Jdi na obsah Jdi na menu
 


MAX

snimek-355.jpg1.6. MAX k nám byl dovezen nálezci, kteří ho našli v neděli v Čelákovicích u přívozu. Je to moc krásný, hodný, kastrovaný tchoří freťáček. Čipovaný není,po zdravotní stránce je v pořádku. Prozatím hledáme majitele.. dali jsme inzeráty, vyvěsíme letáčky v Čelákovicích a uvidíme.. třeba se majitel najde :-)

21.6. Dny a týdny plynou, majitel pro Maxíka se neozývá... a tak je Maxík k adopci.. Je tedy velmi vybíravý na jídlo.... nejraději jen konzervičky, masíčko... granulky mu moc nejedou :-) Jinak je ale suprový.. moc hodný :-)

27.6. Max je strašně hodný... papká tedy konzervičky a masíčko, na stravu je trochu vybíravý, ale jinak je kouzelný :-)

7.7. K Maxíkovi není co napsat... je to zlatíčko, je strašně mazlivý a hodný.. dokáže ležet hodiny a mazlit se, je vhodný i pro začátečníka. Trošku je stále vybíravý ve stravě, to by nový majitel musel akceptovat, že s ním budou trochu ve stravě trable... jinak je ale suprový :-)

11.7. u Maxíka jsme měli podezření na inzulinom... na to, co toho sní, je poměrně hubený... je jako bezedný.... inzulinom se však nepotvrdilo (páteční test u veta prokázat hodnoty 6,4, což je v normě) a tak snad se vše zlepší :-) V Každém případě je Maxík šílený mazlík :-)

12.7. Lucka se nám zamilovala do Maxíka.. nevím nevím, jestli ještě bude Maxík k adopci... Když tak na to koukám, asi ne... Maxík je děsnej mazel... šílený... velmi komunikativní... všude za Luckou chodí jako pejsek, ani na krok se od ní nehne, nejde ani ven, prostě se dobře cítí jen u Lucky.. a když přijde do fretčárny, Maxík musí jít první ven.. čeká na patře v kleci a když náhodou se Lucka jako první věnuje jiné fretečce, Maxík "pláče" - normálně má u očí slzy.. nevím, jestli nám oběma už přeskakuje, jak jsme se do fretek zbláznili, za chvílu u nás zůstane tolik fretek, že budeme moci útulek zavřít, ale prostě tak to je.. fretky jsou naše srdce :-) Naprosto Lukcu chápu.. :-) Je krásný mít takovou úžasnou fretku, jako je Max :-)

Jinak Max už si vyloženě na nové prostředí zvykl, takže papká už i granulky a všechno.. a krásně přibírá.. dostává tedy jen ty nejlepší - totally ferret baby :-)

 A opět se potvrdila naše stará známá pravda, že psychika u fretek je strašně důležitá... většina fretek u nás přestane jíst, mají problémy, s jídlem, s chováním - ale jak se prokázalo i u Maxe - je to psychika.. když si fretka zvykne, na prostředí, na lidi, stává se z ní mazlíček první kategorie a odolat jejímu šarmu je umění - to se prostě nedá :-)

Jo, FRETKA není jen obyčejný mazlíček, JE TO OPRAVDU ŽIVOTNÍ STYL :-) Jak má Majda v obchůdku na tričkách :-) Tam jsem toto četla po prvné, a naprosto to souhlasí.. nic nevypovídá o fretce jako takové pravdivěji :-)

13.7. Je definitivně rozhodnuti, Max zůstává u Lucky.. dalo jí moc práce  ho dát dohromady a naprosto jí učaroval... :-) jo, to ty fre´tulky umí :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Monča - Divné

To je divné že se majitelka takového hodného freťáčka neozývá.
Hned bych ho brala, bohužel nemohu.

Lucka - Max

Jinak tedy Max je hodný nekousaví mazlivý freťák.který může jít i k dětem.Jen granulky nám nechutnaj nejraději vařené hov. nebo kuř. maso a nebo konzervy od Gurmetu a nadevše miluje meloun a papriku:-) je to zlatíčko.

Alena - Max k dítěti

Ještě mi dovolte poznámku.. takhle je to opravdu složité říci, nevíme, jak staré je děcko, jak je zvyklé na zvířata a tak.. to se opravdu nedá říci. Max sám o sobě je velmi hodný.. více opravdu sdělíme po mejlíku nebo telefonu, je toho hodně k povídání :-)

Dana - Max

Je Max kastrovaný nebo není?Tady máte uvedeno,že ano,
ale v nabídce fretek k adopci,je že ho kastrace teprve čeká?...
Přibližný věk znáte?

Lucka - Re: Max

Max kastrovaný je došlo k chybě na stránce (Fretečky k adopci)a věk veterinář odhadl na cca 2-3 roky

Dana - Re: Re: Max

Děkuji.
Vy jste tedy momentální majitelka?
Mohu se zeptat jak se Max chová?Zda je přítulný,mazlí se,
nechá se v klidu hladit?
Také se zeptám zda by jste jej doporučila rodině s dítětem?

Lucka - Re: Re: Re: Max

No majitel nejsem jen ho mám v opatrovnictví v útulku více info podáme na emailu utulek.boleslav@seznam.cz

Alena - Re: Max

Dobrý den, omlouvám se, upsala jsem se, již je opravano.. Max je kastrovaný... mají nálezkyni náš útulek doporučil náš veterinář, kam s ním přišla, a věk odhadl tak na 2-3 roky.

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Statistiky

Online: 15
Celkem: 2813390
Měsíc: 27744
Den: 1120