Jdi na obsah Jdi na menu
 


BETYNKA

30.9. Betynka - snad nikdy jsem neviděla tak smutnou majitelku, když nám včera dávala Betynku... K paní Zuzaně nebyl osud moc milý, a Betynku musela dát pryč.. Moc se ujišťovala, zda jí u nás bude dobře.. Betynka už u nás zůstane napořád.. je to krásná (tedy krásná, zrovna mění srst a pěkně pelichá :-)), ale jinak je to krásná zdravá (nekastrovaná) samička, tchořenka, již 5ti letá, takže další adopce nepřipadá v úvahu. I kvůli paní Zuzaně zůstane Betynka u nás, aby se na ni mohla přijet podívat, když by chtěla :-) Betynka byla zvyklá být na balkóně, ale každý den běhala doma, a je velmi hravá a pohodová.... Takže Betynka včera dostala také svůj nový domov, a vynasnažím se, aby se u nás měla co nejlépe. Pokud by to časem šlo, skamarádila bych ji s jinými "stálicemi", ale nevím, zda to Betynka přijme, když byla 5let zvyklá žít sama.. uvidíme.

3.10. Betynka je hodná freťule.. rychle si z nás zvykla, běhá doma, jako by tu byla odjakživa, nemá vůbec žádné problémy.. jen mě někdy pěkně štípne do nohy, musím před ní být trochu opatrná.. ale spíš to je jen výzva ke hře než agresivní kousanec :-). Jinak je čistotná, chodí na záchůdek a i jinak si udržuje v pelíšku čistotu :-)

10.10. Betynka je skvělá.. strašně ráda je navolno, všude lítá a zkoumá, skoro ani nespí.. :-) jen když je zavřená v pelíšku :-) a jakmile má pocit, že se jí dostatečně nevěnuju - šup a mám ji zakouslou - maličko - v noze :-) štípne, a upozorní na sebe.. :-) je to úžasná potvůrka, která ví, co chce :-) Strašně pelichá, roste jí nová srst :-) takže z ní ještě bude krasavice :-)

28.11. Betynka už mě vzala na milost, a přestala mě štípat :-) akorát když ji pustím, jde mi po nohou, ty se jí vyloženě nelíbí.. ale jinak už je z ní super pohodová freťule.. :-)

2.2. Betynka už od prosince bydlí s Barčou.. holky si docela padly do noty, nevraživě se na sebe jeden den koukaly, ale pak už z nich byly kámošky.. Dnes spinkají jen spolu, a velmi si rozumí.. :-) Mají velkou ferretku, takže místa dost pro dvě drobné samičky :-) Jsou si tak podobné, že je od sebe skoro ani nerozeznám (ale poznám, Barča má maličko ulomený jeden špičák) :-). A Bety je v pohodě. Cizí lidi moc nemusí a kouše, ale spolu jsme kámošky :-) Velmi ráda se mazlí :-)

04.05. Betynka je s Bárou spokojená, holky jsou pořád spolu a jsou v pohodě. Bety se občas pomazlí, ale tak mazlivá jako jiné freťule není.. ale je pohodová, čistotná, milá :-)

30. 7. 13 - Betynka po dlouhém boji podlehla nemoci v březnu t.r. Navždy zůstane v našich srdcích. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 20
Celkem: 2843892
Měsíc: 32005
Den: 1616