Jdi na obsah Jdi na menu
 


SAMUEL

sam1.jpg25.7. z Prahy jsme dostali dvouletého samečka Samuela (ADOPTOVANÝ) , kterého již si jeho majitelka nemohla  nechat... není moc vychovaný, běhá po kleci sem a tam jako lev, kouše... ...30.7. dnes jde Sam na kastraci, tak doufáme, že vše bude OK a hlavně že pak bude Sam klidnější :-) 2.8. Samík vše zvládl v pohodě, a teď se léčí :-) pořád se nás ale pokouší trumfnout a kousnout :-( 5.8.Samík běhal celé odpoledne venku, hrabal, válel se v trávě, naprostá spokojenost... ale pořád si nejsem jistá, že by mě nekousl... tak jsem raději na pozoru. Má krásná kukadla, takové velké korálky :-) 8.8. Sam se po kastraci velmi uklidnil, stává se z něj mazlíček..  

12.8. Samík nám v týdnu taky přestal jíst.. ale nechtěl ani nakrmit, vzpíral se, prskal, vztekal a plival vše kolem.. tak to bylo složitější.. zkoušeli jsme kde co a nakonec si Samuel zamiloval kočičí Purina konzervičku a to sní za den 2 :-) Už nekouše, je milý.. běhá celé odpoledne a večer doma, vše zkoumá a když je unavený, zaleze si do pelíšku :-) je miloučký :-), myslím, že bude dobrý společník :-) Už bych řekla, že je připravený k adopci, tak neváhejte :-) je krásný, velký, freťák jak má být... a je potřeba aby šel co nejdříve, potřebuje jistotu domova a klid, novou rodinu, aby si na ni zvykal co nejdříve..

16.8. Po společném víkendu stráveném mimo domov, společně s Madlenkou, musím říci, že Sam jako společník bude skvělý... ze začátku byl vyplašený ze všeho... z lidí, města, tramvají... ale rychle si zvykl.. nakonec už byl naprosto ve svém živlu :-)  Trošku jsme měli minulý týden problém s jídlem, zatím papká jen konzervičky, ale pomalu si znovu zvyká na granulky, myslím tak ještě týden, a bude moci jít do nového domova :-)

18.8. Samík nejraději stále papká konzervičku, granulky si nechává až jako z nutnosti.. ale je skvělý.. moc hodný, nekonfliktní, mazlivý.. Snese se bez problémů i s jinými fretkami.. Tak neváhejte :-)

23.8. Sam se neskutečně změnil.. Mohu říct, že je z něho naprostý mazel :-) strašně hodný, milý, prostě je neskutečně úžasný.. vůbec není konfliktní, s lidmi, s žádnými zvířaty.. naopak, řekla bych, že se jich bojí.. jakmile ho pustím s jinými freťulkami raději se mi vyleze na záda a schová se pod vlasy na krk, do bezpečí.. je to opravdu mazel, nechá se na klíně hladit hodiny :-) A velmi rád je puštěný, řekla bych, že je to pro něho nutnost.. aby měl prostor.. jakmile je zavřený, běhá v kleci sem a tam a chce ven.. může být puštěný, je opravdu bezproblémový.. :-) tak kdo chcete trošku přeorganizovat byt fre´tukou, je pro vás Sam jako dělaný :-) Ještě musím napsat, že Sam je zvláštní svýma očkama.. má takové "vyvalené" korálky :-) pořád jako by se něčemu divil :-)  

24.8. Samuel včera večer odjel do Prahy do nového domova, věříme, že mu bude fajn :-)

1.9. Samík má dnes svátek, přejeme vše nej v novém domově, hodně lásky a pohody a radost jemu i novým páníčkům :-)

24.9. Samík byl u nás na návštěvě.. Teda, je z něho pořádný kus a perfektně si ochočil paničku i páníčka :-) Má se výborně :-) Děkujeme.

29.11. Adopce Samíka se nám povedla jako jedna z nejlepších.. již 3x u nás byl Samík s novou rodinou na návštěvě, víme, že má Samík novou pěknou luxusní klec, ale že stejně je nejvíce jen tak puštěný volně po bytě.. Pán i panička ho milují, je vidět, že i on je, a všichni 3 si pospolu krásně žijí.. jsme opravdu moc moc rádi, a děkujeme :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dominika - Samík

Samík je úžasnej člen rodiny, je naprosto bez problému. Jepravda jak mile se mu něco nelíbí dá to najevo, tak se hned snažíme to vyřešit nebo udělat jinak, tak aby to vyhovovalo jemu i nám.
Je hrozně zvědavej, všechno rád prozkoumá a je neuvěřitelně hravej. Rád chodí ven na procházky ani sníh mu nevadí ještě schválně chodí do toho nejhlubšího sněhu a lebedí si v něm.
Jsme opravdu rádi, že ho máme vnesl do našeho života radost a neuvěřitelně nám ho spestřil.
Je to naše miminko a jsme za něj strašně mooooc rádi.

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 20
Celkem: 2835430
Měsíc: 30355
Den: 1415