Jdi na obsah Jdi na menu
 


TUTESKA

p1010032.jpgtchořovitá samička TUTESKA (adoptovaná), nar. 2007, maminka Soňi a Medvídky a babička Marči a Ferdy, má jediná z nich růžový čumáček.. již kastrovaná samička. Prozatím o ni měla ještě u majitelky zájem Pavla z Brna, a tak zkusíme Pavlu kontaktovat, zda bude Tutesku chtít.. a pak uvidíme..  A s Tuteskou je to taky fajn, Pavla potvrdila, že Tutesku chce, takže se Tuteska bude začátkem října, až pojedeme na kontrolu s Meddy, stěhovat do Brna :-)

5.10. Dnes se měla Tuteska stěhovat do Brna.. bohužel jsme se včera dozvěděli, že spolubydlící nové majitelky si fretku nepřeje a nesouhlasí s ní.. a tak jsme adopci zrušili a Tuteska je dále volná :-) Je krásná, milá, drobnější než třeba Marča.. ale hodňoučká.. vhodná i pro začátečníka.

15.10.Tuteska je skvělá.. strašně hodná a přitom skotačivá, čistotná freťulka..

16.10. Tak Tuteska se nakonec bude stěhovat do Brna ke dvou fretčím kamarádům, také z našeho útulku.. Moc jí to přejeme.. bude se mít krásně.. :-)

18.10. Tuteska je taky super, včera jsme nechali běham se Zarzinkou, a byla v pohodě.. snese se i s jinými freťulemi, a tak by v nové rodině neměla mít problém se zkamarádit :-) Plánujeme dopravu do Brna.. nepojede někdo? Z Prahy třeba  a tak? Bylo by to super.. "náš" odvoz "padl" kvůli nemoci.. 

29.10. Tak Tutesku již chystáme na cestu :-)

29.11.S novou rodinou Tutesky jsme často v kontaktu... Tuteska začala kousat, trochu měli v rodině i zdravotní problémy, ale věříme, že vše bude časem v pořádku... Tuteska začala po několika dnes napadat domácí freťulku, ale situace se lepší.. jakmile budeme vědět víc, zase napíšeme..  

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Marta - Budíček

Roman dnes odjíždí za rodinou na Slovensko. Budila sem ho v domluvenou hodinu ale i po třetím upozornění žádná odezva. Tak sem nelenila a pustila Tutesku počkala až si všimne zavřených dveří do ložnice a pustila jí tam. Nezaváhala a okamžitě tam vběhla. Co když se tam něco děje a ona u toho není? Tuta nezklamala okamžitě se vrhla příteli pod deku. Netrvalo to ani pět minut a ospalí Roman se objevil v kuchyni s Tuteskou na ruce s komentářem „Podívej jak máme vypasené roztoče“. Nevím proč ale kdokoli kdo leží v naší posteli je hned pasován na hračku. Je mu lezeno pod pyžamo, okusována kniha, funěno do uší, jemně okusovány paty a lokty dokud nejste s postele vypuzen.Pak se celá postel ještě jednou prošmejdí a jde se do kuchyně na něco dobrého. Když se tam nic není tak se sebere za trest paničce pantofle a někam se zašije ať ji hledá.

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 19
Celkem: 2843921
Měsíc: 32008
Den: 1609