Jdi na obsah Jdi na menu
 


KASPER

snimek-389.jpg29.8. KASPER  je nádherný šampaň freťáček, starý necelý rok, právě po kastraci, který se k nám dostal (stejně jako Karin) u ústeckého útulku. Kaspí u nás chvíli pobyde, a poté může jít do nové rodiny :-) Kaspí je hodný :-) 

1.9. Kasper  je takový divošek - je to mladý freťáček, ani ne roční - nekouše, jen se ohání a při hře trochu víc stiskne, ale vysloveně si chce hrát s člověkem.Pořád na nás doráží skáče na nohy, ale nekouše. Je to andílek s ďáblem v těle :-).Vypadá, že je mazel, ale jak dostane volnost, neví, kdy přestat s lítáním, je neutahatelnej a je strašně ukvokanej :-)

3.9. Tak už víme, jak se Kasper dostal do útulku... do útulku v Ústí (pro psy a kočky) přišel pán dát Kaspera, že ho nechce.. V útulku mu dali kontakt na nás.. pán prohlásil, že tak daleko nepojede (jasně, on s jednou fretkou, zatímco my nebo z útulku z ústí můžeme lítat sem a tak s jeho fretkou - někdy lidi fakt nepochopím, ta sobeckost mě fat dostává do stavu depresí :-( - jak se v této společnosti dá žít? - dá se to? :-( ). No a tak za dva dny jim ho přivezla městská policie. Pán ho prostě pustil. To, že fretka sama nepřežije, mu bylo vyloženě jedno.. aby náhodou nejel pár kilometrů.. i kdyby se alespoň ozval, pomohli bychom, něco vymysleli, vždy se snažíme pomoci - ale tohle !!! - doufám, že bude svět spravedlivý a toto onomu pánovi oplatí.. jak by mu bylo vyhozenému jako bezdomovci? Nepřeju mu nic jiného.  A Kasperovi najdeme nový, milující domov, ze kterého ho už nevyhodí :-)

8.9. Kasper je překrásný světlý šampaň klučina, a teda - fakt nádherný.. kus krásného chlapa, a miloučkého, hodného :-) po zdravotní stránce po kastraci je v pořádku a může jít do nové rodiny. I k začátečníkovi.

12.9. Poté, co odjel do nové rodiny, se Kasper nastěhoval k holkám - Barušce a Jolince. Vyloženě mu dívčí společnost dělá dobře a všichni společně si rozumí. Kasper je skvělý klučina.. už už jen potřebuje novou rodinu :-) a kdyby v  ní byla fretečka, vůbec by to nevadilo, ba naopak :-)

10.10. Kasper je ... jak to napsat - prostě "boží".. nejen, že je překrásný, ale takový strašný pohodář a společenská fretka, že se mu jen tak někdo nevyrovná.. velmi vyzývá ke hře, skáče kolem dokola jak na pérku, pořád si chce hrát, mazlit se,a přitom je to "mlaďoch".. je velmi společenský, nejen k lidem, ale i k fretkám. může být v podstatě s kýmkoliv :-) a opravdu už jen a jen čeká na nový domov :-)

17.10. Kasper u nás pobyl něco málo přes měsíc a půl.. a zatímco zezačátku o něho nebyl vůbec zájem, najednou jako by Kasper vypsal konkurz...ozvala se snad 7 zájemců o Kaspera..V sobotu si pro něho přijela rodina (tatínek s 11ti letou dcerkou), kteří mají fretku poprvé.. načerpali nějaké zkušenosti od kamaráda, který fretky chová již déle a pak dostali mnoho a mnoho informací od nás. Ještě pošleme očkovací průkaz z číslem čipu (který jsem zapomněla Lucce dodat včas) a bude vše OK. Nová rodina se o Kaspera stará moc hezky, hned volali, co a jak doma, a za to jsme moc rády.. říkáme všem, že raději zodpovíme i "zbytečné" dotazy - v uvozovkách proto, že si myslíme, že žádný dotaz není zbytečný, protože kdyby byl, nenapadlo by se někoho na to zeptat, takže každá otázka je důležitá a je potřeba tu a onu informaci získat :-), než dotazy, na které se nezeptáte, a pak mohou nastat i problémy... které pak považujeme za zbytečné, protože by se daly kolikrát napravit právě jen tím jedním dotazem.. takže.. ptejte se ptejte se ptejte se,moc rády vám odpovíme :-). Jsme vděčny za milující domov pro naše fretečky :-). Děkujeme, za adopci, za dotazy, a věříme, že vám bude s Kasperem krásně :-)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nona - blbost lidská

No holky, lidi jsou různi, jen nechápu jak si člověk který si pořídí jakékoliv zvíře, pak nemá ani tolik zodpovědnosti a soucitu a slušnosti mu zajistit, když už o něj nejeví zájem, nový, nebo přechodný domov. Lidská rasa je horší a horší a ještě si o sobě dovolíme tvrdit, že jsme pány tvorstva! to určitě

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 10
Celkem: 2840068
Měsíc: 30320
Den: 1056