Jdi na obsah Jdi na menu
 


Klárka

klarkask.jpg Klárka  - adoptovaná

27.9.2015 

klarkask.jpgVčera nový přírůstek v pobočce na Slovensku - čtyřletá samička Klárka. Údajně z nedostatku času a vlastnictví psa, nicméně Klárka již změnila 2 majitele a je na ní vidět, že se jí nikdo nevěnoval nikdy. Je nesocializovaná, kousavá, bez zákaldního ošetřní (přerostlé drápky atd). Po socializaci a kastraci bude k adopci.  

6.11. Klárka se pomalu lepší, ještě pořád kouše, ale lepší se. Brzy půjde na kastraci, a poté, možná, pokud se snese, tak k fretčímu kámošovi taktéž adoptovanému z našeho útulku :-)

7.12. Včera se byla nová rodina podívat na Klárku, a ta si kupodivu padla do oka jak s freťáčkem, tak i dvounožci, takže se brzy bude stěhovat :-) :-)

Klárka se 8.12. stěhovala do nové rodiny, kde se zdálo, že bude vše super, ale bohužel v ní vydržela jen dva dny. Poté ji nová rodina z důvodu nesnášenlivosti s domácím freťáčkem  vrátila. A tak je Klárka znovu k adopci :-)

1.2.2016 Hurá!!! Klárka má nový domov, skvělou lidskou slečnu jako kámošku a fretčího kámoše :-) Děkujeme za adopci a přejeme všem super společný život :-) 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ľubo - Otázočka

Chcem sa spytať či Klárka je už kastrovaná, pretože dnes sme prišli pri nepodarenej kastracii o našu dvojročnu Fibi a 3 ročny kastrovany samček Ricky ostal sám a stále ju hľadá. Nechceme aby bol sám. (Aj Fibi hrízla toho sa nebojíme)
ďakujem za ospoveď.

Adriana - Re: Otázočka

Dobrý deň,
Klárka je kastrovaná,nesadne si s každým samčekom,najlepšie by bolo vyskúšať ako zareaguje na Vášho..Môžem sa spýtať odkiaľ ste?

Ľubo - Re: Re: Otázočka

Ahojky sme z Prešova to do Michaloviec nie je až tak daleko:-)
Dohodneme si termín cez email.
Samček stále hľadá kamarátku a nechceme aby sa stalo aj jemu niečo.

Adriana - Re: Re: Re: Otázočka

Ahoj,z Prešova to fakt nie je také hrozné:-)Ak máš fb môžeme sa dohodnúť cez sz, fretky-Slovensko záchranná stanica,alebo pošlem email.
Samčeka mi je ľúto..mne takto ostala samička,čo stále hľadá svojho kamaráta.

Ľubo - Klárka

Tak Klárka je od dneska u nás a pomaličky to tu skúma :-)
Držte palce.

Adriana - Re: Klárka

Držím palce a prajem veľa krásnych spoločne prežitých chvíľ:-)

pavlína - klárka

je kklárka pořád k adopci?

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 20
Celkem: 2840874
Měsíc: 30500
Den: 1143