Jdi na obsah Jdi na menu
 


KESSI

snimek_169.jpg16.11. Včera jsme si dovezli dvě další freťulky, holčiny, 2,5 leté, kastrované, albínku ELIŠKU (Adoptovaná) a tchořičku KESSI. Majitelka téméř plakala a velmi nerada je dávala pryč, ale z důvodu stěhování jí nic jiného nezbývá.. Holčiny jsou krásné, prý trochu štípou, tak je musíme ještě "vyzkoušet" a uvidíme.. zatím je máme od včerejšího večera, tak nic moc více nemohu napsat..

24.11. Eliška je suprová freťulka, která může jít i k začátečníkovi.. Kessi je trochu divočejší, občas štípne.. ale je také v pohodě.. :-) jsou to hodné freťule, chodí na záchůdek a tak :-) Mohou jít také hned do adopce, nejlépe k dalším freťulkám, nejsou zvyklé být samy..

7.12. Eliška je předběžně zamluvená, zájemce se na ni přijede podívat ve středu.. :-) tak uvidíme.. čekáme ještě na dotazníček, abychom věděli, že dáváme freťulku do těch nejlepších rukou :-)

9.12. Tak se včera přijel pán s paní podívat.. a ejhle, Elišce se asi nelíbili, protože pána velmi slušně kousla do tváře.. a protože mají doma 5ti letou dcerku, z adopce asi nebude nic :-)

Takže Eliška i Kessi jsou stále volné :-)

20.12. No, Kessi si budeme muset vzít taky "do parády"... velmi ráda si kousne.. Eliška je hodnější.. prozatím si v pohodě vegetí spolu a jsou spokojené.. a čekají na navou rodinu :-)

21.12. Eliška včera večer odjela do nového domova k fretčí kamarádce a tak tu Kessi osiřela.. a čekná na svou novou rodinu :-)

19.1. Kessi už je u nás sama celkem dlouho, čas běží, a tak si snad už zvykla.. zatím však je to pěkná potvůrka.. když jí sáhneme do klece, ihned kousne.. asi si brání svůj domov.. když je venku puštěná, tak není agresívní, nekouše.. prostě zkoumá a jsme jí fuk.. ale je nečistotná - potvrůka jedna - má v kleci 2 záchůdky a zásadně chodí mimo ně.. :-( mrška :-)

4.2. Koukám, že hodně z vás sleduje stránky Kessi.. myslím, že Kessi by k adopci pro zkušeného chvatele byla, ale pro začátečníka asi ne.. Jen co dáme do kupy Pixlíka a Xavíka, zaměříme se více na Kessi :-)

19.2. Kessi je adoptovaná!!!!! Dnes se přestěhovala ke kamarádovi Sikimu :-) Moc děkujeme novým majitelům za super přístup :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hana Krejsová - Kessi

Kessinka je u nás již pět let, s kousáním byl ze začátku trochu problém, ale teď ke stáru je super, s čistotou se časem také hodně zlepšila, Sikoušek, se kterým kamarádila, jí bohužel odešel brzy a na nikoho dalšího, i když máme fretky ještě dvě, si nezvykla. Ale má se dobře.

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 9
Celkem: 2834848
Měsíc: 30141
Den: 1397