Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tomík

p1010004.jpg Tomík - zamluvený

15.12.2015

p1010001.jpgTomík je syn Felinky a Cosmíka, pochází od stejné majitelky Zuzany K. z Nového Města nad Metují. Nutno říci, že tato chovatelka opravdu patří na černou listinu chovatelů.. Před časen darovala všechny fretky Tomáši V., který je poté předal k nám do útulku, jelikož se o ně nemohl starat, a potomka si nechala na prodej. Jenže freťáčka neprodala, naopak, zanedbávala ho, a nakonec ho tedy naštěstí opět darovala Tomáši V., který na otočku pro něho hromadnou dopravou dnes dojel. Za to patří Tomášovi obrovský dík. 

No a tak jsme Tomíka pojmenovali po Tomášovi. Je to pětiměsíční klučina, stříbrňák, však ve velmi špatném stavu, hubený až hrůza - odhadem jsem si typla 400 g, ale váha potvrdila pouze 380g!!!!! Má velikost malé samičky, a ne dospívajícícho fretčího kluka. Je hladový, hned se vrhl na granulky a šel spinkat. Tak snad se ze všeho brzy vylíže :-) a najde pak ten správný domov :-)

17.12. Tomík je super.. a krásně si u nás zvykl :-) papká o 106 a tak doufám, že brzy začnme pomaličku nabírat váhu, co mu chybí :-)

25.12. Včerejší vážení Tomíka - 594 g :-) přibral za 100 dní 214 g, což je super :-) mám velkou radost :-) krásně se dává dohromady. A dokonce mi dnes lízal pastu z ruky, zprvu mi chtěl samozřejmě sežrat celý prst, ale brzy pochopil a už slušně lízal :-) Je to velká šikulka.

tomik9.jpgtomik91.jpg9.4. Tak Tomíka byste už ani nepoznali.. je z něho nádherný kluk :-) zatím je moc mladý na kastraci... a tak u nás ještě zůstává :-)

19. 4. Tomík byl s námi v sobotu na výstavě.. spíš aby si zvykl i na jiné lidi.. Tomík se nám v chování lepší a lepší, ale tím, jak zase dospívá a je v říji, tak zcela kousat jsme ho ještě neodnaučili.. S kastrací nechceme spěchat, přeci je to ještě mladý kluk :-)

13.5. Tomík se lepší ze dne na den, a už pomalu dospěl do věku, kdy by mohl jít na kastraci, takže během příštích 14 dnů toto zařídíme, a pak už se bude stěhovat do nového domova.. :-) je to krásný kluk.. sice "krátký" na délku, ale už pěkně oplácaný a miloučký, čistotný :-)

21.5. Tomík odjel do nové rodiny k dalším fretčím klučičím kámošům :-) Moc díky za adopci :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Miroslav Vršitý - nový domov

No ten se má k světu. Už se těšíme.

vladi novotna - fretecka

krasny dobry vecer,

chtěla bych se vas zeptat, zda je tomicek ještě k adopci a zda se hodi k detem ? mam pet a pul letou moc hodnou holcicku ,která zviratka zboznuje, stejne jako jeji maminka :)

popr. nemate jinou hodnou fretecku svetloucke barvy ?

předem vam velmi dekuji,

novotna

Tomas V. - spokojeni

Mám moc radost že se Tomík už ma dobře :-) a ze už ma domov snad už jen si bude užívat mnoho let a dekuju novi majitelce ze si ho bere :-)

Miroslav Vršitý - přírůstek

Už se na něj s našimi dvěma raubířkami a s Vildou, který k nám přijde těšíme

Irena Syřišťová - Re: přírůstek

Jsem moc ráda,že už má domov,kde se na něj těší.Jeho rodiče,co jsou u nás,jsou oba moc hodní a tak věřím,že i Tomíček bude takové zlatíčko,až se z toho dostane a pozná,že není jen hlad a nezájem od člověka.Doufám,že budu mít to štěstí a budu ho moci poznat osobně.

Irena Syřišťová - Mám radost.

Určitě je to 10 dní,ale to vidíme v datumech.Mám z něj ohromnou radost,že se tak dává klouček dohromady a už nemusí trpět hlady.To peklo,co si chudinka musel zažít,doufám,že se té osobě,co to dokázala udělat,vrátí.

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 17
Celkem: 2842585
Měsíc: 31390
Den: 1766