Jdi na obsah Jdi na menu
 


HUBERT

hubert1.jpgDruhou dovezenou freťulí z Jinonic společně s Eliškou je sameček HUBERT  - je ho tedy pořádný kus a zatím je divoký...  je chuděra z těch změn také jelen... Huberta našli o 14 dní později na tom samém místě co Elišku. Snad brzy získá jistotu, pocit bezpečí a uklidní se. Není kastrovaný a asi to bude potřeba.. Jinak je zcela zdráv. Hubert už se zachumlal v novém domečku a spinká.

hubert2.jpg19.5. Hubi ráno pobíhal, přiznám se, že zatím nevím, co od něho mohu čekat, tak obrovského samečka jsem ještě neviděla.... nejeví žádné známky agresivity, tak uvidím odpoledne, až bude více času... Hubi slízal dobrotku a šel do pelíšku....

20.5. Hubi je celkem fajn... pobíhal po bytě celý večer, až do rána, zkoumal okolí... Ráno mě přišel přivítat malým kousnutím, ale myslím, že velmi brzy bude v pohodě, až zjistí, že se mu nic nemůže stát :-). Vyfotila jsem Hubiho tak, aby bylo vidět, jak je obrovský...:-) .

hubert3.jpg24.5. Hubi s námi přes víkend uklízel, zkoumal vše na co přišel a běhal venku...to se mu moc líbilo...a tak jsme si říkali, že to bude celkem v pohodě... Pak ráno se asi trochu zalekl, vegetil si na gauči a když jsme ho chtěli pohladit...pěkně, ale tedy opravdu pořádně, se zakousl... no, červenou potopu jsme uklidili, na Hubiho nezanevřeli a trpělivě se budeme snažit ho dále zvykat na normální chod rodiny :-)

25.5. Dnes Hubert podstoupil kastraci. Zvládá to dobře :-)

hubert4.jpg27.5. Hubi běhá a zkoumá vše a je v pohodě. Včera jsme byli na kontrole a na dalších ATB, v pátek ještě jednou a pak už jen vytáhnout stehy...  Ještě musím vyzkoušet, jak je na tom se socializací, jestli nebude kousat a tak, ale zdá se v pohodě a může jít k adopci :-) Myslím, že nový majitel na něho bude moci být pyšný,  je to překrásný tchořovitý sameček :-)

hubert5.jpg31.5. o víkendu jsme s Hubertem  byli na ranní procházce a potom jsme "pracovali" - uklízeli, sekali zahradu, hrabali trávu, no a jedli melouna...to si Hubí užíval asi ze všeho nejvíc...Ale vůbec se mu venku líbilo a řekla bych, že je na dobré cestě... už mě vůbec nekousl :-), naopak, když mě vidí, přijde, a začíná si hrát... tak to snad bude dobré...

1.6. Hubí přestal pít a jíst.. jsme z toho v šoku.. byli jsme na veterině, všechny testy byly negativní, nevíme, co a proč a jak.. a co s tím.. krmíme Hubínka injekční stříkačkou, mixujeme konzervičky, aby snědl alespoň něco a máme velký strach..

Nakonec jsme přišli na léky na podporu chuti k jídlu, a co úplně nejvíc pomohlo, bylo syrové hovězí masíčko.. to si dal Hubí s chutí a tak pomalu začal po 14 dnech papkat.. hovězí, kuřecí masíčko a postupně i granulky.. po měsíci je už Hubí naprosto v pohodě, začíná zase nabírat na váze (zhubl po 1 kg... !!!!) a stává se z něho opět super freťák.. je miloučký, je to moje zlatíčko nad zlata..  Zkamarádil se se všemi našemi freťulemi a tak jsou doma všichni společně :-) Hubínko je prostě miláček nad miláčky :-)

28.8. - Hubí se stěhuje do nového domova!!!! a to až i Michalovcům na Slovensko ke dvoum fretčím kamarádům.. (také jsou z našeho útulku)... S cestou nám strašně pomohla Renča s přítelem, kteří Hubínka vzali z Olomouce (do OL jsme Hubínka odvezli my) až do Tater a do Tater si pro něho přijel Ondřej...

29.11. S Aďou jsme neustále ve spojení, máme desítky nových fotek Hubínka a jeho kamarádů a Hubínko se má naprosto skvěle.. líp se žádná freťulka nemůže mít.. Adi moc moc děkujeme, za Hubínka, ostatní fretečky .. :-)

a prá foteček :-) jak si Hubínko užívá.. lítá po zahradě, papká papriky a tak :-)

hub1.jpg

hub2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

p4290002.jpg- 26.4. 2012 Hubínko  - jedna z prvních freteček u nás v útulku, před měsícem vážně onemocněl na inzulinom.. Aďa však neváhala, a když na Slovensku až za Michalovceme, kde Hubínko bydlí,  nenašla adekvátní pomoc, domluvila se v Brně a vezla cca 600 km Hubínka do Brna na operaci. Hubínko podstoupil operaci včera.. Povedla se a dnes si pro něho Aďa jede a měli by jet zase dálku domů.. Zároveň s Hubínkem jel do Brna i Ozýk, který byl adoptovaný současně s freťáčkem Elvisem ještě z útulu Fretky na půdě.. před třemi lety... Ozýk je bohužel již cca 5ti letý freťáček, a má nemocné srdíčko.. Co řeknou po vyšetření v Brně pak napíšu :-) Hubínko je i můj miláček a moc na něho myslím a také Ozýkovi držíme všechna lidské i fretčí palce :-) Adi.. díky moc za obětavost a lásku, kterou fretečkám dáváš :-) 13:00 Máme nové zprávy o klukách :-) Hubínko je op operaci v pořádku, je unavený a spinká, ale operace dopadla dobře :-) Ozýk má nemocné srdíčko, dostal léky a snad to bude lepší :-) Oba kluci jedou domů.. Myslím, že p. doktoři Jekl i Haputman by zasloužili posvětit.. našla jsem dnes na forum.fretka.cz ještě další článek o klinice v Brně.. více na: http://phpbb3.fretka.cz/viewtopic.php?f=12&t=997

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ramboEtemi - What have you been up to? Talking about covid

What have you been up to? I am fascinated about covid19. Can you talk about it? If the same thread is opened please redirect my post :). Thanks :).

PS: I don't know any people with covid and you? rambo :D

MixBut - Thank you very much for the invitation

Thank you very much for the invitation :). Best wishes.
PS: How are you? I am from France :)

rardkap - How To Hack ROBLOX Accounts On ROBLOX MAY 2020

https://billscheatworld.com/ROBLOXHackOnlineUltimate - ULTIMATE GENERATOR for ROBLOX GAME Club BUILDERS AVAILABLE! 2020 APRIL/MAY UPDATED!

KW:
ROBLOX Robux Generator 2020 MAY UPDATED
ROBLOX Hack Pc 2020 MAY UPDATED

rardkap - Can you help me translate

i am from Italy hello. Can you help me translate? /rardor

Aďa - Moje zlatíčko:-)

Hubínko je moje zlatíčko,je to moja srdcovka..keď som si prešla celý článok pomyslela som si,že to hádam ani nie je pravda..ako keby bol môj odjakživa,tak sme spolu priam zrástli.Hubi chodí od operácie na pravidelné kontroly hladiny cukru,zatiaľ to vyzerá dobre,musím poklopkať,tak mu prosím držte palce,aby tie výsledky boli ešte dlho,dlho,dlho v poriadku...

Elvis - Naše zlatíčko

A za Hubíka ďakujem aj ja,je to naše domáce zlatíčko a keď sa už Ozýk so mnou nechce hrať,idem za Hubíkom a váľam sa po ňom,asi ma má tiež rád,lebo stačí keď odbehnem a už ma hľadá kam som zase zdrhol a je pri ňom tak teplúčko...

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Statistiky

Online: 33
Celkem: 2857835
Měsíc: 34844
Den: 1551