Jdi na obsah Jdi na menu
 


VENDELÍN

společně s Amálkou k adopci - zamluvení

 

p1010301.jpg

10.1.2013 VENDELÍN  k nám přijel ze ZS z jihu Čech, kam se dostal cca v polovině prosince po odchytu městkou policií. Je velmi mladý, odhadujeme tak půl, max 3/4 roku. A povahově je naprosto skvělý !!!! Líže pastu, lítá, honí se, a děsně žere. Doslova a do písmene. 

p1010302.jpg

Sní vše, na co přijde.. je velmi hravý, fakt je prostě super !!!! Do adopce může jít hned a snad najde super rodinu, kde ho budou milovat, chodit s ním na procházky a tak. Má malý handicap, zlomený ocásek, zlomenina není stará, ale už zhojená. Jen ocásek zůstal maličko nakřivo.. Vendelínkovi to však vůbec nevadí :-) a nám taky ne :-)

18.1. Vendouš už se nasytil, a jí normálně. Je miloučký.. úžasný.. je milý i k jiným freťulím.. Je k "nakousnutí".. Dnes byl na očkování a čipování a už je připraven na adopci :-)

2.2. Vendelínek se velmi zkamarádil se stejně starou holčinou Surry... velmi si spolu rozumněli, blbli spolu, hráli si, honili se, no prostě paráda.. a nakonec se i podařilo, že Vendelín se Surry odešli spolešně do adopce k rodině, kde již s fretkami mají zkušenosti, a tak jim bude skvěle.. jsou spolu :-) Vendlín se Surry odjeli na severozápad Čech 31.1. večer :-) 4.6. Surry však začala v nové rodině kousat, a tak v nové rodině "vyměnila" za Spaikiho. Kluci si však nepadli moc do oka, a nakonec se oba vrátili k nám do útulku. Vendelínek je už vykastrovaný, obrovský, nádherný a především moc hodný freťáček. Prodělal si také nemoc v útulku, a během nemoci u nás úplně celý vypelichal. Neměl na sobě téměř jeden jediný chloupek, jen holou kůži. O to více byl rozkožný :-). Ale úžasně se ze všeho dostal, a dnes už je Vendelínek kluk jako buk, krásný, s novou srstí, a především neskutečně milý. Bydlí společně v pětce s Čestmírkem, Artíkem, Surrynkou a Jamalkem. Jsou skvělá pětka, která si společně neskutečně vyhraje. A proto i do adopce půjde jen k freťuli, se kterou by si rozuměl, aby nebyl sám, nebo společně s některou freťulí z této pětky. :-)

28.3.2015 Po dvouletém pobytu v rodině se k nám vrátil Vendelínek zpět.. :-) ještě se svou současnou kámoškou Amálkou, již pětiletou fretečkou. Bohužel se změnily podmínky v rodině a nová paní domu si fretky nepřála.. Jo, tak to někdy bývá. Takže s těžký srdcem je pan M. přivezl. No, Vendelínek je skvělý, jako byl vždycky, je zvyklý na psa, s nikým nemá problém, a jelikož je ještě mlaďoučký, nevím, jestli by mu nebylo lépe v nové rodině. Je tu však kámoška Amálka, a tak se to trochu komplikuje. No, na závěry je ještě brzy, zatím u nás Vendelínek bude i s Amálkou a uvidíme časem, jak se věci vyvrbí.. Třeba se i vrátí domů.. :-)

15.7. Dostali jsme od majitele svolení, že můžeme dát Vendelínka i s jeho kámoškou Amálkou k adopci. A tak se budou oba společně stěhovat koncem prázdnin do Brna do rodiny, která už od nás fretečky má, a tak víme, že se budou mít skvěle :-)

29.8. Vendelín s Amálkou se zatím ještě stěhovat nebudou, jelikož nová rodina, resp. nová majitelka, má zdravotní problémy a musí na operaci, a tak zastím Vendouš s Amí zůstávají u nás. Paní to moc mrzí, už si pro ně vše připravila, bohužel život někdy jede mimo naše plány, ale věříme, že paní vše zvládne a bude brzy fit, a pak i Vendelínek s Amuškou se budou stěhovat :-) Držíme palce :-) (nové majitelce) Zlomte vaz. :-)

29.1.16 Vendelínek byl na vyšetření srdíčka v Brně, musí brát léky na srdíčko. To přesto nezabránilo nové rodině, aby si ho společně s Amálkou adoptovala, a tak se Vendoušek přestěhoval do Děčíně.. vlastně poblíž svého původního bydliště :-) Děkujeme moc za adopci. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 22
Celkem: 2843386
Měsíc: 31780
Den: 1770