Jdi na obsah Jdi na menu
 


FERDA a MARČA = BARČA

23.9. Tak se vše podařilo dle plánu a paní JT nám přivezla 5 freťulek.. musím říci, že byly v dobré péči.. jsou krásné a hodné.. a víceméně mohou jít hned k adopci, fotky jsem bohužel nestihla, zkusím to dnes :-)

 tchořovitý nekastrovaný sameček FERDA (ADOPTOVANÝ), správný prdloušek, trochu divoký, hravý, ale hodný. Ferda je takový divošek.. potřebuje hodně prostoru a pohybu a nejsem si jistá, že mě nekousne.. raději bychom pro něho zkušenějšího chovatele než začátečníka. Ale venku se Ferdovi moc líbí :-)

18.10. Ferda potřebuje hodně pohybu, lítat, běhat, unavit se a pak je v pohodě.. prostě normální fretčí kluk..

5.11. Ferďásek je správný uličník a pořád čeká na novou rodinu... haló haló kde jste?  :-)

8.11. Ferda odjel včera spolu s Marčou do nového domova :-)

tchořovitá nekastrovaná samička MARČA (ADOPTOVANÁ), sestra Ferdy,  je možné, že je 3 týdny březí a tak musíme počkat, zda ano či ne.. a pak by mohla hned k adopci.. také moc hodná samička. Marča je taková těžká, tak si myslím, že možná ta miminka budou.. musíme počkat cca do 15.10.

5.10. Včera jsme s Marčou navštívili veta a ultrazvuk a žádná mimča se neprokázala :-), takže Marče už nic nebrání v adopci. Je hodná, milá, taková správná rošťanda..

18.10. Marča je skvělá.. hodná, rošťanda, ale protože občas si ráda "kousla" do Soničky i Tutesky, dostala "samotku".. není moc vhodná k jiným freťulím, pro začátečníka v pohodě :-)

27.10. Marčinka by moc potřebovala nový domov.. je moc hodná.. někdy se bojí, schovává se, ale to se spraví když se bude cítit dobře.. potřebuje pohlazení, lásku... prosim prosim :-) za Marčinku :-) je to zlatíčko..

5.11. Marčí nám dělá strašnou radost.. je z ní skvělá freťule, strašně skotačivá, už získala jistotu i prostředí a blbne, dovádí, skáče, chodí si pro dobrotky, mazlit se, je to fakt skvělá fretka. S klidným srdcem doporučuji i k začátečníkovi.

8.11. Marčí odjela spolu s Ferdou včera do nového domova :-)

 

21.12. dostali jsme - tedy už před 14ti dny, zprávičku z nového domovat od Ferdy a Barči (původně Marča):

 Je to měsíc, co jsme si je dovezli a určitě jsme všichni udělali kus práce. Z Ferdy se stává báječnej kluk, hravej, umazlenej, už 14 dní nekouše. Barča je spíš šmejdilka, občas se staví, mazlit ano, ale ráda si občas kousne, hlavně do ucha.  Jinak zvládáme moc dobře, milujou sníh, donesli jsme jim kalfas se sněhem a Ferda tam tak noroval...byla to strašná sranda.Mají rádi ovoce, ale co vede- žlutá paprika, po té by se utloukli, když ji cítí. Ferda je macek, nabyl na srsti a má jednu bradu navíc, tak snad nebude dál nabírat, dieta je nemožná. Honí se perou prostě divočina.  Posíláme pár foteček...jsou krásní

14.2.14- po více než dvou letech se nám ve středu z adopce z důvodu změny rodinných podmínek vrátili freťulky Ferda s Marčou. Jsou moc hodní.. Marča má zase trochu problémy se změnou, schovává se pod skříň, ale Ferda spolu s dalšími kluky, se kterými byli v adopci - Olorkem aTanem - lítají a zkoumají nové prostředí a jsou naprosto v pohodě :-) Ferda s Marčou zatím nejsou očkovaní, tak jsou v karanténě a po nezbytné karanténní době a doočkování budou znovu k adopci. Jsou 4.5 letí, a tak mají nejvyšší čas najít novou rodinu, kde by mohli ještě krásně žít svůj fretčí život. Snad se podaří :-)

Vlevo na fotečce pod skříní se schovává Marča, vpravo je Ferda. 

p1010203.jpg

 

p1010199.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

11.3.Tihle dva se od sebe nehnou.. i když běhají všichni čtyři najednou, i s Olorkem a Tanem, Ferdu a Marču najdou vždy spinkat spolu.. Jsou úžasní :-) A moc hodní.. Podaří se ještě jim najít novou rodinu, aby nemuseli svůj život dožít v útulku? :-)

26.4.2014 Ferda s Marčou odjeli dnes do nového domova do Prahy.. zcela si získali srdce nových majitelů svým neskutečně hravým chováním a rošťačením.. :-) a tak vyhráli ve výběru mezi Ferdou a Žanetkou a Ferdou šampaňákem :-) přejeme jim vše nej a těšíme se na první zprávičky :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 25
Celkem: 2835853
Měsíc: 30543
Den: 1497