Jdi na obsah Jdi na menu
 


NELA a WILLY

Nelinka je klasická tchořenka, s maskou, světlejším proužkem než má Ela. Je moc hodná. V říji, takže budeme příští týden kastrovat. Nela vpravoNelacca rok stará.

11.5. Nelinka byla na kastraci 5.5. a vše zvládla na jedničku :-)

13.5. U Nelinky nás už čekají jen stehy a může jít do nového domova... najde ho brzy? 

13.6. Měsíc uplynul, Nelinka je v pořádku a čeká stále na nový domov.. z holek plzeňaček tu u nás zůstala už jen ona..bydlí spolu s Wilim.. Moc jí přejeme nový domov :-)

21.6. Nelinka je suprová.. je moc hodná.. bydlí s Wilíkem a spolu i čekají na nový domov :-)

7.7. Nelinka je strašně hodná.. moc milá a mazlivá fretečka.. poslední z plzeňských holek stále čeká společně s Willym na nový domov :-)

 

 

 

 willy.jpgTchoří sameček Willy, je krásný, asi rok starý.. jako správný sameček je v říji a tak se také chová.. takže se trošku ožene, ale nekousne.. jen přeci jen trocha opatrnosti a již zkušenosti s fretkou bychom doporučovaly.. do adopce může jít samostatně. Ještě zařídíme kastraci :-).

11.5. Wilík je objednán na zítřek :-)

13.5. Wilík včera absolvoval kastraci taky, u kluků je to vcelku v pohodě.. ani nemá stehy, tak jen ATB a může jít do adopce :-) je to krásný klučina a moc mu milující domov přejeme :-)

13.6. Wilík je moc hodný freťáček a spolu s Nelinkou jsou poslední 2 z původně 6ti plzeňaček, kteří u nás ještě čekají na nový domov... najde ho brzy? Moc mu to přejeme :-)

21.6. Wilík s Nelinkou jsou super dvojice.. Wilík je moc hodný.... a stále s Nelinkou čekají.... :-)

7.7. Willy je zlatíčko, mazel... spolu s Nelinkou stále čeká na nový domov :-) je vhodný i pro začátečníka :-)

19.7. A Willy s Nelinkou stále čekají.. :-) jsou opravdu moc hodní :-) najde se pro ně nový domov? Moc prosíme :-)

15.8. Nelinka s Wilíkem jsou pohodáři.. a stále čekají na novou rodinu... problém je, že musí jít dva.. takže jejich adopce je trochu složitější, ale věříme, že časem se pro ně ta pravá rodina najde :-)snimek-380.jpg

24.8. Nelinka s Wilíkem stále už jen čekají na nový domov.. někdy je problém, že jsou dva.. ale věřím, že jednou takovým dvoum krásným hodným mazlíkům neodolá a najdou super nový domov společně :-)

30.8. Nelinka s Willíkem se dnes ráno u nás naposledy proběhli a zaskotačili si a odpoledne jedeme směr Třeboň :-) Snad budou v novém domově spokojení.

31.8. Nelinka a Wilík se v novém, obrovském domově hned zabydleli, všechno pochopitelně musí prozkoumat, to ani všechno včera nestihli, a dostali nového lidského kámoše, asi 10tiletého kluka Honzíka, který je hned choval a mazlil. Takže se zcela jistě budou mít skvěle :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Lída od Tria - Willa a Nelinka

Tak my budeme držet palečky a drápky, aby se chlupáčkům v novém domově líbilo a byli spokojení

Zdeňka - freťulka

Před dvěma měsíci nám umřela naše Fretka Nelinka od té doby máme domov bez radosti. Sice máme psíky,ale fretka je fretka. Rádi bychom dali nový domov tomuto párečku nebo kterékoliv z fretek.

Lucka - Re: freťulka

Poprosím vás pokud máte zájem o Wilíka a Nelu vyplňte dotazník který naleznete v podmínkách adopce a pošlete nám ho na email utulek.boleslav@seznam.cz a určitě se dohodneme :-)

Mirka - Willy a Nela

brala bych je hned oba aby mohli být spolu.jen se nám teď bohužel zhoršila finanční situace jak dlouho marodím :-(( tak se snad najde někdo kdo je vezme oba aby se nemuseli rozdělit když jsou na sebe zvyklí.

jana - dotaz

chtela sem se zeptat kolik pozadujete za fretecky a jestl je vhodna k ditet trilete holce mala vyruste ze zvratky

Alena - Re: dotaz

Dobrý den Jano, vše o adopci je popsané v sekci "podmínky k adopci". Co se týče 3leté dcerky, je nutné si uvědomit, že fretka je šelma a bez dozoru tak malé děcko s fretkou nikdy nemůžete nechat. Dále bych ráda upzornila, že pokud jde přímo o Elinku, samotnou do rodiny kde ještě není fretka ji nedáme...musí mít fretčí společnost.

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 20
Celkem: 2842363
Měsíc: 31263
Den: 1709