Jdi na obsah Jdi na menu
 


HROZINKA

 
fotky-mix-308.jpg14.11.2011 V sobotu jsme dostali avízo, že jedna rodina si zakoupila fretečku, hned druhý den však zjistila, že fretka není to pravé ořechové pro ně, a tak putovala do sklepa.. Občas si ji ze sklepa brali, takže Hrozinka neztratila svou důvěru v lidi.. a také tam nebyla dlouho, naštěstí včas našli umístění pro Hrozinku.. takže.. je to cca půlroční krásná šampaňka, moc hodná.. fotky-mix-306.jpg

Nejí nic než granulky. Dříve baštila Wiskas, nyní dostává Vitakraft a Ferretky.. Nezná papriku, banán, okurku. Začala jí chutnat pasta. Dobývá se však na lidské jídlo :-( Hraje si, puší, snáší se docela dobře s jiným fretkami. Jemně štípe při hře, jinak je hodná a nechá se kdykoliv chytit. Je opět jen na volno, na noc je v kleci. Neznala hamak, ale už v něm fotky-mix-307.jpgpěkně spinká i s dečkou na zakrytí. Jinak je úplně normální malý kožich :-) Všechno jí zajímá a všechno se jí líbí. Neumí ale chodit na kočkolit, pokud je na volno. Ale když jí u toho chytíme, tak se klidně vy....na určené místo. V kleci se jí to daří do koutku mimo písek. Bude potřebovat ještě maličko dovychovat, ale jinak to bude super freťulka.  A máme již i hodně foteček, některé zde, jinak jsou ve fotoalbu :-)

18.11. Máme zprávy o Hrozince.. je to skvělá uličnice, hodná freťule, kamarádská... :-) dnes už bude brzy na cestě z Moravy k nám do Čech :-) přijede s kámošem Tanem (nalezencem).

21.11. Hrozinka přijela dle plánu a od soboty je u nás... Je úžasná.. milá, krásná, hodná, s jinými fretečkami se moc nekamarádí, to si vybírá...

23.11. Hrozinka je zamluvená a měla by putovat do Prahy :-) Přijedou si pro ni 3.12. na zámek :-)

 

5.12. Tak Hrozinka bohužel v sobotu dle plánu neodjela, doma jim velmi onemocněl pejsek a musel na operaci a tak měl pochopitelně přednost.. Takže Hrozinka je zatím u nás a musí si ještě na novou rodinu pár dní počkat :-) Však se dočká. Moc se na ni těší :-) A také mají na co.. Hrozinka je skvělá holčina.. krásná, šampaňka a moc moc hodná :-) Už je očkovaná, čipovaná, a jen čeká :-) až bude pejsek fit :-). Pejskovi držíme palce a přejeme brzké uzdravení :-)

 

14.12. Tak pejsek se uzdravuje pomalu, tak je zatím Hrozinka u nás, ale v sobotu by si pro ni měli přijet :-) tak snad to vyjde. Pejskovi držíme palce, ať je brzy fit :-)

 

16.12. Hrozince nečekaně vypadl čip.. pořád se oháněla, jako by jí něco bolelo, až jsme na příčinu přišly.. Včera jsme byli u veta, co s tím, a musíme dát nový čip.. takže jen co dorazí, zařídíme to :-) Hrozinka by měla jet v sobotu domů, tak snad to stihneme :-)

 

20.12. Hrozinka odjela v sobotu domů... máme prních několik mejlíků z nového domova a Hrozinka se krásně zabydluje. Děkujeme  paní B :-)

 

 

 

Datum: 17.12.2011 20:41:14
 Dobý večer,
 tak posílám první informace o Hrozince. Zatím vypadá úplně suverénně. Hned si oběhla pokojík Dostala s otnatními do mističky a hned se u mističky poštěkala s Jessie. Trošku se nám do Jessie zakousla, ale jen malounko a ta na ní teď naštvaně syčí. Kočky jí vůbec nevyvedly z rovnováhy na ty syčí  zase ona, ale dost jí zajímají. Bohužel se vůbec, ale vůbec nebojí psů  a ti jí zajímají velmi. Hned se naší boxerce zakousla do packy..... Tak nám držte palečky ať  jí to brzy přejde. Naše boxerka je na Hrozinku taky moc zvědavá a strká k ní  čumák, tak musíme opatrně, aby se do Něj Hrozinka nezakousla.
   No a po dni plném zážitků se Hrozinka napapala (moc jí chutnaly
 granulky Royal) a ubytovala se v kleci, je tam jako doma :-)), Zabrala Hugův  oblíbený stan :-))). Jsem zvědavá co bude až jí tam Hugo najde :-).
 Tak to je zatím vše, hezký večer. BH
 
 
Datum: 19.12.2011 21:11:56
Dobrý den,
tak Hrozinka se už rozkoukává. Hrozně si chce hrát s kočkama a vyzívá je ke hře, je to sranda :-), kočka si s ní moc ráda hraje, honí se spolu po domě Snaží se hrát i s pejsky, ale vždycky je kousne do packy a to se jim moc nelíbí, snad se to odnaučí. Naší vlčici moc zajímá a pořád jí sleduje, ale zatím si jí jenom olízla, tak snad je jenom zvědavá, co to do rodiny přibylo za prdlouše. Hrozinka je opravdu milá a moc hravá. Fretčí holčičky se trošku spolu poškorpily a smrděl nám celý dům :-)). Jessie je teď asi uražená a moc nevylézá, snad jí to přejde.
A Hugo Hrozinku pronásleduje a ona vřeští :-). Ale jinak si myslím, že se jí u nás moc líbí, má prostor a manžel si jí chová na klíně v posteli :-).
Jo a Hrozince moc chutnají granulky a i jogurt a pasta a tak dál. Ale je to pěkný čuník. První den vzorně chodila do záchodků, ale teď tam kam jí to zrovna upadne tam to je. I do psích pelíšků (prasátko). Snad půjde trošku převychovat...
 No a pejskovi bohužel lépe není, spíš hůř, moc ho bolí bříško. Zítra jdeme k vetovi, tak snad něco vymyslí, aby se mu ulevilo.
 S mnoha pozdravy BH.
 
21.12. Děkujeme za zprávičky.. za nás jen doufám, že vet pejskovi pomohl a je mu lépe.. A uličnice Hrozince a ostatním přejeme, ať jim je spolu super, i vám - a krásné vánoční svátky :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

útulek LOZ Olomouc - Tan

A jak to dopadlo s Tanem z Olomouckého útulku ???

janaT. - Re: Tan

Tan už má nový domov. Má i nového fretčího kamaráda.

Já Vám za Tana moc děkuji. první foto bylo žalostné, ale když jsem si pro něj k Vám přijela a viděla jak jste se dobře staraly, byly jste fajn. Velké díky.

Lída od Tria - Hrozinka

Hrozinka je celá naše Winky. Když jsem ji uviděla poprve na fotce, šla jsem se kouknout zda Winule spí v pelechu

Lucka - Pixie - Vilík z LBC - Hrozinka

Ta je nádherná je to celá naše Pixinka !!

janaT. - Róza

je to mladá čertice. Je hodná, klidně usne na klíně. Má ráda všechny hračky na gumičce a honí se za nimi do roztrhání těla.

Aďa - Hrozinka

Baby tá je nádherná...k zamilovaniu...čím ďalej tým viac nechápem tých ľudí...

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 36
Celkem: 2841956
Měsíc: 31046
Den: 1582