Jdi na obsah Jdi na menu
 


TUTU

9.6. k nám byla dovezena krásná, hodná, mazlivá fretečka se zvláštním jménem snimek-361.jpgTUTU - barva stříbrná vybělující, vypadá spíše už jako dew.. Narodila se v roce 2007.

Tutu není vhodná k jiným fretečkám... ale jinak je vhodná i pro začátečníka, je to děsnej mazel.. potřebuje hodně volnosti, takže ji dáme do adopce pouze k někomu, kdo toto bude akceptovat a nebude Tutu zavírat do klece či voliéry.. Fakt je skvělá (mimoto že je krásná) :-)

19.7. Tutu stále čeká na nový domov.. moc ho potřebuje, moc potřebuje lidskou péči a pozornost a volnost.. Haló haló, čte její příběh někdo takový? :-)

1.8. Tutu odjela do nového domova k Terezce a její rodině. Věříme, že se bude mít krásně a bude mít pozornost a volnost, kterou vyžaduje a kterou si zaslouží :-) 

5.8. Terka stále píše, jak se Tutu má, a má se skvěle. Děkujeme Terezo :-)

 

11.12.2011 Po celou neděli jsme řešili problém s naší již adoptovanou Tutu.. Tutynka najednou přestala jíst, zhubla z 1350 na 750 g během dvou dnů a vůbec nevíme, co s ní je.. Paní Tereza ji dovezla k našemu vetovi, kde jí vzali krev,která je v pořádku, udělali jsme sono, nic se nenašlo a nakonec konstrastní RTG. Také nic.. Tutu ani napapala ani nekakala.. nakonec večer hodila káko, v noci taky, takže ráno jsme byli u veta, dostala vitamíny, ATB, krmím ji kaší ze stříkačky, což ze začátku silně odmítala, musela jsem opravdu násilím, ale jíst musí, a dnes už to bylo lepší, snažila se lízat kaši ze stříkačky sama.. Tak uvidíme, jak to bude pokračovat.. snad vše Tutu zvládne.. :-)

13.12.2011 Léčíme stále Tutu.. žádné problémy se neprokázaly, nakonec jsme dospěly k názoru, že za tím vším bude změna granulek.. sice Tereza koupila ty samé (acanu), ale ve zverimexu neměli celé balení a koupila váženou.. granulky prý byly jinak velké, jinak voněly, a tak, ale paní tvrdila, že to jsou ty samé.. stejně jako Tereze se to však nezdálo Tutu a tak je prostě nejedla.. doufejme, že je to tak. zatím to tak vypadá.. Dnes je Tutu už mnohem "živější", zkoumá okolí, sice je více unavená, ale je mnohem lepší. Stále jsme na kaších, ale občas si vezme pamlsek, pastu papká v pohodě.. tak snad.. moc děkujeme MVDr. Langerovi a celému kolektivu za skvělý přístup a léčbu :-)

14.12. Tutynka se lepší... včera již u veta vážila 800 g, přibrala tedy 50 g, a dnes ráno začala jíst už kaši sama s misky, nemuseli jsme ji krmit stříkačkou... má na výběr několik granulek, čekám, kdy začne sama papkat, snad brzy, aby mohla jít zpět domů k Tereze a její rodině.  Zítra jdeme znovu na kontrolu a příští týden bychom chtěli udělat znova testy, protože Tutu měla maličko zvýšenou glukozu a bilirubin, tak jak to vypadá nyní.. tak uvidíme ještě začátkem příštího týdne.. zatím bude Tutu u nás. Je moc hodná.. miloučká.. takové zlatíčko... vím, že Tereze hodně chybí, moc se o ní bojí... snažíme se opravdu dělat vše pro to, aby byla Tutu znovu brzy OK :-) 

18.12. Tutynka odjela domů... Sice ještě pořádně nepapkala, ale s Terkou jsme se shodly na tom, že možná domácí prostředí a známé tváře jí udělají dobře.. a tak si Tutynku odvezla..

22.12. Tutynka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Katka - Nádherná

Volnost v bytě by u nás tahle kráska měla, ten už je přizpůsobený:-)..ale píšete, že není vhodná k jiným fretkám. A já bych právě chtěla pro našeho kastrovanýho samečka společnost. Navíc máme kočku, ta s fretkami nemá problém. Hraje si s freťákem, nemá ale vždy tolik energie jako on:-)

Mirka - TUTU

no,já když si ty fretečky prohlížím tak bych opravdu brala všechny.je mi jich tak líto.tím nechci říct,že se u vás mají špatně-to v žádným případě.jen mě prostě mrzí,že stále čekají na nový domov.i když je zase dobře,že si je nebere hned každý.aby to nebylo unáhlené rozhodnutí.asi jsem blázen ale prostě jsem se do nich zaláskovala.TUTU,Nelinku a Wilíka bych brala z fleku :-))

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 19
Celkem: 2833359
Měsíc: 29968
Den: 1155