Jdi na obsah Jdi na menu
 


KRAKEN

p1010099.jpg10.2. Včera jsme měly nečekaně náročný pozdní večer.. těsně před 22 hodinou nám volali super lidé z Mělníka, že našli na silnici zraněnou fretku... tekla jí maličko krev z pusinky, pravděpodobně srážka s autem.. Byli velmi ochotní a dovezli nám klučinu na půl cesty, takže jsme si ho vyzvedli ve Skalsku.. Ihned jsme pádily na veterinu, kde přímo MVDr. Langer ml. klučinu hned celého prohlédl... a uspal.. p1010098.jpgKlučíkovi zatím říkáme Kraken, ale jméno mu ještě vymyslí nálezci :-), zachránili mu život, a tak se bude jmenovat podle nich.. ale to předbíhám..  Takže vet Krakena uspal, protože měl silně poraněnou spodní čelist.. naštěstí se ukázalo, že kost je v pořádku, a má "pouze" silně roztrženou kůži.. takže po důkadném vyčištění (měl tam kromě silničního lišeje i posypovou sůl...), má Kraken 3 stehy... jinak se zdá být v pořádku.. váží tedy jen 1,4 kg, je strašně velký, takže i velmi hubený.. Jak jsem se již zmínila, nálezci mu opravdu svou rychlou akcí zachránili život.. Jak se Kraken dostal ven, na ulici, silnici, se můžeme jen dohadovat.. Celou noc prospinkal hezky v teplíčku, opustila jsem ho až v půl druhé v noci, a ráno v 6 jsem ho už šla zkontrolovat.. Vůbec nejedl.. což je možná pochopitelné se zašitou "bradou", ale má injekce proti bolesti, tak snad by ho nic bolet nemělo.. Nevím, co mu chutná, tak dostal na výběr granulky, syrové hovězí masíčko..zatím nic:-(  Uvidím p1010097.jpgodpoledne.. pokud nic nesní, budeme muset začít krmit stříkačkou.. Kraken je zatím pěkně ze všeho vyplašený, tak uvidíme, co bude dál. V každém případě za jeho záchranu jak super lidem, tak p. doktorovi děkujeme :-) Na fotce je Kraken ještě spící po uspání u veta... a také jeho zašitá brada :-)

s.jpg13.2.2012 Krakenek zatím nechce papkat.. nejí ani granulky, ani masíčko, a už jsem v sobotu měla obavy o jeho zdraví, a tak nastoupila stříkačka.. :-) takto spapkal 2 viyo kapsičky.. víc jsme mu nedávali, aby zase nebyl přejedený.. musí si zvykat pomalu.. Dostal ještě antibiotika a další - poslední injekce bude v pondělí...

Do nedělního ráno slízal z mističky trochu Viyo, ale večer jsem ho pro jistotu opět nakrmila ze stříkačky.. to papká krásně a líže viyo a chutná mu.. doufám, že mu dodá síly, aby byl co nejdříve fit a začal papkat sám.. Je to kus chlapa, a nevím, co má za sebou, a tak mám před ním respekt, nerada bych měla jeho nádherné zuby v těle, a tak mám raději rukavice.. i když.. i ty jsou málo, např. Sunny mi ji v sobotu prokousla a mám v ní díru a další v prstu :-( Takže i tyto rukavice nejsou bezpečím proti fretčím zubům, spíše psychická podpora pro mě :-)

14.2. Krakenkovi je už mnohem lépe, začíná "žít", a hlavně.. sám papkat.. sice stále jen Viyo kapsičky, ale už je líže z misky sám.. a má vcelu spotřebu.. 2 ráno a 2 večer.. dnes jsem mu do nich zkusila přímíchat granulky.. tak uvidíme, jak do dopadne.. Včera jsme ještě s p. doktorem probírali jeho stav a na vytažení stehů půjdeme někdy za týden.. cca 21.2.

 

 

 

22.2. O Krakenkovi jsem často informovala v aktualitách... Krakenek je na tom pořád stejně, stále jí pouze viyo kapsičky, nic jiného,co jsme mu zkoušela "podsunout" neuspělo..ani syrové masíčko, ani myšky, ani vývar, ani pribináček, ani piškota, nic.. zkoušela jsem snad opravdu všechno, co mě napadlo... jsem ráda, že Krakenek jí sám alespoň toto.. malý úspěch stejně "slavím".. míchám mu do viyo dětskou výživu - polévku - mrkev s kuřecím masem... dokonale zamíchané to Krakenek spapká... tak má alespoň k tomu trochu vitamínů.. jinak je to zlato.. chodí na káko do jednoho rohu,  je poměrně čistotný.. strašně moc spí, stále zachumlaný...dnes nebo zítra musíme na veterinu na vytažení stehů, chci ještě poprosit veta, aby ho pořádně prohlédl, zda nemá něco s čelistí nebo tak, i když se nezdálo, ale vysvětlilo by to tu stravu.. no, uvidíme..

23.2. Včera jsme dle plánu byli s Krakenkem na vytažení stehů.. vše proběhlo v pořádku, náš vet je super :-) Krakenkovi stehy vytáhl, namazl ránu ještě rychlohojivou mastí a znovu ho celého prohlédl. Krakenek se zdá být OK. Co mě trochu vyděsilo, že Krakenek zhubl.. místo 1400 g váží jen 1250 !!!! Musím rychle vymyslet něco, co by Krakenek začal jíst.. Takže od včerejška papáme směsku - 2x Viyo kapsička, polévková lžíce dětské konzervičky mrkev+kuřecí maso + 2, polékové lžíce kaše - vařená směs masa - hovězí, kuřecí, i játra = rozmixované na kaši a to celé dokonale zamíchané.. takto je Kraken ochoten jídlo sníst - slízat - a má to hustší a snad začne pomaličku přibírat.. Toto dostává 2x denně.. pokud uvidím prázdnou mističku častěji, dostane i vícekrát.. jinak je to zlato :-) moc hodný, nekonfliktní, ale na mazlení moc není :-). 

24.2. Tak na mě Krakenek dělá dojem.. že jako kdo z koho.. jestli ho nechám být nebo donutím jíst.. to mě ale chlapec ale ještě asi nezná.. i když tedy včera už jsem byla psychicky na pokraji sil  - co se Krakenka týče - a když za celý den nic nesnědl.. říkala jsem si, jestli je to normální.. jestli to má cenu ho nutit jíst... jenže takové jsou prostě fretky.. nejsou jako jiná zvířata, že se najedí alespoň v případě hrozby smrti, ale prostě umřou.. takže jediná šance, jak je z toho dostat, je prostě je "rozjíst".. doma kolikrát slyším...: "proč nutíš tu fretku jíst, když se rozhodla umřít:"... pochopitelně je to myšlené v legraci.. už bych asi ani nespočítala, kolik takových fretek bylo..  tak jsem si v hlavě probrala myšlenky, a šla "na to".. mnohem hůře než hodná fretka, kterou znáte, se krmí velký kluk, kterého neznáte a nikdy nevíte, kdy jeho nádherné zuby skončí ve vašem těle.. Krakenek naštěstí není agresivní, je milý, a tak rukavice na jedné ruce, v druhé stříkačka - tentokráte plná rekonvalescenční kaše - a "hurá na to" !!!! Krakenek nejdříve kaši neznal, tak trochu plival, ale nakonec mu jako vždy všem zachutnala - nebo pochopil, že prostě nemá jinou šanci - ale spíš mu asi zachutnala - a snědl celou dávku, celkem to bylo 10 stříkaček o obsahu 15 ml!!!! takže cca 150 ml kaše.. tak si snad trochu napucnul bříško.. potřebuje to.. pak šel spinkat :-) Do rána mě potěšil, z mističky ještě zmizela skoro celá mix kaše - kaše z masa (kuřecí, hovězí, játra), dětská výživy mrkev s kuřecím masem od Hami a Viyo kapsička.. dobrá směska :-). Tak jsem ho už ráno nechala, dostal do mističky další masovou mix kaši a uvidíme odpoledne :-). Musíme ho z doho dostat kluka jednoho :-)

27.2. Krakenek setrvává ve svém postoji nesníst nic, co není vyloženě kašovité.. takže jíme stále dětské konzervy, viyo nám došly.. a nemůžeme je sehnat, asi končí výroba nebo co :-(, a tak jsme přešli na rekonvalescenční kaši.. ta tedy Krakenkovi zachutnala moc (aby ne, neznám zatím fretku, která by ji nechtěla... ), každý večer Krakenka krmím stříkačkou a pak ještě dostává jak kaši tak dětskou výživu do mističky.. kaše zmizí :-). Jinak je Krakenek velmi čistotný.. :-)

28.2. KRAKENEK PAPKÁ SÁM !!!!!! Sice "jen" kaši, ale sám !!!!! a dokonce ožil a začíná lítat po kleci a tak :-) Mám děsně velkou radost a začínám věřit, že se vše v dobré obrací :-)

5.3. z Krakenka mám znovu radost.. vypadá, že "oživl", začíná být aktivní, a dokonce kromě 2 velkých misek kaše za den spapká i viyo míchanou s dětskou konzervičkou.. tedy.. kaše mu chutná víc, ta "zmizí" první, ale když už není kaše, spapká i to ostatní. Zkusím mu tedy dnes dát zase něco "tvrdšího".. syrové masíčko... granulky má v mističce pořád, ale těch se ani nedotkne.. takže musíme pomalu najít to, co mu chutná :-)  Ale už si začínám myslet, že jsme z nejhoršího venku :-) Tak snad... musím zaťukat :-)

6.3. Pokus s masíčkem nevyšel.. Krakenek se ho ani nedotkl.. dala jsem mu na výběr jatýrka, hovězí, kuřecí, konzervičku - a nic. Takže zase nastoupila kaše.. ta nezklame.. pravda, že Krakenkovi pomohla se dát dohromady, už je z něho pěkný klučina, nabral na váze :-) však nic jiného než tekutého zatím odmítá jíst.. a tak u nás Krakenek asi pobude déle, než jsem původně plánovala.. Objednala jsem mu 30 kaší, tak nějakou dobu zase vydržíme.. Krakenek sní více než jednu za den.. a k tomu ještě viyo a dětské konzervičky.. musím říci, že poměrně nákladná strava :-) (cca 100,-/den). Nu což, peníze jsou peníze, hlavně, když se dá Krakenek dohromady :-)

7.3. Došly nám Viyo kapsičky :-(. Což je velký problém, protože nejsou.. nikde.. po pátrání jsme zjistily, že se k nám přestaly dovážet, a tak jsme poměrně namydlené.. :-(. Zkusily jsme koupit náhražku - něco podobného - ale není to ono, Krakenkovi to nechutná, není to tak hlaďoučké, jako viyo.. Tak bohužel Krakenek dostává večer půl dětské konzervičky od Hami smíchané s vodou, aby to bylo krásně tekuté a hlaďoučké - kašička, tu s ní (je pravda, že mu samotná moc asi nechutná, protože tu samou mističku potom použil jako WC :-)), no a přes den pořádnou misku rekonvalescenční kaše... Je pravda, že Krakenek už je nádherný.. přibral krásně na váze a je z něho krásný klučina :-)

19.3. Jejda, koukám, že jsem o Krakenkovi psala do aktualit, ale ne sem.. a tak to shrnu.. Krakenkovi asi dětské konzervičky nestačily k jídlu, moc výživy si z nich asi nevzal, alespoň káko měl takové přesně jako ta konzervička, a zhubl z 1450 g (když k nám přišel) nejdříve na 1250, a pak dokonce na 1050 !!!! no to už jsem řekla - "a dost"!!! začal se ztrácet.. sice snědl ráno a večer celou velkou polévkovou misku, ale hubl... takže jsem nastolila krmení pravidelně každé 4 hodiny rekonvalescenční kaší (tedy v noci měl přestávku 8 h). a vydařilo se. během týdne přibral Kraken na původních 1450 g!!!! a navíc nám to pomohlo se spolu sblížit.. a Krakenek mi začal věřit a chovat se přívětivěji.. nebát se tolik.. takže pokračujeme, krmíme se super, tedy Krakenek papká sám kaši z misky, kterou mu držím u tlamičky, a asi je u mě rád, protože v sobotu večer se napapkal a pak mi hned strčil hlavu do podpaždí a usnul.. nestačila jsem se divit.. a tak jsem seděla, hladila Krakenka a užívala si jeho důvěry ve mě.. v neděli večer se to opakovalo. Je úžasný !!! zatím jsme tedy stále na kaších, ale lepšíme se.. časem zkusíme i jinou stravu :-)

20.3. tak jsem včera zkusila dát Krakenkovi do kaše pidi kousíčky syrového hovězího masíčka.. myslela jsem, že to s kaší sní.. však.. ani omylem.. nespletl se a vylízal pěkně jen kašičku a maso bohužel zůstalo v misce netknuté.. tak nevím nevím, jak to budeme dělat dál. Krakenek je super, papká krásně sám z misky, ale jak ho přinutím jíst něco jiného než kaši zatím nevím.. budu muset na něco přijít. Už se mi zdá po zdravotní stránce v pořádku, a tak musíme upravit i stravu :-)

26.3. Krakenek je stále na kaši.. už si vypěstoval takový super reflex.. jakmile vidí misku s kaší, začne vyplazovat jazýček, jako by lízal.. ale naprázdno.. musí pak ještě sklopit hlavu a dát ji do misky, aby ten jazýček měl co nabírat.. ale je u toho tak rozkošný :-) je to miláček :-). Musela jsem mu však objednat další kaše, protože nic jiného prostě nejí, ale zoubky má v pořádku, včera mi rozkousal ucho na proutěném koši :-), takže to bude opravdu už jen psychického původu - nejedení. Musíme na tom pořádně zapracovat.. :-)

28.3. Tak Krakenek místo aby se psychicky zlepšoval a začal jíst, tak se stal totálně na mě závislý.. dala jsem mu včera mističku s kaší do klece, a zůstala téměř netknutá.. nechala jsem mu ji do rána s tím, že pokud ji nesní, ráno ho nakrmím.. a dopadlo to tak.. Krakenek celou noc nejedl... zatímco ráno, v klidu u mě na klíně, slízal celou misku kaše !!!! prostě když ho držím, hladím, krásně papká.. kaši tedy.. no.. to bude ještě na dlouho ... Ale je tak miloučký, že se mu nedá odolat :-)

 

30.3. Krakenek je fakt "boží".. vypěstoval si Pavlovův reflex na kaši.. když ho držím v nárůčí a připravuju mu kaši, už vyplazuje jazýček a líže vzduch :-) je tak miloučký :-). Ale úspěch, do rána slízal kaši i sám z misky :-) tak se lepšíme :-)

4.4. Krakenek už papká sám z misky (kaši). Stejně ho každý den alespoň jednou nakrmím :-), je krásné pozorovat, jak líže kašičku.. včak se pokusím mu časem podstrčit i něco jiného.. po zdravotní stránce je OK, zoubky má v pořádku, kouše jako divý, a tak musíme překonat tuto psychologickou bariéru a bude OK :-)

19.4. Krakenek je závislák na kaši a na mě.. ač se snažím všemožně mu "vnutit" něco jiného k jídlu - odmítá.. včera jsem mu doslova "cpala" do tlamičky maličký kousek syrového hovězího masíčka, a nic.. i když mu ho nacpu mezi zoubky do pusinky, kdy má Kraken zuby pevně sevřené a nepootevře je ani maličko, masíčko prostě nesní (a hotovo !!)  :-( a tak zase musíme na kaši.. pak si krásně říká o mazlení.. je to takový můj rošťák :-)

26.4. Krakoušek závislák je pořád stejný :-)

02.05. Kraken je opravdu miláček :-) Jen to jídlo nám nejde a nejde změnit. Pořád jsme na kaších a vše ostatní Krakenek odmítá :-(. Od víkendu bydlí Krakenek se Sunny. Johny totiž Sunny občas začala kousat, a tak jsem holky rozdělila.. pak mě napadlo zkusit Sunny a Krakenka - a povedlo se. Jsou v pohodě, bydlí spolu a já doufám, že Sunny "naučí" Krakenka jíst :-) Alespoň se Serváckem se mi to takto povedlo.. když nejedl, dala jsem ho k Meddy a Brunny a Servácek začal s nimi papkat.. to už je rok.. a tak uvidíme, jestli se to povede i tentokrát.. :-) věřím, že ano :-)

09.05. Kraken s námi byl také na dovolené, ale zatím s jídlem žádné zlepšení .... jinak je super :-) je to můj miláček, doslova moje srdeční záležitost :-)

16.5. Jak psala Jana B. na naše forum, Krakenek je opravdu jako moje miminko :-) vracím se do let cca 20 let zpět, když jsem měla malá děcka :-) Krakenek se rád chová, mazlí, nechá se rád krmit.. ale už jsem nastolila "tvrdší" režim a míchám mu do kaše masíčko.. je to sušené maso - malé kousíčky - smíchám každý den ráno a večer 1 lžičky s kaší.. ze začátku tedy Kraken naprosto odmítal a musela jsem ho opět krmit stříkačkou.. nakonec asi zjistil, že to není tak špatné, a teď už mu dávám do klece ráno a večer misku (cca 400 ml kaše), kterou tedy dokonale slíže.. na dně najdu pár kousíčků masa, jak by je Krakenek nejraději nejedl, ale dnes ráno už byla miska slízaná i ze dna :-). Proto teď musí bydlet Sunny sama, potřebuji už naučit Krakenka jíst samotného, ne ho krmit, a se Sunny v jedné kleci bych nevěděla, kdo z  nich misku vylízal.. Ale v noci jsou společně, spinkají v jednom pelíšku, je na ně úžasný pohled :-) dvě tchoří zlatíčka :-). Krakenkovi budu dávát víc a víc masíčka do kaše, až se nám snad podaří přejít časem pouze na masíčko. Poté začnu k tomu dávat syrové masíčko či granulky.. tedy to je můj plán, dlouhodobý, uvidíme ještě, jak se k němu postaví osoba nejpovolanější - Krakenek :-)

22.5. Krakenek miláček se nám lepší.. "finta" vyšla, a dnes poprvé už Krakenek dostal jen masíčko (resp. je to

Koktejl Carnello je krmivo se spoustou energie, které je možné použít buď jako kompletní krmivo na dovolené, na cestách při nevolnostech či pro zlepšení kvality krmiva- vhodné také pro kočky a fretky

Psí koktejl Carnello je úžasný svou všestraností. Je vyroben z vybraného sušeného hovězího masa, které je jemně namleto. Při výrobě nejsou použity žádné kosti, nebo jiné podobné produkty, pouze čisté maso. Jedno balení o 250 g je vyrobeno z 1 kg hovězího masa!

Čistý živočišný protein je až z 95% stravitelný. To znamená, že ho Váš pes může optimálně zužitkovat.

Pokračování popisu produktu:
Pro porovnání: na trhu jsou suchá krmiva, která jsou stravitelná pouze z 20% a konzervy zužitkovatelné pouze z 5%. Nízká zužitkovatelnost potravy vede k větší stolici.

 

  • čistě přírodní produkt
  • vhodný také pro kočky a fretky
  • velmi dobrá stravitelnost
  • vysoká snášenlivost
  • hypoalergenní
  • v potravinářské kvalitě
  • lahodný a zdravý dodatek vody a tím vhodné také pro zvířata, která málo pijí

Možnosti využití psího koktejlu jsou téměř neomezené:

  • vylepšení krmiva
    nasypte psí koktejl Carnello na uvařenou rýži či těstoviny a vytvořte tak chutné jídlo
  • "koření"
    vybíravým psům zamíchejte koktejl do jídla a vylepšete tak jeho chuť
  • samostatné krmivo
    když dojde krmení, vyčarujte pomocí koktejlu a trochy těstovin lahodné jídlo.
  • samostatné krmivo na cestách
    kdo nechce vozit žádné velké pytle granulí a těžké konzervy, může svému psovi jeden až dva týdny podávat tento koktejl jako hodnotné samostatné krmivo. Psům s cestovní nevolností je dobré podávat toto krmivo před cestou. Nezatěžuje žaludek a je proto vhodné i pro psy s citlivými žaludky
  • "energetický nápoj"
    zamícháte-li koktejl Carnello do vody, dodá Vašemu psovi energii aniž by těžce ležel v žaludku. Koktejl je možné míchat v poměru 1:1 až k 1:7 (jeden díl koktejlu a sedm dílů vody). S menším množstvím vody vznikne chutná kaše, čím větší je podíl vody, tím tekutější je konzistence. Huskyové například takto dostanou před závodem dostatek energie v pitné vodě. Více vody znamená také méně proteinů. Při dávkování je třeba brát ohled na aktuální zdravotní stav psa. Jako zásobárna energie je psí koktejl Carnello obzvlášť vhodný pro aktivní sportující psy, lovecké psy, kojící feny, záchranářské psy, starší psy, štěňata, psy v rekonvalescenci či tažné psy
  • krásná srst
    biotin obsažený v koktejlu zaručuje zdravou a zářivou srst

Každé 250 g balení je možné znovu zavřít a obsahuje praktickou dávkovací lžíci, která odpovídá cca. 15 g.

 

 

 
Složení:
Maso a vedlejší živočišné produkty (100 % hovězí).

Doplňková látka:
biotin (40 mcg/kg).

 

- to jen více informací, že můžete také použít :-) Krakenek papká koktejl (3 dávkovací lžíce smíchané s vodou) a vylíže dodna :-) Mám velkou radost.. časem ještě zkusím přidat i větší kousky hovězího masíčka.. a třeba časem bude jíst Krakenek úplně sám :-).

24.5. Krakenek stále papká masíčko + kaši, nyní v poměru 3ku1. Ale velmi špatně snáší vedro, nechce papkat, musím ho zase večer krmit.. do rána v noci snědl další mističku sám, a tak super :-) ale vedro opravdu nerad :-(.

12.6. Krakenek tak stále na střídačku odmítá papkat, ale poslední dny jí jen to sušené masíčko namočené ve vodě.. a když ho každý den pomazlím a pochovám, tak i papká sám. Když ho nepomazlím, trucuje a nejí.. ta tak ho musím krmit.. prostě si o mou pozornost a lásku umí říct po svém.. není problém však jeho náklonnost a nároky splnit, dělám to moc ráda a každý den.. jen ho musím maličko odnaučit té závislosti na mě.. aby kdybych třeba musela i pracovně odjet, zatím nestrádal a papkal :-) takže se pokusíme trénovat :-) je však úžasný p1010180.jpgmiláček :-). A dostal konečně novou voliérku, velikou, 3 m dlouhou, 0,6 m širokou a 0,6 vysokou. Má v ní velké pelíšky, hračky, prolézačky a kámošku Sunny :-)

20.6. Krakenek se krásně zabydlel, po svém si upravil, nebo spíše zaneřádil, celé obydlí, a je mu fajn.. co je důležité.. sám jí !!! už týden jí sám kaše, nepotřebuje kontakt se mnou.. takže se osamostatnil, což je super. Ráno a večer dostane svou mističku míchanice, do kaše mu teď přidávám calopet pastu a multivitamínou pastu, aby měl také vitamíny a jiné živiny, a řekla bych, že je Krakenek spokojený :-) Sunny mu stále dělá společnost :-)

9.7. Kromě Sunny dělá Krakenkovi společnost ještě Johny.. je to správná "divoká" trojka :-) Holky si spolu rozumí a Krakenek není sám.. :-) Je to však potvůrka.. jakmile ho chci někomu ukázat, jako jiné fretečky, je naštvaný, snaží se utéct a schovat.. vypadá to, jako když si vymýšlím, jaký je jinak mazlíček a nechá se chovat a hladit hodiny :-) však.. jakmile Krakenek zjistí, že jsme sami, je z něho zase miláček :-) prostě kohokoliv jiného se bojí a nekomunikuje a je na mě naštvaný, že ho beru :-) Jinak ale papká sám, sice stále tu svou kašičku, do které mu míchám vitamínovou pastu, calopetku a vše dobré a zdravé, aby měl vše, co jeho tělíčko potřebuje, a Krakenek je v pohodě.. s holkama ho pouštím ve fretčárně, jen tedy za své přítomnosti, abych ho měla na očích :-)

 

16.7. Krakenek je prostě moje srdeční záležitost a můj miláček :-) nechá se mazlit chovat, maličko se i proběhne po fretčárně - ale moc tomu nedá, přeci jen se stále maličko bojí a kouká, kam se schovat, ale hladit se nechá hodiny.. ale jen, když jsme spolu sami .. tedy i ostatními fretkami, ale bez přítomnosti kohokoliv dvouhoného.. to jinak zbystří a snaží se schovat.. jakákoliv přítomnost jiných lidí ho děsí.. ale jinak se nechá pusinkovat a všechno.. je to prostě zlatíčko :-) divoké a nespoutané :-) A taky krásně přibral.. dříve jsem mu hladila kosti, teď už je samý sval :-) pořádný chlapák :-). Mám z něho opravdu radost :-)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

gabika a safirka - viyo

http://www.krmivo-shop.cz/zbozi/6590/Napoj-Viyo-Cat-Kitten---7-x-30-ml.htm

http://www.levnegranule.cz/produkty-pro-kocky/vitaminy-a-doplnky-pro-kocky/doplnky-pro-kocky/1899-napoj-viyo-cat-kitten-7-x-30-ml-210ml.html

pripadne ze uz nebudu ani na sklade tu tak ja som si dala kupit gimpetku v nemecku (kedze na sr skoro vobec niesu) kamaratke ktora tam pracuje tak jej mozem povedat nech sa opyta aj na viyo-ved dajte vediet ako ste pochodili :-) ci ma viyo zhanat alebo nie :-)

Alena - Re: viyo

Dobrý den, díky moc za pomoc a informace... ihned jsem prověřila.. snad se podaří nějako viyo sehnat.. když tak se ozvu, pomoc by se hodila.. díky moc :-) Alena

Aďa - Krakeník

Tiež držíme všetky nožičky,čo doma máme,aby začal papkať a uzdravil sa.

Renata - Krakenek

Moc. moc Vám držím palce...snad si dá ten malý umanutý klučina říct. Rekonvalescenční kaše opravdu ve většině případů zabere.

Nona - ...

Držíme tlapky, chuďo malé :((( Ať je brzo fit a začne papkat .)

Alena - Re: ...

Díky.. moc to potřebuje :-)

Bailee - Týýýýjo...

Kraken měl teda štěstí, opravdu to asi bylo za pět minut dvanáct. Je dobře, že už je ve vaší péči! Držíme palečky, ať se poraněná bradička rychle hojí.

Alena - Re: Týýýýjo...

Jo, to měl.. doufám, že se z toho dostane.. hlavně ho musíme "vykrmit" :-)

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Statistiky

Online: 16
Celkem: 2813291
Měsíc: 27675
Den: 1123