Jdi na obsah Jdi na menu
 


KARIN

snimek-387.jpg29.8. 11 Včera nám volali z útulku z Ústí (jsme téměř pravidelnými odběrateli :-) ), že mají 2 fretečky - samečka a samičku. A tak dnes jsme dostali krásnou tchořku KARIN.

Karin je asi roční, hodná fretečka, čerstvě kastrovaná, má stehy po kastraci :-) a ještě u nás nějaký ted den pobyde, a pak bude moci jít do nové rodiny :-)

1.9. Karin je taková "malá dáma". Nehraje si,  jen se projde prošmejdí a chce se mazlit :-). ale je hodná :-)

8.9. Karin je hodňoučká, vhodná i pro začátečníka :-)

14.9. Karin je suprová fretečka, velmi milá, čistotná, stehy byly samovstřebávací, takže celá rána po kastraci se již hojí a Karin bude brzy fit a může jít do nového domova :-)

3.10. Karin odjela v sobotu 1.10. do nového domova. Jsme si jisti, že se bude mít skvěle :-)

img_1538.jpg5.10. Zprávy od Karin z nového domova:

Dobrý den,

Karin je zlato. Včera byla venku i s naším psíkem. Když nikdo neni doma je zavřená u mě v pokoji ( do klece chodí jen spát a jíst) :D a pes ma byt pro sebe. Ale když někdo příjde domů tak jsou z nich spiklenci a mají pro sebe celý byt. Ona mu teda neda pokoj :D psík si jde někam lehnout a ona na něj doráží a kvoká a kvoká :D dokud jí nezačne honit. :D Pák lítaj z místnosti do místnosti jako střeštiprdla. Jinak je to mazlík. Ale do kytek musíme sehnat nějaké kameny :D je to zahradnice. Dala jsem do nich jet takové skleněné kamínky a to nestačí.

:D Občas příde a štípne hlavně do holých nohou. Ale rozhodně to neni agresivní jen prostě doráží..pořád chce aby jí někdo honil. Ze začatku sme měli trochu problém s bobkováním kde se jí zrovna zachtělo, ale už sem vychytala místo kde jí vyhovuje záchůdek tak ( musím zaklepat ) už je to v pohodě. Akorát když je puštěná po bytě tak s radostí krade psíkovi granule a nosí si je pod mou postel kde je futruje. Tak s tím trochu bojujeme. Jsou to sice kvalitní granule ale stejně nic moc pro ní. :) ( nejraději si žerou granuje navzájem ) Hezký den Katka

 

20. 8. 13 Karin se nám včera večer téměř po dvou letech vrátila z adopce, jelikož majitelka má nové zaměstnání, při kterém se jí již nemůže tolik věnovat. A tak Karin putovala zpět se všemi svými věcmi k nám. Dnes se rozkoukává, ale bude v pohodě :-) je hodná. A věřím, že si brzy najde domov, který již bude jejím trvalým :-) Může jít hned do adopce.

 

7.11. Karin je zlatíčko, pravda, na lidi, jiné fretky vůbec nemusí a ihned je napadá :-(. Ale hodí se i k začátečníkům, ale pouze jako jediná fretka v rodině. Dočká se brzy svého - konečně konečného - nového domova brzy?  

 

28.11. 2013  -  24.11.  Karin jsme odvezli do nového domova na sever Čech do Liberce. Její nový domov se nám moc líbil :-) Karin si v něm hned zvykla, proběhla novou třípatrovou klec a vypadala naprsoto v pohodě. Pomazlila se s novými majiteli a vše vypadalo, že bude OK a že Karin konečně našla ten správný domov :-) Dnes nám také z nového domova Karin volali, že je skvělá :-) prostě zapadla, a toje super. :-) A ještě fotečka z posledního víkendu Karin u nás :-)

 

kalendar-4.jpg

 

 
 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 14
Celkem: 2840760
Měsíc: 30463
Den: 1123