Jdi na obsah Jdi na menu
 


SALVA

obrazek1.jpg1.11. a letošní mimčo, které jsme dali jméno SALVA (ADOPTOVANÁ). Je to krásná holčina s krásnou tchoří kresbou, kterou si původní majitelka koupila ve zverimexu, kde jí řekli, že fretka je něco jako pes a kočka a milá nevychovaná nesocializovaná Salva doma pokousala celou rodinu, a tak "šla z domu".. Z prvního dojmu soudím, že Salva je pouze nesocializovaná, šíleně vystrašená a tím pádem opravdu kousavá.. Myslím, že jí dáme brzy dohromady, ukážeme jí, že žít mezi lidmi není zase tak špatné  a bude k adopci.. jen potřebujeme trochu času.

3.11. Tak Salvinka se nám lepší.. je to šílený koumák.. snad vůbec nespí, alespoň vždy když přijde do "fretčárny" tak čučí a zjišťuje co se bude dít a všichni čertíci s ní šijí a koukají jí z oček.. bojí se, ale je suprová..

8.11. ze Salvuška se stála skvělá freťule.. je strašně živá, aktivní a akční :-) a velmi "kontaktní" - pořád kouká, kdo ji kdy vezme, pustí, pomazlí, ráda si dá pastu a už kousne jen občas a maličko - když se lekne.. jinak se z  ní opravdu stala suprová freťule a je připravena jít do nového milujícícho domova.. Je to letošní miminko, tak si i rychle zvykne :-)

13.11. Salvuška je skvělá.. velmi kontaktní, ráda je s lidmi, pořád běhá, skáče, hraje si, velmi málo spinká a pořád kouká, kde se co děje :-) Salvuška začala bydlet s Teynlinkou. Celkem si holky rozumí a já doufám, že trochu Teylince pomůže najít vztah k lidem..

16.11. Pro Salvušku si včera přijela Káťa s rodiči i babičkou, všichni byli tak nadšení a okouzlení Salvinkou, že jsem si naprosto jistá, že se bude mít naprosto úžasně a skvěle  a hlavně - díky početné lidské rodině nikdy nebude sama :-)

4.12. Dopísek od Salvinky: Dobrý den,
tak jsme si včera se Salvinkou povídali a ona prý, že už jsme dlouho nepsali její bývalé paničce, aby věděla, jak se u nás má :-) Tak jsem jí musela slíbit, že hned napíšu a přidám i pár foteček.

Salvinka je naše mazlítko... Mě už vůbec nekousne, jen olizuje a mazlí se. Každý večer jí pouštíme běhat, z toho má vždycky obrovskou radost, honíme se a ona na nás kvoká:-) Prozkoumala už doma každý kout, včetně skříní a hrnců v kuchyni... lumpačka jedna. Pravidelně čistíme ouška a už jsme i stříhali drápky, sice ne zrovna s radostí, ale zvládli jsme to. Taťka ušil pelíšky, aby měla Salvinka v noci co stěhovat po kleci :-D Klec má hned vedle mojí postele, tak jí určitě není smutno. Pomalu si zvykáme na kšírky, ale moc se nám to nelíbí. Venku jsme zatím nebyli, až bude trošku tepleji, tak vyrazíme na zahrádku do sněhu.

Tak to je naše Salvinka... mazlik malej :-)

11.12. Ze Salvušky mám velkou radost.. co je v nové rodině, krásně přibrala a vyrostla, je z ní nádherná freťulka.. váží 850 g... je jí kus :-) Byla včera společně s Galinkou na kastraci, protože nečekaně přišla do říje, a nutno říci, že její operaci a následná léčba proběhla snad nejlépe ze všech freťulek co jsem kdy měla.. Salvinka byla úžasná.. krásně se probudila, v noci sice papkala kaši stříkačnou, ale papkala ráda a ráno už byla naprosto v pohodě.. Kontrola proběhla v pořádku a Salvinka se už dnes "stěhova" zpátky k majitelce.. Ještě bude brát ATB, ale uvidíme se znovu na vytažení stehů.. Kátě děkujeme, stará se o Salvuška naprosto skvěle..  

 
 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Statistiky

Online: 15
Celkem: 2813961
Měsíc: 27931
Den: 1200