Jdi na obsah Jdi na menu
 


GABRIEL

gabriel.jpg11.3.2012 Dnes nás kontaktoval pán z Prahy, že si cca před 3mi měsící pořídil freťulku, ale nemůže ji doma mít....  Je to odrostlé mimčo, má ještě "dětskou" srst, nádherný klučina s jezevčím pruhem, moc hodný. Pojmenovali jsme ho GABRIEL Jen ho u nás chvíli necháme, ale vypadá, že bude v pořádku, a tak bude moci jít brzy do adopce.

28.3. Gabrielek je nádherný.. je však poměrně gabriel2.jpgdrobný, prostě ještě mimčo, zatím ani není v říji :-) Je hodný a může jít do adopce :-). Fotečku přidám brzy :-)

3.4. Vyfotit Gabrielka není nic jednoduchého.. pořád "lítá" v jednom kole a nepostojí a nepostojí.. :-) prostě super puberťák..

Včera mě tedy prohnal.. začíná říjit, na kastraci mi ještě přijde mladý, chtěla bych s ní chvíli počkat, aby dospěl, ale moje nohy se mu moc zalíbily jako potencionální cíl, a tak mě lovil.. naštěstí neulovil, stihla jsem "zdrhnout" :-)

5.4. Gábí si včera pořádně zahrabal venku.. trochu se bál, asi na kšírky a vodítko není zvyklý, když se něčeho lekl, běžel se schovat pod auto, ale jinak OK.. za půl hoďky už zvládal procházku, šmejdění, hrabání jako by to dělal odmala :-) je suprový :-)

10.4. Gabí je zlatíčko. Jediný jeho "problém" je jeho říje, ale to napravíme. Když si s ním hraju, trochu více kouše, ale to se kastrací "spraví". V každém případě už si Gábí může hledat nový domov :-)

19.4. Tak Gábí má zájemce, zařídíme kastraci, koukám na věk, a snad už ho můžeme nechat vykastrovat, říjí tedy jako pominutý, pořád hledá samičku a nedá se s ním být, protože kouše a kouše :-) tak snad ho to pak přejde.. jinak je fakt hodný..jen ty hormovy vyvádějí :-)

26.4. Gabrielek ji miláček.. umí si nádherně hrát a nádherně skotačit, navíc je nádnerně vybarvený, prostě zlatíčko.. asi tedy bude hluchý, ale jak to tak u fretek bývá, vůbec mu to nevadí :-) Smrďánkuje tedy pěkně, ale nechci kastraci uspěchat, je přeci jen ještě mladý, a tak čekám co nejdéle.. pokud by si ho chtěl někdo adoptovat, kastraci zařídíme.. ale čím déle, tím lépe :-)

02.05. Gabroušek je úžasná malá milá krásná hravá potvůrka :-) a bude se brzy stěhovat za Hubínkem, Ozýkem, Elviskem a Avinkou na daleké Slovensko :-). To budou mít doma už pěknou "pětku". Adi.. díky :-)

09.05. Gabí je naprosto skvělý!!! Jak se o freťulky v době naší dovolené staral můj syn (který studuje třetím rokem třetím rokem střední veterinární školu, takže fretečky opravdu nemohou mít lepší péči), do Gabrielka se úplně zamiloval a už žadonil, že si ho necháme.. tedy Adi, ještě že už jsem ti ho slíbila, protože jinak by u nás bylo o fretku víc :-) Gábí je opravdu skvělý.. Filip je unešený, jak Gábí skáče, skotačí, kvoká, blbne, hraje si.. no prostě je naprosto úžasný :-)

10.05. Gabrielka jsme museli kvůli novému freťáčkovi Oskarovi přestěhovat do menší klece, z té "prominentní".. protože Gábí je v pohodě, může lítat i po patrech a tak, zatímco Oskar má handicap (hlavičku na stranu). Gábímu to však vůbec nevadí :-) je to spokojený rošťák :-)

16.5. Gábí mi včera ukradl ponožku !!! Lítal doma, blbnul, hrál si, jako vždycky a nakonec si usmyslel, že nejlepší je moje ponožka chytil ji a ne a ne pustit.. takže jsem se s ní nakonec musela rozloučit, a Gábí ji schoval nejspíš pod skříň :-) Potvůrka jedna. Je fakt úžasný.. o víkendu už nás také opustí, pojede s Ondřejem na Slovensko :-)

18.5. Tak Gábí už má od včerejška zabalený "kufříček" a po víkendu se bude stěhovat... možná bude po něm i trochu smutno, je to šílený prdloušek.. tak nádherně hravý, milý, skotačivý - no prostě mimino.. i když tedy začíná už dospívat a pěkně smrďánkovat :-). V každém případě věřím, že udělá velkou radost v nové rodině.. je to takový krátký úzlíček pohody :-)

22.5. Gábí včera večer odjel a dnes ráno už byl doma.. zatím všechny tahá, a zvyká si :-) Ale u Adi se bude mít jako v bavlnce :-). Adi, to už je pátá fretka !!!! klobouk dolů :-) díky moc.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Aďa - Gabriel

Gábi je úžasný,je to úplne bezproblémová fretka,hraje sa s každým,nádherne blbne a oblizuje každý kus pokožky,čo uvidí.Je to prvotriedny zlodej,kradne čo sa dá,dokonca aj tenisky.Odkedy ho máme aj Avinka ožila.A navyše má taký krásny kukuč,že ak vydiera neviem ododlať,aby som mu niečo nedala a on to veĺmi dobre vie:-)

Aďa - Gabčo

Už sa naňho doma tešíme na prdelku,balíš mu kufríček?:-)

Jana - gabriel

Dobry den,
bylo by možno adoptovat fretáčka gabriela

stefi - gabriel

chodim sem se potichu koukat jestli uz jsou fotecky ; prala bych si dalsiho utulacka(uz jsem adoptovala 2) ale po smrti naseho suprhodnyho Gastonka(od Bozi) jsem rekla ze uz radeji bez fretky, ale nejak si nemuzu odvyknout...jo a muj synek (3 roky) se o chlup nejmenuje Gabriel ale Leo:D

Alena - Re: gabriel

Dobrý den... fotečky fotečky.. vím, mám mezery.. dnes se pokusím nějaké získat, snad budou fretečky spolupracovat :-) A jména jsou super, obě :-)

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 26
Celkem: 2835423
Měsíc: 30350
Den: 1416