: 1034