Jdi na obsah Jdi na menu
 


FIDO

fido2.jpg26.4.2012 V úterý večer (24.4.) k nám po předchozí domluvě byly dovezena majitelkou 2 fretečky - Fido a Jasmínka, které si už z osobních důvodů nemůže dále ponechat. FIDO je roční zatím nekastrovaný freťáček, albínek, moc hodný.. Necháme si ho chvíli u nás, zda bude po všech stránkách v pohodě, zařídíme kastraci a zcela jistě pak může jít do adopce, i k začátečníkovi.. Původem Fido pochází z "množírny", takže ze začátku svou majitelkou pěkně kousal, ale jeho výchovu zvládla opravdu na jedničku.. Fido (i Jasmínka) k nám přijeli vykoupaní, voňaví, s čistými oušky a ostříhanými drápky.. :-) péči měli skvělou.. a tak pro ně budeme hledat i stejně skvělý nový domov :-)

02.05. Fido je opravdové zlatíčko.. už je zamluvený, takže jen zařídíme kastraci (snad tento týden) a Fido se může stěhovat do nového domova :-)

fido1.jpgfido3.jpg

 

09.05. Fiďoušek je dnes na kastraci.. věříme, že vše bude OK a o víkendu by se měl Fido stěhovat do nového domova. Zároveň a kastrací bude Fido čipován (aby to měl všechno přijednom a nemusel znovu podstupovat bolístku s čipováním). Pak už jen ATB 5 dní, očkování proti vzteklině a "alou" domů :-) !!!! :-)

10.5. Kastraci Fido zvládl, dlouho si po ní pospinkal, v noci spinkal na vyhřívaném polštářku, ale už si do něho sám zalezl, dovnitř :-) asi aby mu bylo ještě tepleji.. :-) ráno spapkal (ze stříkačky) Viyo kapsičku a přesunul se do své klece :-). Fido má 2 stehy, ale když půjde vše OK, bude moci jít v neděli domů :-)

14.5. Fido dle plánu odjel včera domů... Dle prvních zpráv se mu zatím nechce moc papkat, ale uvidíme, snad mazlením a láskou se vše spraví.. Sl. Lenka jím byla tak nadšená, že je naprosto jasné, že udělá pro Fida všechno.. Není to její první fretečka, takže už má zkušenosti.. budeme čekat na další zprávičky.. :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Marek Lukča - čipování?

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda-li i tento freták spolu s dalšími, které v brzké době opustí váš utulek bude čipovaný? Nebo jste již od toho upustili? Píšete jen o kastraci ale o čipování ani zmínka, jak to tedy je?

Alena - Re: čipování?

Dobrý den. Všechny fretky od nás odcházejí čipované. S pozdravem. AN

Lucie Navrátilová - Fido

Dobrý den, jak se Fidovi daří? Nějak sem nepřibývají nové informace, ale chápu, že toho máte asi moc :-) Ráda bych ale věděla bližší informace..např. jak je Fido velký, kolik váží atd :-) Miluji albínky, proto se ptám :-)

Alena - Re: Fido

Dobrý den,
děkuji za dotaz... nevím, čemu se dá říkat, jestli toho je hodně, nebo málo.. spíš bylo několik dní volna, které jsem také chtěla strávit - kromě fretek - také s rodinou. A tak na informace prostě opravdu nezbyl čas :-) dnes přidávám foto a nějaké informace taky. Kolik váží však nevím, nevážím každou fretku, pokud nemá zdravotní problémy.. Fretka vyloženě není typ, který by byl rád v klidu na váze, a tak toto "mučení" vynechávám. Fido je pořádný freťáček, však Tadeáš a Felix jsou větší a těžší.. než Fido. Největší v útulku je momentálně Mim. Poté kluci Tadáš a Felix, pak Robert a pak Fido.. :-)

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 19
Celkem: 2835204
Měsíc: 30277
Den: 1416