Jdi na obsah Jdi na menu
 


KRISTÝNKA

p1010002.jpg3.3.2011 Dostali jsme od majitelky tříletou tchoří samičku KRISTÝNKU a šampaň klučinu NEMA. Tínka se narodila 6.5.2008, Nemo se narodil v dubnu 2007. 

Obě fretečky jsou čipované, očkované.

Dnes se trochu poznáme a zítra napíšu více :-) Kristýnku musíme trošku vykrmit, necháme ji pár dní v karanténě a uvidíme, jak je na tom s chováním :-) Nemo je na samečka taky hubený, váží pouze 1200 g. Ale papkají za tři, takže vše brzy dohoní..

5.3. Kristýnka tak trochu kouše.. nevím, jestli je to neznámým prostředím, nebo tím, že prostě kouše, to ukáže čas :-)

6.3. Tak mohu napsat, že kousání Kristýnky bylo opravdu spíše ze změny prostředí než z agresivity.. Týnka je vcelku v pohodě.. :-) a je přirpavena k adopci. Spíš tedy již pro někoho zkušenějšího než pro začátečníka.. :-)

16.3. Tak Kristýnka je opravdu taková "potvůrka" ... člověk nikdy neví, kdy se do něj zakousne.. není agresivní, ale prostě není asi tolik zvyklá na mazlení.. musíme trochu "dovychovat" :-)

22.3. Měli jsme s sebou Nema i Kristýnku na výstavě.. a musím říci, že oba - i Kristýnka - jsou vhodní i pro začátečníka.. Kristýnka i Nemo jsou suproví, strašně hodní, miloučtí, super společníci :-) 

11.4. Nemo je již 14 dní v novém domově, původně měla jít i Kristýnka, ale byla na kastraci, a po kastraci, cca 5.4. měla odjet za Nemem.. majitelé se mezitím rozhodli, že 2 fretky nechtějí a tak přijeli Nema vrátit... jenže... Kristýnka se na něho vrhla a kousala ho, a Nema se utíkal schovávat k nové majitelce, pořád ji lízal a byla jasné, že v bezpečí se cítí jin u ní.. a tak zase odjeli.. u nás zůstala Kristýnka... :-) chvíli si zvykala a nyní již běhá a lítá a je v pohodě.. rádi bychom ji dali do adopce k samečkovi, aby nebyla sama :-) ale musíme nejdříve zkusit, jestli by ho akceptovala :-) je taková nevyzpytatelná potvůrka :-)

14.4. Kristýnka je v pohodě a je připravena k adopci :-)

22.4. Na Kristýnku se byla včera podívat možná adoptivní rodina, bude to jejich první fretečka a tak spíše přijeli zjistit více informací o fretkách, což velmi oceňuji, a ještě si vše musí rozmyslet... tak uvidíme :-) I když by si Kristýnku nevzali, nevadí, velmi oceňuji jejich zodpovědný přístup :-) a tím pádem i jistotu, že by se případně Kristýnka dostala do opravdu zodpovědné a milující rodiny :-)

23.4. Tak Kristýnka je od včera v novém domově... rodina, která se na ni byla podívat, vše promyslela, a pro Kristýnku si včera odpoledne přijeli... Věříme, že Kristýnce bude fajn :-) a těšíme se na zprávy z jejího nového domova :-)

 

  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hanka a Bédíček - Kristýnka a Nemo

To je škoda, že se Vám ty dva chlupáčci vrací zpátky.. Snad se dostanou někam, kde budou moct být společně, když jsou na sebe tak zvyklí.. Držíme palečky..

Aďa - Dve freťule

Je mi ľúto,že to takto dopadlo..veď keď sú na seba naviazaný,tak ten pohľad,keď sa spolu hrajú a spinkajú sa nedá ničím nahradiť.Elvis s Ozýkom sú tiež ako dvojičky a je úžasné ich sledovať,keď vystrájajú ako puberťáci:-)

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 24
Celkem: 2835862
Měsíc: 30546
Den: 1497