Jdi na obsah Jdi na menu
 


JACK

 p1010243.jpg31.8.2012 JACK je nádherný, malý, hodný, milý, hravý, prostě kouzelný fretčí klučina, vlastně ještě miminko. Je mu 9 týdnů. Pořídila si ho rodina, kde se však po několika dnech objevila u 7mi leté dcery rozsáhlá alergie. I když paní nevěřila a sběhala všechny doktory, bohužel jeden z nich musel pryč.. Překvapil mě její přístup.. naprosto skvělá rodina.. Dcerka v rámci svého zdraví putovala na pár dní k babičce a rodiče se zatím snažili vyřešit situaci s freťáčkem .. a při hledání nového domova narazili na náš útulek, kterému věří, že jejich miláčka (kterému dali vše, co takové miminko potřebuje, včetně očkování atd), svěříme do těch správných rukou. A tak je nezklameme :-) a Jackouskovi najdeme ten nej nej domov :-) Jackousek se u nás proběhl, seznámil s fretčárnou a tak, a pak hned unavený usnul. A tak jsou fotky jen ze spaní :-) Jack u nás zůstane pár dní a pak začneme hledat domov :-) 

24.9. O Jackoskovi jsem psala pravidelně v aktualitách.. je to naprosto skvělé mimčo, milé, hodné a strašně hravé, a hlavně, neumí být sám.. a tak ve středu 12.9. si pro něho přijela Aďa ze Slovenska a stěhoval se ke kámošům, především Gábímu a Avatar.. Ještě má další 2 fretčí kámoše, ale s těma moc nekámoší :-) Jack - tedy Cedric - si naprosto doma všechny ochočil a vévodí celé fretčí smečce.. Adě opravdu moc díky.. za tolik adoptovaných freteček i za tu cestou, kterou pro ně vždy koná.. však 800 km je už pěkná dálka :-)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Aďa - Ced

Cedric je neuťahateľný zbojník a malý žrútik,miluje mäsko a plyšáky,ktoré vraždí,keď sú Avinka a Gabčo uťahaný:-)

Aďa - Jack-Cedric

Cedric zvládol 800km dlhú cestu celkom v pohode,doma sa okamžite vrhol na hračky,keďže naše ostatné freťule ešte spali.A keď uvidel Gábiho s radosťou sa mu zavesil na krk,takže teraz máme doma puberťácku trojku:Cedrica,Gábiho a Avinku,spolu blbnú a naháňajú sa.Cedric vyzerá spokojne,odkedy je u nás ani neplače,je pustený voľne,zamraučí iba ak ho zdvihnem od Gábiho,ako keby mi chcel povedať,nech mu neberiem jeho hračku,proste s Gábim sú nerozlučná dvojka.

Martin - Poděkování za Jacka

Ahoj všem co se tak krásně staráte nejen o Jacka, ale i o tu spoustu freteček, co tam u Vás je. Jsem moc rád, že je u Vás a že ho tak rozmazlujete, stejně jako mi, když byl ještě doma. Moc nás to mrzí,, ale bohužel to jinak nešlo. Přejeme mu krásný domov a pokud nám to bude vycházet, rádi za ním ještě přijedeme. Ještě jednou velké poděkování paní Aleně

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 13
Celkem: 2835111
Měsíc: 30251
Den: 1411