Jdi na obsah Jdi na menu
 


FIGO

7.9.2010 - Povedl se další plán a včera večer, spíš pozdě večer - jsme si dovezli 2 kluky z útulku z Ústí nad Labem.. jsou to: 

p1010003.jpgFIGO  - albín sameček, pořádný kus "chlapa", ale divoký až hrůza.. Nevím nevím, za chvíli to u nás nebude útulek, ale krotitelská stanice.. uvidíme, jak se bude Figo vyvíjet dál :-)

9.9. Figo se také lepší... sice, je ho tedy pořádný kus a má pořádnou sílu, jakmile uvolním klec, vyrazí mi dvířka doslova z ruky a žene se ven silou lva... až z něj jde hrůza.. ale i on bych řekla, že se lepší, že klid a pohoda jsou na něm znát, a až zjistí, že se mu nic zlého neděje, že se uklidní úplně :-) jen musíme vydržet :-)

10.9. tak nějak mám pocit, že Figo v životě nebyl s lidmi, je normálně divoký, jako divoká šelma.. rozrazí klec, vrhne se na žrádlo, dobrůtky mi vzeme z ruky takovým způsobem že mi málem sežere celou ruku, až se ho bojím, a uši mu snad nikdo nikdy nečistil... ušní svrab mu doslova lezl z uší ven, měl je úplně černé, tak jsme čistili.. vyloženě se mu to maximálně nelíbilo a kdyby mohl, asi mě bě ukousal k smrti.. to se mu naštěstí nepovedlo, jsem jen šíleně poškrábaná, ale živá :-) a Figo taky :-) bude to oříšek :-)

11.9. Figo právě běhá venku po zahradě a vypadá to, že mu to velmi pomohlo a uklidnil se a vypadá spokojeně.. tak snad to nebude tak hrozné, jak to vypadalo :-)

14.9. Figo se zlepšuje den ze dne.. už tak nerozráží klec, s větší pohodou se dá držet v ruce, problém je trošku ho chytit, když běhá, to se moc nedá... vysloveně zdrhá :-) ale už papká z ruky, tak to snad časem zvládneme.. už to vidím mnohem lépe :-)

15.9. Dnes ráno byl Figouš celkem v pohodě.. normálně běhal po místnosti, vůbec se nepokusil mě rafnout a pak se nechal chytit.. jo, strašně mu chutnala špinavá voda v kybli.. musela jsem ho dát vysoko, protože do něho pořád lezl... trumpetka :-)

17.9. Z Figouška je normálně zlatíčko na mazlení.. nejvíce mu zatím chutnají Purina kočičí konzervičky a co hlavně - Figo začal používat záchůdek :-) stává se z něho super fretka :-)

20.9. Nevím, jestli mi budete věřit, ale Figo je normálně zlatíčko a mazlíček.. včera jsem si ho schválně jen tak nechala na ruce, jestli ho napadne kousnout.. a nic.. normálně mazlivý freťáček, a strašně hodný...

5.10. Figo je skvělý... :-) nevěřila bych té změně, kterou prodělal.. normálně doma běhá, a nejraději chodí za mnou a žádostivě kouká očkama, co dostane dobrého.. dostane, odběhne, spapká či schová a přiběhne si pro další várku :-) je to mazlíček, je nádherný, pohodář :-)

18.10. Figo je opravdu super.. V pátek mě teda pěkně hryznul - prostě je to šelma - ale byla to moje chyba.. dávala jsem mu dobrotku a měla ji v dlani.. Figo jak byl natěšený, tak kousnul do toho prvního, co mu přišlo pod ruku, a to byl můj malíček.. Nepustil, musela jsem mu tlamičku otevřít, tak mám další "fretčí zásek", ale v pohodě.. pak zdlábnul dobrotku, zjistil, že je to lepší než můj prst, který nejde oddělit od zbytku těla :-). To jen tak.. prostě fretka je šelma a stále se tak k ní musí přistupovat.. Ale jinak Figo opravdu nekouše, byla to moje nepozornost, je super.. hodný.. včera si to "chrápal" v obýváku v pelíšku na bílé kožešince a vůbec tam nebyl vidět :-) Ale jen, abyste věděli, že se stále musíte mít na pozoru..

26.10. Figo je suprový kluk.. hodný.. nejraději běhá k misce našeho psa a hrabe z ní vodu.. vydrží to dělat i půl hodiny.. strašně ho to baví.. nás tedy moc ne, musíme vytírat, ale pohled na spokojeného Figa vynahradí další práci, takže ho necháváme oddávat se svému labužnictví :-)

29.10. Figoušek volá Haló haló chcete mě? Jsem fajn kluk a chtěl bych už konečně nový domov :-)

5.11. Figouše je opravdu náherný velký fre´ták a především strašně hodný.. zrovna včera jsem myslela na to, jaký to byl divoch když jsme ho dostali.. však už tomu jsou taky 2 měsíce.... haló haló ... Figoušek také volá a čeká na nový domov :-)

11.11. Figoušek je fakt super.. naprostý pohodář a skvělý freťák.. je ho "kus" :-) je nádherný :-)

18.11. Figoušek je fakt naprosté zlatíčko.. tak hodného freťáka jsme tu dlouho neměli.. má prostě jen smůlu, že se narodil bílý s červenýma očima, a i když se hodně lidem líbí, přeci jen albínky moc nikdo nechce.. :-( Moc moc prosím za Figouška.. :-) :-)

1.12. Figo je úžasný společník - včera jsme spolu pekli cukroví - pořád se chodí koukat, jestli už je upečené a dostane taky kousek ochutnat.. je velmi mazlivý a opravdu skvělý společník.. prostě takový fajn "chlap"

6.12. Figo se v sobotu 4.12. "stěhoval" do nové rodiny - tedy pro nás ne zase nové - stěhoval se do Mělníka k Pearl - Perličce - nyní jménem Jessica ... Nestačila jsem se divit, hned si padli do oka.. domů jeli v jedné přepravce a spinkali společně až do rána :-) Děkujeme moc za adopci obou freťulek - Jessi se na nás byla podívat a je krásná.. sněhobílá, "vypasená" - nádnerná freťulka.. A Jessi a Figovi přejeme do nového roku moc a moc krásných společných chvil, i s páníčkme a paničkou :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 22
Celkem: 2842384
Měsíc: 31271
Den: 1714